Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Haul: January


Σήμερα θα σας δείξω κάποια πραγματάκια που αγόρασα μέσα στον Ιανουάριο.

Ξεκινάω με δύο μολυβάκια χειλιών από την εταιρία Trendy Color (πρώτη φορά ακούω για αυτή την εταιρία και βλέπω προϊόντα της) στις αποχρώσεις 14 και 16.



αριστερά το 14 και δεξιά το 16

Συνεχίζω με δύο μάσκαρες. Για την outrageous volume των Sephora έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές και ήθελα εδώ και καιρό να την δοκιμάσω. Δεύτερη είναι η wonder lash mascara από την Oriflame. Και οι δύο σε μαύρο χρώμα εννοείται!



Επόμενο είναι ένα βερνίκι της Essie στην απόχρωση 788 to buy or not to buy. Είναι ένα πολύ απαλό μοβ παστέλ χρώμα, τέλειο για άνοιξη και καλοκαίρι!


Από τα The Body Shop πήρα το vineyard peach και το rasberry shower gels.





Και τέλος πήρα την πολλά υποσχόμενη καινούρια σειρά keratinology της sunsilk. Πρώτη φορά παίρνω προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας και περιμένω πως και πως να τα χρησιμοποιήσω γιατί πιστεύω ότι θα μου αρέσουν! Ένα σαμπουάν λοιπόν και το αντίστοιχο conditioner. Ήθελα τη μάσκα, αλλά δεν την είδα στο σούπερ μάρκετ τη μέρα που τα αγόρασα. Εκτός κι αν δεν υπάρχει αντίστοιχη μάσκα, αν και δεν το θεωρώ πιθανό.



Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; 
Είναι κανένα στη wishlist σας;


Τα λέμε σύντομα λοιπόν...

11 σχόλια:

  1. Από αυτή τη σειρά της Sunsilk θέλω να δοκιμάσω την κρέμα νύχτας,έχω ακούσει πολύ καλά λόγια..Πολύ όμορφα όλα,με γεια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To Peach είναι απλα απιθανο!!πολυ ομορφα όλα!!
    ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραιεσ επιλογεσ,από τα πολυ αγαπημενα μου απο The Body Shop το vineyard peach λαδακι ειναι πολυ χρησιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το raspberry shower gel μυριζει απλα υπεροχα!! αν έχεις την καλοσύνη ρίχνε μια ματιά πού και πού και στο (πολύ νέο)blog μου http://bellatrixxkiddo.blogspot.gr/
    ελπίζω να σου αρέσεi:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις tag!!:) http://morenasbeauty.blogspot.gr/2013/02/10-fashion-make-up-mistakes-tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή