Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Mini review: sephora waterproof eye makeup remover



Γεια σας...
Mini review αυτή τη φορά γιατί δεν έχω και πολλά να πω για αυτό το προϊόν. Ευτυχώς τη μέρα που το αγόρασα πήρα τη μικρή συσκευασία. Όχι γιατί δεν κάνει καλά τη δουλειά του, αλλά γιατί για μένα δεν είναι καλύτερο από το αντίστοιχο διφασικό καθαριστικό της L'oreal dermoexpertise. Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ της L' oreal που μάλιστα είναι και ματιών και χειλιών και επειδή έγινε ένας χαμός για το συγκεκριμένο σε blogs και youtube το πήρα και εγώ. Δεν είναι ένα κακό προϊόν. Κάνει αυτό που λέει. Ξεβάφει αποτελεσματικά το μακιγιάζ των ματιών. Δεν ξέρω κατά πόσο αφαιρεί την αδιάβροχη μάσκαρα γιατί είναι κάτι που δε χρησιμοποιώ ποτέ. Σε όσες από εσάς αρέσει αυτό, φαντάζομαι θα σας αρέσει ακόμα περισσότερο της L' oreal αν το δοκιμάσετε. Μπορεί να το έχω πάρει 6-7 φορές. Και χάρηκα πολύ όταν είδα ότι ήταν ένα από τα δωράκια που μας έκανε η L' Oreal Paris στο meeting των greek beauty bloggers.

Ξέχασα να αναφέρω ότι η συσκευασία αυτή των 50 ml κοστίζει περίπου 3 ευρώ.


Αυτά προς το παρόν από εμένα.

Τα λέμε σύντομα....

6 σχόλια:

  1. Δεν το έχω δοκιμάσει το έχω κάνει όμως δώρο. Καλό μου φαίνεται αν και δεν μπορώ τα υγρά στα μάτια μου και ξεβάφομαι μόνο με μαντηλάκια. Πάντως μ'αρέσει πολύ η συσκευασία του:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ,αν κι έχω ακούσει καλά σχόλια.Για ντεμακιγιάζ ματιών χρησιμοποιώ αμυγδαλέλαιο και για το πρόσωπο γαλάκτωμα της L'oreal..Έχει καλή τιμή πάντως και ίσως το πάρω κάποια στιγμή από περιέργεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κορίτσια,μην ψάχνετε έτοιμα ντεμακιγιάζ ενώ έχουμε φυσικά που μας κάνουν μ΄νο καλό!!!!θα δείτε μεγάλη διαφορά και στην επιδερμίδα και στην τσέπη σας!!!!σας το λέω εγγυημένα!πλέον μόλις νιώθω κάτι ''ξένο'' στο δέρμα μου,όταν αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω κάποιο έτοιμο ntemakigiaz βγάζω κατευθείαν σπυράκι!!!χωρίς πλάκα!!! αγνά υλικά που ξεβάφουν ακόμα και το πιο αδιάβροχο προιόν! λάδι,γάλα,αμυγδαλελαίο,καστορέλαιο ένα σωρό υπάρχουν και πολύ οικονομικά!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. POLUAGAPIMENO MOU EINAI MISO AMUGDALELAIO MISO RODONERO!
      POLU APOTELESMATIKO KAI THREFEI KAI TIN EPIDERMIDA!

      Διαγραφή