Τρίτη 28 Απριλίου 2020

EMPTIES #32

Αφού το ξέρεις. Αγαπώ τα empties. Τι καλύτερο από την τελική γνώμη κάποιου για ένα προϊόν; Σήμερα δεν θα είναι μεγάλη η ανάρτηση όπως είναι συνήθως, αλλά σίγουρα όλο και κάτι ενδιαφέρον θα βρεις.


Ξεκινάω από αριστερά.
Frezyderm pregnancy toothpaste 75ml: δεν μου άρεσε να σου πω την αλήθεια. Δεν ένιωθα να μου καθαρίζει καλά τα δόντια. Άσε που δεν είδα να κάνει κάτι το ιδιαίτερο παρόλο που στην εγκυμοσύνη τα ούλα είναι αρκετά ευαίσθητα και πιστεύω καμιά οδοντόκρεμα δεν θα κάνει την κατάσταση καλύτερη.

Septona calm n care βρεφικό λάδι 200ml: τη septona την αγαπώ εδώ και χρόνια. Παρόλο που την ενυδατική κρέμα της ίδιας σειράς την αγαπώ και το ξέρεις, το λάδι δυστυχώς όχι. Καταρχήν το πήρα για το μωρό μου, αλλά βλέποντας ότι το πρώτο συστατικό είναι η παραφίνη δεν το χρησιμοποίησα σε αυτό αλλά σε εμένα. Φυσικά δεν έχει παραβένες, αλλεργιογόνα, οινόπνευμα, σιλικόνες, βαζελίνη και χρωστικές. Αν τα συστατικά δεν είναι κάτι που κοιτάς τότε να το προτιμήσεις και να ξέρεις ότι προσφέρει ωραία ενυδάτωση και όμορφο άρωμα.

Aloe plus margarita body & face sorbet scrub 100 ml: μυρωδιά που θυμίζει καλοκαίρι! Ήπιοι κόκκοι που θα σε βολέψουν αν δεν είσαι των πιο "επιθετικών" απολεπιστικών προϊόντων.

Apivita propoline shampoo για ευαίσθητο τριχωτό με λεβάντα και μέλι 250ml: αγαπημένο και το ξέρεις.

Apivita bee radiant age defence illuminating cream rich texture 50 ml: no no no

Messinian spa shower gel pomegranate & honey 300 ml: από τις πιο υπέροχα μεθυστικές μυρωδιές. Άνετα το φορούσα κ σε άρωμα αν υπήρχε. ΥΠΕΡΟΧΟ!

Beatific miracle wrinkle corrector 15 ml: no no no. Δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Και αν σκεφτεί κανείς την τιμή του θα έπρεπε να κάνει μαγικά! Όχι λοιπόν.


Δεν σε κούρασα πολύ και ελπίζω να βρήκες χρήσιμη την ανάρτηση αυτή.

Τα λέμε σύντομα...