Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Mini Review: bioten skin moisture scrub cream


Το συγκεκριμένο προϊόν το πήρα το καλοκαίρι. Είναι μια απολεπιστική κρέμα προσώπου με μέλι και φυσικούς κόκκους από κουκούτσι βερίκοκου και απευθύνεται σε κανονικές/μεικτές επιδερμίδες. Το δικό μου δέρμα είναι κανονικό. Απ' ότι όμως είδα η εταιρία αυτή δεν έχει άλλο απολεπιστικό προϊόν για το πρόσωπο. Παρακάτω φαίνεται τι γράφει στο πίσω μέρος.  


Δεν είναι ένα προϊόν που θα αγόραζα ξανά. Είναι μια λευκή κρέμα, με κόκκους. Αυτό που δε μου άρεσε λοιπόν είναι ότι για τα δικά μου γούστα οι κόκκοι ήταν λίγοι. Σχεδόν δεν τους καταλάβαινα όταν έκανα κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό μου. Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι προορίζεται και σε άτομα με μεικτή επιδερμίδα. Ίσως για αυτούς, οι περισσότεροι κόκκοι να ερεθίζουν το δέρμα τους. Δεν είδα όμως να υπάρχει άλλο απολεπιστικό προϊόν που να απευθύνεται σε κανονικές/ξηρές ή ευαίσθητες επιδερμίδες. Ίσως λοιπόν δεν έκανε κάτι στο δικό μου δέρμα γιατί δεν προοριζόταν ακριβώς για τύπους δέρματος σαν το δικό μου. Απ'ότι θυμάμαι είναι στα 150 ml και κόστιζε γύρω στα 3.50 ευρώ. 
Απογοητεύτηκα πολύ γιατί είδα ότι κάποιες bloggers και youtubers το είχαν στα αγαπημένα τους, και ήθελα τόσο πολύ να μου αρέσει και μένα. Αν βγάλει λοιπόν κάποιο καινούριο προϊόν απολέπισης η Bioten θα το αγοράσω και θα το δοκιμάσω σίγουρα, αλλά το συγκεκριμένο, όχι ξανά. Και του έδωσα αρκετό καιρό για να δω αποτελέσματα. Όλο το τελείωσα! Κρίμα λοιπόν, γιατί τη μέρα που το πήρα ήμουν ενθουσιασμένη!

Το έχετε δοκιμάσει;

Ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν απολέπισης προσώπου;


Τα λέμε σύντομα...

16 σχόλια:

  1. τζίνα μου,δεν μπορούν σε όλους μας να κάνουν όλα τα προιόντα για αυτό μην απογοητεύεσαι!!!και εγώ θυμάμαι είχα πάρει με χαρά τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της εταιρίας αυτη΄ς,και μετά απογοητεύτηκα τελείως,για αυτό σε καταλαβαίνω!!!δύο φορές τα έβαλα και τα πέταξα!πάντως εμένα το προιόν αυτό μου έκατσε πολύ καλά,και το χρησιμοποιώ κάθε δύο μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. egw pleon agapw to face scrub tis fresh line!
      den xerw an tha dokimasw allo pros to paron!
      mosxovolaei kiolas!para polu wraio!
      (exw kanei kai review an endiaferesai)

      Διαγραφή
    2. ααα θα το τσεκάρω,γιατί γενικώς πιστεύω πως είναι καλό να αλλάζουμε και προιόντα,δεν πρέπει το δέρμα μας να συνηθίζει σε ένα!!!γενικώς έχω κολλήσει τώρα πάντως,δε μου έρχεται κάποιο άλλο να σου προτείνω!!!άμα ξεκολήσω θα επανέλθω!!!

      Διαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω με την Χαρά. Δεν ταιριάζουν όλα τα προϊόντα σε όλα τις επιδερμίδες.
    Πάντως από Bioten το μόνο που μου άρεσε ήταν μια απολεπιστική κρέμα για το σώμα!
    Απολεπιστικό για το πρόσωπο τώρα χρησιμοποιώ ένα από Clarins
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. emena apo bioten mexri twra mou arese i enudatiki proswpou skin moisture!
      murizei entona, alla einai polu kali!

      Διαγραφή
  3. Από scrub προσώπου χρησιμοποιώ ένα που έφτιαξα με ζάχαρη,μέλι κι αμυγδαλέλαιο και το Burt't Bees Citrus!Αυτό της Bioten το έχει η αδερφή μου,και είναι ευχαριστημένη αλλά όχι κι ενθουσιασμένη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο scrub αλλά από Bioten λατρεύω τα μαντηλάκια και την ενυδατική, είναι απ'τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Ίσως το δοκιμάσω κάποτε ωστόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai! kai mena m' aresei i enudatiki! auti xrisimopoiw edw kai kairo!
      exw kanei kai review prosfata gia auti!

      Διαγραφή
  5. κορίτσια πιστεύω πως είναι μεγάλη κουβέντα,όλο αυτό που συμβαίνει στο χώρο μας,δηλαδή να πούνε 2-3 μπλογκερσ ότι ένα προιόν είναι τέλειο,πηγαίντε πάρτε το ντε και καλά!και σε ''κάνουν'' να το θέλεις,και πολλές φορές ακόμα και αν δε σου είναι καλό,αργείς να το καταλάβεις!
    καλό είναι να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις,πιστεύω πως δε γίνεται ένα οποιοδήποτε προιόν να ταιριάζει σε όλες,γιατί κατά τη γνώμη τότε κάτι δεν πάει καλά!πάντως αυτό της j που είναι και φυσικό είναι στανταρ το καλύτερο!χιχιχ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pes ta! oloi pairnoun, i dehontai ta idia pragmata kai epeidi oles mazi tin idia stigmi lene kala logia gia ena proion thewroume oles oti einai to thaumatourgo pou tha volepsei kai emas! san tin prwtti bb tis garnier!

      Διαγραφή
  6. Εμενα μου αρεσε αυτο το προιον!!!
    Κριμα που δεν εμεινες ευχαριστημενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to kalo einai oti den itan akrivo ki oti estw to teleiwsa!
      giati einai to deutero scrub me to opoio tin "pataw". vevaiws to allo itan polu polu xeirotero!
      diavase an thes:
      http://thoughtsofamakeupaholic.blogspot.gr/2012/10/review-body-shop-vitamin-c-daily.html

      Διαγραφή
  7. το εχω κι εγω αλλα δυστυχως δεν μπορω να το τελειωσω γιατι εχει κολλησει το μισο προιον στα τοιχωματα και στην κορυφη!και να πεις οτι ηταν και καλο..το χρησιμοποιουσα στο σωμα για να μην το πεταξω!φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή