Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

MINI HAUL Again

Δεν είναι πραγματάκια που αγόρασα τώρα, αλλά πραγματάκια που παρήγγειλα από την Avon και τα παρέλαβα χθες. Είναι από τις καμπάνιες 02 και 03 2013. Οι αγορές μου; 2 κραγιόν και μία μάσκαρα.
Πρώτο κραγιόν, είναι το Anew youth-awakening lipstick, SPF15 in Silky Pink. Καμία σχέση με ροζ. Μη σας ξεγελάει το όνομα!





Είναι πάρα πολύ μαλακό, πάρα πολύ ενυδατικό και αυτό που με εντυπωσίασε πολύ είναι η συσκευασία του! Ισχυρίζεται ότι βοηθά τα χείλη να δείχνουν νεότερα καταπολεμώντας τα σημάδια γήρανσης στα χείλη. Αυτό δεν ξέρω αν το κάνει γιατί μια φορά το φόρεσα. Η μυρωδιά του είναι διακριτική και ευχάριστη. Δεν έχει τρελή διάρκεια, αλλά καλή. Το αγόρασα 5.95 από 14.20 ευρώ( ήταν σε προσφορά).
Δεύτερο κραγιόν το Colortrend lipstick in Violet Friday 3.6 gr, Τιμή προσφοράς 1.95 από 7.10 ευρώ. Εμένα η μυρωδιά του μου θυμίζει βανίλια και καρύδα. Δεν έχει τρελή χρωματική απόδοση, αλλά είναι buildable. Είναι και αυτό ενυδατικό και πολύ μαλακό.





Δεν είναι τόσο έντονο μωβ, όσο φαίνεται εδώ

Τέλος, φαντάζομαι καταλάβατε ποια μάσκαρα παρήγγειλα μιας και την έχω αναφέρει ήδη αρκετές φορές στο blog μου. Για όσες δεν καταλάβατε είναι η Colortrend plump out mascara in black 7ml, 2.95 από 8.40 ευρώ.

Δεν την άνοιξα ακόμη, γιατί έχω άλλες ανοιχτές. Όταν τελειώσουν, θα αρχίσω να την χρησιμοποιώ.


Όπως καταλάβατε, είχε πολύ καλές προσφορές σε αυτές τις 2 καμπάνιες. Σκεφτείτε ότι αυτά τα 3 προϊόντα τα πήρα 10.85 ενώ κανονικά κοστίζουν 29.70 ευρώ! Ουσιαστικά 65% έκπτωση.


Για όσες ενδιαφέρονται στην καμπάνια 04 2013 είδα ότι το ρουζ ideal luminous(τρεις αποχρώσεις) από 17.80 το έχει 8.75 και είναι 6 gr. Είναι πολύ καλό. Επίσης, έχει να δώσεις πίσω παλαιό σου μολύβι, κραγιόν, μάσκαρα και να πάρεις φθηνότερα κάτι από αυτήν την καμπάνια(ανταλλαγή,όπως αυτή που ισχύει μέχρι σήμερα με την clinique).
Τα λέμε....




3 σχόλια:

  1. Great post, thanks for sharing ^^
    Would u like to follow each other?
    Let me know :)

    Kisses!

    http://gagcloud.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω πάρει ήδη δυο κραγιόν από την ανανεωμένη σειρά colortrend και μου αρέσουν πάρα πολύ! (έχω γράψει γι' αυτά) θέλω πολύνα δοκιμάσω τα νέα μολύβια ματιών και την μάσκαρα, μιας και με την παλιά σειρά έχω μείνει ευχαριστημένη, τουλάχιστον σ΄αυτά τα δυο προίόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή