Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Comparison: Hair Oils #2

Εδώ και κάποια χρόνια τα λάδια μαλλιών μπήκαν για τα καλά στη ρουτίνα περιποίησης πολλών γυναικών. Στην αρχή είμαι σίγουρη πως κάποιες τα δοκίμασαν διστακτικά, αλλά με το πέρασμα του χρόνου φτάσαμε σε ένα σημείο που μάλλον υπάρχει σίγουρα ένα στο σπίτι όλων μας.
Πριν χρόνια λοιπόν δοκίμασα και έγραψα ανάρτηση συγκρίνοντας 6 διαφορετικά λάδια μαλλιών. Σήμερα θα σου γράψω για ένα από τα πιο γνωστά και πιο αγαπητά, και για ένα που νομίζω λίγες δοκίμασαν μιας και δεν είναι γνωστό. 


Macadamia nourishing moisture oil treatment 10ml
Saryna Key pure african shea oil 10ml

Μυρίζουν και τα δύο υπέροχα, λίγο πιο έντονα κατά τη γνώμη μου το saryna key. Εγώ όπως βλέπεις έχω τις μικρές συσκευασίες τους οι οποίες είναι γυάλινες, όπως και οι κανονικές τους. Το Saryna Key κανονικά βγαίνει σε συσκευασία των 110 ml και δυστυχώς δύσκολα θα το βρεις με λιγότερα από 40 ευρώ. Το Macadamia κυκλοφορεί στα 125 ml, αλλά και  σε μικρότερες συσκευασίες, και η τιμή του είναι γύρω στα 25 ευρώ. Οπότε σίγουρα έχουν μια μεγάλη διαφορά στην τιμή.
Στην ουσία τώρα. Δυστυχώς, το macadamia με απογοήτευσε. Με τόσο ντόρο που έγινε γύρω του, περίμενα πως θα μου αρέσει όσο το αγαπημένο μου moroccanoil. Η αλήθεια είναι ότι με άφησε αδιάφορη. Κατά τη γνώμη μου προσφέρει τόσα στα μαλλιά όσο ένα οποιοδήποτε λάδι από τα ευρείας. Οπότε αν σκέφτεσαι να το αγοράσεις, καλύτερα προτίμησε της fructis ή της avon και δε θα χάσεις. Φυσικά μιλάω πάντα για το τί προσέφερε στα δικά μου μαλλιά. To Saryna Key όμως με εξέπληξε ευχάριστα. Δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς μιας και δεν είναι ένα οικονομικό λάδι. Αντίθετα, είναι ένα από τα πιο ακριβά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Ουσιαστικά προσφέρει περισσότερη και μεγαλύτερης διάρκειας ενυδάτωση και φυσικά μοναδικό άρωμα και υπέροχη λάμψη. Χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ποσότητα σίγουρα δε θα βαρύνει τα μαλλιά σου. Μου θυμίζει αρκετά το πόσο ικανοποιημένη είχα μείνει με το moroccanoil, εν μέρει αναμενόμενο μιας και ο ιδρυτής και των δύο εταιριών είναι ο ίδιος.

Ανακεφαλαιώνοντας, αν το budget σου το επιτρέπει και θέλεις να "κακομάθεις" τα μαλλιά σου προτίμησε το Saryna Key ή το Moroccanoil. Διαφορετικά, δοκιμάζοντας της fructis, της avon ή της oriflame δεν πιστεύω να μείνεις απογοητευμένη.


Ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Τα λέμε σύντομα... 

2 σχόλια: