Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Mini Haul


Κατέβηκα χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γιατί ήθελα να πάω μια βόλτα από τα NYX, Beautystore και είτε από Sephora είτε από Hondos Center για να πάω μια mascara και να την ανταλλάξω με μια της Clinique πληρώνοντας 11 ευρώ. 
ΠΑΡΑΠΟΝΟ: Πήγα και στα Hondos και στα Sephora και εννοείται δεν είχαν μείνει mascaras. Στο ένα δηλαδή δεν είχαν μείνει, και στο άλλο είχε μόνο καφέ! Μου λέτε πότε πρόλαβαν και τελείωσαν και από το μεν κατάστημα και από το δε; Και υποτίθεται μπορείς να πας ως το Σάββατο 27 Οκτώβρη! Πόσες είχαν στο κατάστημα; Μία μαύρη σε κάθε είδος;
Τέλος με το παράπονο. Ας περάσουμε στο διασκεδαστικό μέρος της ανάρτησης. Ψώνια! Όχι πολλά, αλλά δεν έχει σημασία! 
Πρώτα πήρα από το περίπτερο το Elle(4.90 ευρώ), μας ενημέρωσε έγκαιρα η Νατάσα(beauty blogger και youtuber) το οποίο είχε mini size την πασίγνωστη YSL Faux Cils Shocking Mascara 2 ml. Δεν την δοκίμασα ακόμα. Όταν το κάνω θα σας ενημερώσω.













Η επόμενή μου στάση ήταν το Beautystore. Πολύ μου αρέσουν τα μικρά, μίνιμαλ και περιποιημένα καταστήματα(και σπίτια,άσχετο). Αυτό που με κέρδισε πιο πολύ ήταν η σειρά I love... . Κοίταζα τα body butters, body lotions, hand creams, shower gels, κλπ κλπ κλπ και ξετρελάθηκα με δυο μυρωδιές. Blueberry and smoothie όπως καταλάβατε και μία με vanilla and ice cream, αν θυμάμαι καλά. Ήθελα τα body butters αλλά δεν είχαν την άλλη μυρωδιά και πήρα το συγκεκριμένο μόνο. Ήθελα να πάρω και το Monoi Tiare Tahiti (για τα μαλλιά μου), αλλά έκαναν 9 ευρώ τα 60 ml και επειδή το Moroccanoil μου καλά κρατεί, το άφησα για άλλη φορά. Η τιμή και τα ml φαίνονται παρακάτω.



Τελευταία στάση ήταν τα ΝYX. Ήθελα να πάρω ένα lipgloss κι ένα κραγιόν. Συγκεκριμένα το Narcisus  Round lipstick και το Beige Mega Shine lipgloss. Επειδή όμως δεν στάθηκα τυχερή και κανένα από τα δύο δεν ήταν διαθέσιμα, πήρα 2 Mega Shine lipgloss. Το νούμερο 126 Plush Red και το Miami Babe. 11ml έκαστο, 6.95 ευρώ. Ακολουθούν φωτογραφίες, swatches και θα τα δείτε (κάπως) φορεμένα. Πάντως είναι απίστευτα ενυδατικά και έχουν φοβερή χρωματική απόδοση. Δεν κολλάνε καθόλου και από μυρωδιά.... τέλεια! Το πρώτο είναι ένα σκούρο κόκκινο-κερασί και το άλλο ένα πολύ φυσικό χρώμα nude-καφέ, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας της κάθε μίας.













Αυτά από μένα. Αν έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά, ενημερώστε με για τις εντυπώσεις σας!
Τα λέμε!

12 σχόλια:

  1. Τα Mega Shine lipgloss από τη Nyx είναι από τα αγαπημένα μου!Άπειρα χρώματα για να διαλέξεις, πολύ καλή ποιότητα και αρκετά οικονομικά!Με γειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ωραιο ποστ!!! και ειδικα τα λιπγκλος μου φαινονται πολυ ωραια..δυστυχως δεν εχω δοκιμασει nyx :(

    http://www.friendsofbeautyland.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta proionta tis NYX einai apo ta agapimena m!!
    nice post:)
    xoxo

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Exeis dokimasei lip liner? afou efuga apo to magazi, tote thumithika oti ekana vlakeia pou den pira!

      Διαγραφή
  4. με γεια σου ολα και να τα χαρεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με γεια!! πολυ ωραιες αγορες!!
    πηρα κ γω τη μασκαρα YSL apo ELLE και ειναι ο,τι πρεπει για να εχω μαζι μου στην τσαντα
    θα σε βολεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. den tin dokimasa akoma. anoixa tin hypnose star tis lancome,apo to madame figaro nomizw. kaloutsiki. otan teleiwsei, epmeni einai i ysl

      Διαγραφή
  6. Latreuw auta ta gloss apo tin nyx!!!To beautystore pou vriskete???

    http://vanessaandbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προξενου κορομηλα 47, πισω απο το daios το ξενοδοχειο!τελεια τα lipgloss δεν το συζητω! και δεν χρειαζεσαι ουτε lip balm. ειναι πολυ καλυτερα απο πολλα προιοντα που απευθύνονται σε ξερα χειλια!μ' ενα σμπαρο 2 τριγωνια λοιπον!

      Διαγραφή