Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

μικρός θησαυρός #2

Είμαι σίγουρη πως αν δεν έπεφτε τυχαία στα χέρια μου και το πετύχαινα σε κάποιο μαγαζί, δεν θα το αγόραζα πιθανότατα. Κακώς! Ευτυχώς όμως που βρέθηκε στο δρόμο μου και όχι απλά το δοκίμασα, αλλά εθίστηκα! Μεγάλη κουβέντα! Μπορεί να έβαφα τα νύχια μου επί 6 εβδομάδες συνεχόμενα με το βερνίκι νυχιών no145 της Lorin cosmetics. ΕΡΩΤΑΣ! Μεγάλος! Η φωτογραφία αδικεί τρελά τη συγκεκριμένη απόχρωση. Φορώντας το, χάζευα τα νύχια μου συνέχεια. Απίστευτα όμορφη απόχρωση και φοβερή διάρκεια(5 μέρες χωρίς top coat). 


Στεγνώνει γρήγορα, είναι ελληνικής εταιρίας, 13 ml και κοστίζει μόλις 2.50 ευρώ. 
Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν ξέρω που μπορείς να βρεις τα συγκεκριμένα βερνίκια, μιας και επικοινώνησα και με την εταιρία, αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση. 
Αν τα πετύχεις κάπου πάρε κανά δυο και δε θα το μετανιώσεις! Και φυσικά ενημέρωσε κι εμένα, για να τρέξω να πάρω κι εγώ.


Τα λέμε σύντομα...



p.s. Είδες τον  μικρό θησαυρό #1  ;
p.s. 2 Έκανα instagram!!! Μάλλον ήμουν η τελευταία των Μοϊκανών!

6 σχόλια:

  1. Πόσο μου αρέσουν αυτές οι μικρές ανακαλύψεις. Θα τα αναζητήσω σίγουρα. Αν μάθεις κάτι ενημέρωσε μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχω ενθουσιαστεί με τη σειρά μικρός θησαυρός!
      χαίρομαι που σου αρέσει κ εσένα. προς το παρόν μόνο στο ibeauty τα έχω βρει. Αν τα πάρει το μάτι σου κάπου αλλού, θα χαρώ να μου πεις!

      Διαγραφή
  2. Έλα ρε συ. Πως έμαθες ότι είναι ελληνική εταιρεια? μήπως ανήκει σε κανένα όμιλο και δε σου απάντησαν? ενθουσιάστηκα τώρα. Θέλω να μάθω αν σου απαντήσουν πάντως :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απ'ότι διάβασα είναι στο Κιλκίς και έχουν μόνο βερνίκια. Απάντηση καμία ακόμη, και δε πιστεύω να έχω στο μέλλον. Αν έχω, θα σου πω!

      Διαγραφή
  3. Πάρα πολύ όμορφο χρώμα και ειδικά άμα κρατάει και 5 μέρες χωρίς top coat ακόμα καλύτερο :) Αν θες ρίξε μια ματιά στο blog μου http://evaeatstheapple1994.blogspot.gr/ είμαι νέα blogger και θα χαρώ πολύ να τα πούμε και εκεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή