Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

REVIEW: Tecnoskin

Την tecnoskin τη γνώρισα περίπου ενάμιση χρόνο πριν. Αρχικά χρησιμοποιώντας ένα προϊόν, έπειτα δύο και συνολικά στο τέλος τέσσερα. Θα σου γράψω για το κάθε ένα ξεχωριστά και μετά θα σου πω ποιο ξεχώρισα και ποιο βρήκα λιγότερο μοναδικό. Θα ξεκινήσω με αυτό που δοκίμασα πρώτο.



Preparation cleansing lotion 2 in 1, σειρά anti-age[200ml]. Η λοσιόν αυτή είναι ιδιαίτερη, ξεχωριστή και μοναδική. Τα κάνει όλα. Απολεπίζει, τονώνει, καθαρίζει, ενυδατώνει. Αλλά επειδή ήδη σου έγραψα για αυτή μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.
Στη συνέχεια δοκίμασα το antioxidant sensitive cleansing gel, σειρά anti-age[200ml]. Ωραίο και ήπιο. Παρόλο που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στα μάτια, εμένα τα ερέθιζε και δεν συνέχισα να το χρησιμοποιώ για τον καθαρισμό/ντεμακιγιάζ των ματιών μου. Λόγω του ότι είναι τζελ, δρόσιζε και τόνωνε το δέρμα πέρα από το γεγονός ότι το καθάριζε. Αφήνει την επιδερμίδα δροσερή και ενυδατωμένη και προστατεύει από τις τοξικές επιδράσεις των ρύπων της πόλης αλλά και του καπνού του τσιγάρου. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τα ευαίσθητα.  Αποτελεσματικότατο και ευχάριστο στη χρήση.
To hydraboost micellar water, σειρά hydration[200ml] είναι αυτό που προτιμώ για τον καθαρισμό του μακιγιάζ των ματιών μιας και δε στάθηκα τυχερή με το προηγούμενο. Για αυτού του τύπου τα προϊόντα δεν μπορώ να γράψω πολλά παρά μόνο ότι μου άρεσε τόσο όσο το bioderma(ω ναι!). Αν και η σχέση ποσότητας-τιμής(συγκριτικά με το bioderma) δεν είναι τόσο καλή. Αποτελεσματικότατο τόσο στο πρόσωπο όσο και στα μάτια.
Τέλος, θα σου πω για την total beauty eye cream-CC, σειρά all in 1[15ml]. Απίστευτη. Τα κάνει όλα. Φυσικά την χρησιμοποιώ μόνο τα πρωινά μιας και περιέχει χρώμα. Καλύπτει τους μαύρους κύκλους μοναδικά και φωτίζει την περιοχή όσο κανένα άλλο προϊόν. Ενυδατώνει και κάνει το βλέμμα να φαίνεται ξεκούραστο, χωρίς να σπάει. Μειώνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου. Δρα αντιοξειδωτικά και προσφέρει άμεση σύσφιξη. Χρειάζεσαι πολύ μικρή ποσότητα και είσαι έτοιμη για τη βόλτα σου. Ένα μόνο θα σου πω. Δε νομίζω να χρειαστεί να αγοράσεις concealer όσο χρησιμοποιείς αυτή. Για τέτοια κάλυψη μιλάω! Α! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο άνω βλέφαρο. 

Αυτά που εγώ ξεχώρισα από τα 4 είναι η λοσιόν πρώτη και καλύτερη κι έπειτα η κρέμα ματιών. Σίγουρα θα σου έλεγα και το νεράκι καθαρισμού, αν και θα το προτιμούσα σε μεγαλύτερη συσκευασία.
Τα προϊόντα της tecnoskin μπορείς να τα βρεις στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα, αλλά και σε πολλά φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Ποιο προϊόν θα ήθελες να δοκιμάσεις από tecnoskin;


Τα λέμε σύντομα...



P.S. Φορώντας την  total beauty eye cream-CC πολλοί με ρωτούσαν τί φοράω και είναι τόσο φωτεινό το βλέμμα μου! Δοκίμασέ τη και θα δεις κι εσύ!


6 σχόλια:

  1. Είναι πολύ καλή εταιρία! Έχω τη lotion και ενυδατικη προσώπου και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη:)
    Φιλιαααα

    alexiasstyle.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την εταιρεία Tecnoskin, έχω δοκιμάσει μόνο μια κρέμα ποδιών και με άφησε πολύ ικανοποιημένη! Μου κίνησε την περιέργεια η Total Beauty Eye Cream CC και σίγουρα θα την δοκιμάσω!

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I want the eye cream but can't find it here. Maybe Santa :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή