Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

1 product I regret using...


Είναι το L'oreal Elvive σαμπουάν ενδυνάμωσης με δράση αργινίνης για εύθραυστα και αδύναμα μαλλιά.
Είναι η πρώτη φορά που αντιπαθώ ένα προϊόν και πραγματικά μετανιώνω που το χρησιμοποίησα.
Το χρησιμοποίησα περίπου 3 με 4 φορές και αυτός ο καιρός ήταν αρκετός για να καταλάβω ότι δεν "έκανε" για μένα. Μου προκάλεσε πολύ πολύ ξηροδερμία, σε σημείο που όταν ξυπνούσα πάνω στο μαξιλάρι μου έβλεπα πολλές πολλές άσπρες νυφάδες! Τρομακτικό!
Εκτός αυτού μου προκάλεσε και πάρα πολύ φαγούρα. Κάτι ακόμα που είναι βεβαίως πιο ασήμαντο από τα άλλα, είναι ότι δεν μου άρεσε καθόλου και η μυρωδιά του.
Αυτή είναι η δική μου προσωπική άποψη. Δεν ξέρω αν το χρησιμοποίησε καμιά από εσάς κι αν σας άρεσε ή όχι, πάντως αυτοί ήταν οι λόγοι που με έκαναν να σταματήσω να το χρησιμοποιώ και να είμαι σε θέση να πω με σιγουριά ότι δεν θα το αγοράσω ποτέ!
(αν και είμαι της άποψης ποτέ μη λες ποτέ!)

Αυτά από εμένα.

Τα λέμε σε επόμενη ανάρτηση...

12 σχόλια:

  1. Το χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό με την μάσκα και ευτυχώς δεν παρατήρησα ξηροδερμία,αν και έχω έντονο πρόβλημα στο τριχωτό της κεφαλής μου,αυτό το σαμπουάν μου το καλμάρει.Η μυρωδιά πράγματι είναι αδιάφορη και δεν διαρκεί...σαφώς υπάρχουν καλύτερα σαμπουάν!!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω χρησιμοποιώ όλη αυτή τη σειρά!!! Δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημεμη!!! Θα συμφωνήσω με εσάς κ μου κάνει τα μαλλιά πιό άγρια!!!!! :-/

      Διαγραφή
  2. Kι εμένα διάφορα σαμπουάν μου προκαλούν ξηροδερμία ανά περιόδους. Αλλά έχω παρατηρήσει ότι μπορεί το ίδιο σαμπουάν σε δεδομένη στιγμή να μου προκαλέσει και μετά από 2 βδομάδες που μπορεί π.χ να το ξαναχρησιμοποιήσω να είναι οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για αυτο χρησιμοποιω μονο σαμπουαν φαρμακευτικα ή επαγγελματικα. ολα τα αλλα, ειδικα τα Pantene, μου προκαλουν απιστευτη ξηροδερμια και φαγουρα. για να μην πω οτι ολα μου πεφτουν βαρια και λιπαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγουρα δεν κανει αυτα που υποσχεται!!
    Η lorea'l εχει βγαλει καλητερες σειρες απο αυτη.
    Ευτυχως δεν μου προκαλεσε ξηροδερμια οπως τα περισσοτερα του εμποριου γιαυτο προτοιμαω να αγοραζω
    φαρμακευτικα η γενικα πιο "φυτικα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Elvive χρησιμοποιώ συνήθως οταν αγοράζω προιόντα από σουπερ μαρκετ, είναι αρκετά καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή