Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

EMPTIES #23

Το ξέρω ότι ίσως έχεις βαρεθεί να διαβάζεις για empties σε αυτό εδώ το blog, όμως είναι το αγαπημένο μου θέμα. Είναι οι πρώτες αναρτήσεις που διαβάζω στα άλλα blogs και τα πρώτα βίντεο που παρακολουθώ στο youtube! 


Για μένα δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης μεταξύ αυτών των τριών οδοντοκρεμών. Μακράν και με διαφορά η καλύτερη είναι η Oral b pro expert. Οι άλλες απλά καθαρίζουν τα δόντια. 


Το αντηλιακό γαλάκτωμα της apivita SPF30 το γνώρισα πολλά χρόνια πριν και προς το παρόν δεν το αλλάζω με κανένα. Για τα ιαματικά νερά της avene και της carroten επίσης σου μίλησα παλαιότερα. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι όσο κι αν αγαπώ και προτιμώ της avene σίγουρα δεν θα το αγοράσω ξανά, όχι στη μεγάλη συσκευασία τουλάχιστον, μιας και τα 2 τελευταία που αγόρασα δεν κατάφερα να τα χρησιμοποιήσω καθόλου. Μετά από 2-3 χρήσεις κάτι έπαθε το στόμιο και δεν έβγαζε προϊόν. Οπότε και πήγαν χαμένα τα 2 νεράκια και χαμένα τα αρκετά ευράκια! Για το conditioner sostar σου μίλησα πρόσφατα και εξακολουθώ να το αγαπώ και να το χρησιμοποιώ. Γενικά κρέμες ποδιών δεν μπορώ να πω ότι χρησιμοποιώ ιδιαίτερα και ήλπιζα ότι με την planet earth cucumber and mint intensive repair foot lotion αυτό θα άλλαζε μιας και ήταν μοσχοβολιστή φυτική κρέμα. Άδικα όμως. Κι επειδή χάλασε, απλά θα την πετάξω. Αυτό όμως που τελείωσε μέχρι την τελευταία του σταγόνα είναι η αντηλιακή κρέμα προσώπου γιαούρτι SPF30 του Κορρέ. Ελαφριά, δροσερή, ωραία κρέμα με διακριτικό, ευχάριστο άρωμα εξαιτίας της οποίας δεν κάηκα καθόλου το καλοκαίρι. Ιδανική και για πριν το μακιγιάζ.



Πάμε και στα minies τώρα. Κανένα από τα 2 προϊόντα της nivea δεν με εντυπωσίασε. Την κρεμούλα την χρησιμοποιούσα για τα χέρια και έδινε επιφανειακή ενυδάτωση. Όσο για το stress protect αποσμητικό απλά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Έκανε τη δουλειά του, αλλά μέχρι εκεί. Αγαπημένα μου όμως είναι η missha perfect cover bb cream για την οποία σου έχω γράψει ήδη και το elixir ultime της kerastase. Τέλος, ευχάριστα μύριζε και το galatea body splash της fresh line, αλλά τελικά ήταν πολύ γλυκό για τα γούστα μου. Σίγουρα όμως αξίζει να δοκιμάσεις κάποιο body splash τους, μιας και σίγουρα θα βρεις μυρωδιά στα γούστα σου ανάμεσα σε όλες αυτές που έχουν.


Ελπίζω να μην σε κούρασα με τα empties μου ακόμη μία φορά!

Τα λέμε σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου