Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

REVIEW: Yves rocher pure calmille cleansers


Την εταιρία yves rocher την γνώρισα προσωπικά το καλοκαίρι όπως ίσως είδες στο summer haul #3. Δύο από τα προϊόντα που αγάπησα είναι όπως βλέπεις και στην φωτογραφία το cleansing gel (200 ml) και το cleansing micellar oil(150 ml) της σειράς pure calmille. 
Είμαι υπέρμαχος του double cleansing οπότε ο συνδυασμός αυτός είναι αγαπημένος μου. Ξεκινάω φυσικά με το λάδι της σειράς σε στεγνό δέρμα, και σε δεύτερο χρόνο χρησιμοποιώ το gel. Το ιδανικό για μένα θα ήταν να υπήρχε στη σειρά και μία τονωτική λοσιόν σαν τελευταίο βήμα, αλλά λόγω απουσίας αυτής, χρησιμοποιώ άλλων εταιριών. 
Είναι και τα δύο ήπια, αλλά αποτελεσματικά. Καθαρίζουν χωρίς να αφυδατώνουν το δέρμα και αφαιρούν εξαιρετικά το μακιγιάζ. Κυρίως βεβαίως το μεγαλύτερο μέρος του μακιγιάζ όπως καταλαβαίνεις αφαιρείται στο πρώτο βήμα με το cleansing micellar oil.  
Μου αρέσουν οι συσκευασίες τους, οι αντλίες τους και η τιμή τους φυσικά. 
Για το τέλος να προσθέσω ότι είναι paraben, colorants και mineral oil free.
Παρόλο που για καιρό ήθελα να δοκιμάσω την ανάλογη σειρά από the body shop, πλέον δεν μου χρειάζεται μιας και η συγκεκριμένη με άφησε άκρως ευχαριστημένη και θα την προτιμήσω ξανά και στο μέλλον.
Αξίζει να τα δοκιμάσεις κι εσύ!

Τα λέμε σύντομα...

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Comparison: breast pads

Όπως θα δεις και στις πληροφορίες μου, είμαι η Τζίνα και σε αυτό το blog θα βρεις αγαπημένα μου και μη προϊόντα. Κι ενώ σε γενικές γραμμές αυτά θα είναι προϊόντα περιποίησης και γενικότερα ομορφιάς, σήμερα θα βρεις κάτι διαφορετικό. Μιας και πρόσφατα απέκτησα ένα υπέροχο, μικρό και μοναδικό κοριτσάκι, από εδώ και πέρα σε αυτό εδώ το blog θα βρίσκεις και αναρτήσεις σχετικά με τη μητρότητα.
Σήμερα θα σου γράψω τη γνώμη μου για τα επιθέματα στήθους της  medela και της nuk. Για την ακρίβεια θα σου τα συγκρίνω.


Και τα 2 μπορείς να τα βρεις εξίσου εύκολα σε φαρμακεία και καταστήματα με είδη για μωρά.
Και τα 2 τα βρίσκεις σε χάρτινες συσκευασίες των 30 τεμαχίων(15 ζεύγη).
Και τα 2 είναι το ίδιο διακριτικά όταν τα φοράς.
Και τα 2 είναι φιλικά στο δέρμα.
Και πάμε τώρα στις διαφορές τους.
Τα medela έχουν 2 αυτοκόλλητες ταινίες ενω τα nuk μια, και συνεπώς τα medela είναι πιο σταθερά. 
Τα medela μπορείς να τα βρεις 6-10 ευρώ, ενώ τα nuk 3-5 ευρώ, ανάλογα από που θα τα προμηθευτείς.
Το σχήμα τους όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία είναι εντελώς διαφορετικό μιας και τα medela έχουν σχήμα που αγκαλιάζει το στήθος, ενώ τα nuk είναι επίπεδα και κυκλικά.
Τα medela είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος.
Τα medela είναι συσκευασμένα σε σακουλάκι το καθένα, ενώ τα nuk είναι "χύμα". 
Τα medela είναι πιο απορροφητικά αν και τα nuk έχουν κι αυτά καλή απορροφητικότητα.


Προσωπικά προτιμώ τα medela, αν και το ποιο θα σε βολέψει έχει να κάνει με το μέγεθος του στήθους σου και της ποσότητας γάλακτος που έχεις(μιας και αυτό επηρεάζει τυχόν διαρροές). Σίγουρα θα αγόραζα ξανά και τα 2 μιας και οι διαφορές τους σε σχέση με την τιμή τους δεν είναι τόσο μεγάλες.

Έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο που θεωρείς αξίζει να δοκιμάσω;


Τα λέμε σύντομα...