Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

1(or 3) product(s) I regret buying!


e.l.f. nail polishes
Οι αποχρώσεις που έχω στην κατοχή μου είναι:
Mint Cream
Champagne
Lilac
Το πρώτο πράγμα που δεν μου άρεσε λοιπόν είναι το ότι τα χρώματα στο site είχαν μεγάλη απόκλιση από τα χρώματα στην πραγματικότητα.
Το lilac φαινόταν σαν λιλά παστέλ και τελικά είναι ένα λιλά, αλλά θαμπό. Σαν να έχει μέσα του και γκρι υποτόνους.
Το mint cream φαινόταν σαν ένα αρκετά γλυκό και ανοιχτό χρώμα της μέντας και τελικά κι αυτό βγήκε mint-grey.
Τέλος το champagne φαινόταν ένα πολύ γλυκό χρώμα, το οποίο μου είναι αδύνατο να περιγράψω και βγήκε αρκετά πιο σκούρο και σκοτεινό. Επίσης, ενώ φαίνεται ότι δεν είναι περλέ, στην πραγματικότητα είναι. 
Μπορείτε να δείτε τη συγκεκριμένη απόχρωση όπως και τις υπόλοιπες εδώ.
Δηλαδή, αυτό που έπαθα εγώ είναι ότι άλλα χρώματα περίμενα κι άλλα μου βγήκαν.



Από θέμα τιμής και ποσότητας είναι εντάξει. 10gr 2.50 λίρες.

Τί άλλο δεν μου άρεσε;
Και τα 3 έχουν διαφορετική σύσταση μεταξύ τους. Περίεργο, έτσι; Δείτε και στις φωτογραφίες.
1 χέρι.
Πιο οπάκ(αν μπορείς να το πεις κι έτσι) είναι το champagne. Το πιο sheer είναι το lilac(μεσαίο) και το mint cream κάνει γραμμές.



2 χέρι.
Το champagne είναι σε ικανοποιητικό βαθμό, το lilac θέλει κι άλλα χέρια με σιγουριά και το mint cream εξακολουθεί να κάνει γραμμές.

3 χέρι.
Το champagne είναι εντάξει, όμως τα άλλα δύο όχι.

4 χέρι.
Το champagne "έστρωσε" πολύ καλά πάνω στο νύχι, τα άλλα δύο όμως όχι τόσο.

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω 4 και παραπάνω στρώσεις βερνικιού για να το "κάνω" να δουλέψει. Είμαι άνθρωπος που θεωρώ πως 2 στρώσεις είναι αρκετές. Αν ήταν να κάνουμε 4 ώρες για να βάψουμε και να στεγνώσουν τα νύχια μας, δεν νομίζω καμία να τα έβαφε, και δε νομίζω πως οι εταιρίες θα συνέχιζαν να πουλάνε βερνίκια!

Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι αν θέλετε οικονομικά βερνίκια νυχιών, από το να αγοράσετε τα συγκεκριμένα από e.l.f. προτιμήστε βερνίκια της Beauty Line Cosmetics ή της Trendy Cosmetics (που είναι και ελληνικές εταιρίες αν δεν απατώμαι) ή της essence. Και οι 3 αυτές εταιρίες έχουν βερνίκια καλύτερα ποιοτικά από αυτά της e.l.f. και κάπως φθηνότερα. 

Τα λέμε σύντομα...

p.s. Κάποια ωραία βερνίκια από αυτά που αναφέρω δείτε εδώεδώεδώεδώεδώ, και εδώ.




21 σχόλια:

  1. Κριμα που δεν στρωνουν ηταν ωραιες αποχρωσεις παντως.Δεν εχω δοκιμασει της elf, συμφωνω οτι της beauty line ειναι πιο ποιοτικα, εμενα ειναι τα αγαπημενα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και μενα τα beauty line ειναι τα αγαπημενα μου οπως και της essence, αλλα αυτα που λατρευω ειναι τα gel effect της bellaoggi υπεροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πακέτοοοοο, κρίμα πολύ κρίμα. Θα συμφωνήσω με τα beauty line είναι πολύ καλά για την τιμή τους! Πάντως το ποστ σου τα σπάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! κ γω ζήλεψα το post σου από sleek! ta thelw k gw, alla emena moy ta vgazei pio akriva!

      Διαγραφή
    2. Μόλις το είδα αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο! και η διαφορά είναι μεγάλη!

      Διαγραφή
    3. kai prin 3 meres pou ta eida, toso eixan. oso exoun twra. kai xanampika meta to post sou gia na to epivevaiwsw.krima!

      Διαγραφή
  4. Εχω γύρω στα 5 μάνο της Elf και δεν έχω το αντίστοιχο πρόβλημα! Δηλαδή ήδη η μία στρώση είναι πολύ καλή, και με την δεύτερη γίνεται τέλοιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Champagne μ'αρέσει πολύ και ήταν αναμενόμενο να σου πω να στρώνει έτσι. Όλα σχεδόν τα λεπτοκομμένα περλέ έτσι στρώνουν, απ'αυτά που έχω δοκιμάσει τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω κάτω κι αυτά που λέω 3 ήθελαν για τέλειο αποτέλεσμα. Ε εντάξει, σίγουρα μπορείς να βρεις καλύτερα οικονομικά!

      Διαγραφή
  6. Ωραίο το review! Όντως πάνω από 2 στρώσεις ούτε εγώ είμαι διατεθειμένη να κάνω και θεωρώ το μανό αποτυχία! Κρίμα γιατί πήρες και 3... Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο δίκιο έχεις τα beauty line είναι καταπληκτικά βερνίκια και στεγνώνουν και γρήγορα και εμένα από τα αγαπημένα μου. Πάλι καλά δεν είναι ακριβά της elf φαντάσου να σου τύχαινε με essie ή opi όπως εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ena opi ehw, kai na sou pw den xanapira giati mou feugei apo tin prwti mera. den antehei katholou. Apo essie mono ena apo ta 3 pou ehw kanei grammoules, alla ok. eutuxws tis elf den ta klaiw trela!!!

      Διαγραφή
  8. συμφωνώ μαζί σου,και επίσης ενα της elf που έχω πάρει,και είνια πιο πηχτό,ενώ βάφει και στρώνει ωραία,την επόμενη κιόλας μέρα έχει ξεφλουδίσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα αν σου πω ότι 2 καλοκαίρια πριν φορούσα συνέχεια, συνέχεια όμως, το mint cream τι θα μου πεις; Παίζει να άλλαξαν τη σύσταση, τι να πω. Προσωπικά έχω συγχιστεί που αύξησαν τις τιμές και δεν ξαναπήρα βερνίκια τους, όσα έχω όμως έχουν βγει οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή