Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

HAUL


Γεια σας!
Σήμερα θα σας γράψω για τις αγορές που έκανα τον τελευταίο καιρό. Τα πράγματα τα βλέπετε όλα μαζί σε αυτή τη φωτογραφία.

Πρώτα πήρα ένα σαμπουάν για θρέψη και επανόρθωση για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά από Le Petit Marseillais. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά με το που θα μου τελειώσει το sunsilk keratinology θα είναι το πρώτο που θα χρησιμοποιήσω. Γενικά πάντως ακούγονται μόνο θετικά πράγματα για τα προϊόντα μαλλιών και σώματος της συγκεκριμένης εταιρίας.


Επόμενο είναι ένα βερνίκι νυχιών που από την πρώτη κιόλας χρήση του έγινε αγαπημένο μου. Avon gold flecked. Το χρησιμοποίησα σε προηγούμενα notd και notd και κατάλαβα ότι άρεσε και σε εσάς. Κυκλοφορεί και σε δύο ακόμα αποχρώσεις που ήδη μπήκαν στη wishlist μου.


Ακόμα τρία προϊόντα για τα νύχια είναι από τη Beauty Line Cosmetics το νούμερο 576 και από την εταιρία Sixteen το 401, base&top coat, και το 427. Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα κι έτσι δεν μπορώ να σας πω παραπάνω πράγματα. Πάντως είναι η πρώτη φορά που παίρνω βερνίκια sixteen και σίγουρα ανυπομονώ. Ειδικά απ' τη στιγμή που υπόσχονται ότι στεγνώνουν άμεσα, πράγμα για το οποίο με διαβεβαίωσε και η πωλήτρια. Το 576 το φοράω εδώ.


Για το τέλος σας άφησα πάλι κάποια πράγματα που αγοράζω πρώτη φορά.
 Ένα ρουζ της essence στην απόχρωση 30 secret it-girl. Από τη μέρα που αγόρασα το 10 adorable εντυπωσιάστηκα και ήθελα να δοκιμάσω και άλλα. 
Επειδή έψαχνα μία λίμα νυχιών για να την έχω μέσα στην τσάντα μου, όταν είδα τη συγκεκριμένη από essence που έχει και θήκη, δεν χρειάστηκαν δεύτερες σκέψεις. Είναι πραγματικά πολύ βολική.
Από avon ακόμη πήρα το συγκεκριμένο εργαλείο για να κάνω σχέδια στα νύχια. Από τη μία πλευρά έχει ένα λεπτό πινελάκι κι από την άλλη τη σφαιρίτσα που είναι για να κάνουμε βούλες. Καταπληκτική η ιδέα της avon!!! Κάνει όντως καλές γραμμές, όπως μπορείτε να δείτε κι εδώ.
Τέλος, μιας και είμαι ακόμα στην αναζήτηση μιας κρέμας ματιών δε δίστασα να παραγγείλω από την oriflame μια μέρα που ο κατάλογος έπεσε στα χέρια μου από τη σειρά essentials το eye contour gel.


Τί αγορές κάνατε εσείς πρόσφατα;
Έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω;
Είναι κάποιο από αυτά στη wishlist σας;

14 σχόλια:

  1. Από sixteen πήρα πρόσφατα ένα όμορφο ροζάκι,κι έχω να πω ότι ΟΝΤΩΣ στεγνώνουν πολύ γρήγορα!Και στεγνώνουν εντελώς,ούτε γραμμές από σεντόνια το βράδυ,ούτε τίποτα!Το σαμπουάν το έχω,εχει πολύ ωραία μυρωδιά,καθαρίζει καλά,αλλά μπερδεύει τα μαλλιά και δεν τα αφήνει ιδιαίτερα απαλά..Η αντίστοιχη μαλακτική πάλι,πολύ καλή,να τη δοκιμάσεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. alitheia?κρίμα!αν τα μπερδευει καήκαμε!!!
      ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!!!

      Διαγραφή
    2. Εγώ και το πράσινο που έχω δοκιμάσει,δυσαρεστημένη έμεινα,ενώ γενικά βλέπω ότι αρέσει,οπότε ίσως στα δικά σου μαλλιά κάτσει καλά!Δοκίμασε και πες μου! :)

      Διαγραφή
    3. θα κάνω σίγουρα review για αυτό, όταν το χρησιμοποιήσω αρκετα!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφες επιλογές, το ρουζ από essence 10 adorable είναι καταπληκτικό και τα βερνίκια beauty line φανταστικά να δοκιμάσεις και τα professional είναι πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλές επιλογές, τα βερνίκια υπέροχα!! Θα συμφωνήσω κι εγώ με το παραπάνω σχόλιο για το σαμπουάν...δεν μου πολυάρεσε ενώ η κρέμα και η μάσκα από την ίδια σειρά είναι πολύ καλύτερα. Να τα δοκιμάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα! Πρώτη φορά το ακούω αυτό πάντως. Από καμία δεν το άκουσα αυτό.(σε blogs και youtube εννοώ).

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραια πραγματακια! Καλοφορεταα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομορφα πραγματακια πηρες!!Με γεια σου!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το adorable κι εγώ το έχω και το λατρεύω! Πολύ ωραίο και αυτό όμως! Με γεια όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή