Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

I love GREEK products! #1

Αφορμή και έμπνευση για το συγκεκριμένο post είναι η σειρά I love Greek products που ξεκίνησε η Angie στο youtube. Στο πρώτο της βίντεο από αυτή τη σειρά μας έδειξε τα αγαπημένα της βερνίκια από ελληνικές εταιρίες όπως Κορρές, Erre due, Lee Hatton, Radiant, Amy's, αλλά και άλλα προϊόντα. Στο δεύτερο βίντεο μας δείχνει ένα πολύ ωραίο και οικονομικό σετ με προϊόντα περιποίησης της Ventus.
Εφόσον λοιπόν μίλησα μαζί της και της είπα πως μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ η ιδέα της για τη συγκεκριμένη σειρά από βίντεο, και φυσικά με τη δική της "άδεια" σήμερα θα σας μιλήσω και θα σας δείξω κι εγώ κάποια ελληνικά προϊόντα που ΑΓΑΠΩ!

Εφόσον λοιπόν μπήκε το καλοκαίρι, αποφάσισα στην πρώτη μου ανάρτηση με τίτλο I love GREEK products να σας δείξω κάποια χρήσιμα και απαραίτητα πράγματα για τους επόμενους μήνες.
Τα δύο αυτά προϊόντα είναι το m free tomato spary lotion της BNEF BENEFIT HELLAS S.A. και το After Nip Crilen της Frezyderm S.A.
Και τα δύο τα αγόρασα για πρώτη φορά το καλοκαίρι που μας πέρασε σε μια "επείγουσα επίσκεψή" μου στο φαρμακείο της γειτονιάς μου. Γιατί επείγουσα; Με είχαν "φάει" τα κουνούπια!!! Όπως βέβαια συμβαίνει κάθε καλοκαίρι. Στην αρχή ο φαρμακοποιός μου έδωσε κάποια άλλα προϊόντα, αλλά όταν τα είδα του είπα ότι δεν "λειτουργούν" αποτελεσματικά στο δικό μου δέρμα και μετά μου έδωσε αυτά. Δεν ήταν ιδιαίτερα φθηνά(πρέπει να πλήρωσα γύρω στα 15 ευρώ και για τα δύο), αλλά όταν είδα πόσο αποτελεσματικά είναι, ήμουν ΥΠΕΡχαρούμενη.



Το after nip έχει ένα βολικό στόμιο, όπως βλέπετε

πράσινο χρωματάκι(δεν το βλέπετε ιδιαίτερα) και εξαιρετικά απίστευτη μυρωδιά. ΤΕΛΕΙΑ. Πράγμα που δεν το συναντάς σχεδόν ποτέ σε τέτοιου είδους προϊόντα. Προορίζεται για τσιμπήματα εντόμων, τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες, κ.α. Είναι κατάλληλο για ενήλικες, αλλά και παιδιά! Η ποσότητά του είναι 30 ml. 


Το m free είναι μια φυτική λοσιόν ενυδάτωσης και προστασίας με εντομοαπωθητική δράση. ΔΕΝ έχει parabens. Είναι στα 80 ml και τα συστατικά της μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.


Η αλήθεια είναι ότι η μυρωδιά της είναι έντονη και όχι ιδιαίτερα ευχάριστη. Εμένα προσωπικά αυτό δεν με πειράζει γιατί τόσα χρόνια έψαχνα εντομοαπωθητικά σπρέι που να είναι αποτελεσματικά, αλλά με ευχάριστη μυρωδιά και δε βρήκα. Όταν βρήκα αυτό, από τη στιγμή που έκανε τη δουλειά του, η μυρωδιά του ήταν το τελευταίο πράγμα που με απασχόλησε.

Τα στοιχεία και των δύο εταιριών :




Αυτά για σήμερα από μένα.
Σε ευχαριστώ πολύ Angie που δημιούργησες αυτή την όμορφη σειρά και που μου "επέτρεψες" να συμβάλλω και εγώ. Υπάρχουν τόσο ωραία ελληνικά προϊόντα. Άλλα γνωστά και άλλα όχι τόσο. Καιρός λοιπόν τα όχι τόσο διαδεδομένα ελληνικά προϊόντα να μπουν κι αυτά στο "παιχνίδι".

Τα φιλιά μου...



p.s. Angie's channel και Angie's blog . 





14 σχόλια:

  1. Ωραία ιδέα και επίκαιρα τα προιόντα που έδειξες! Νομίζω όλοι έχουμε ένα μικροπροβληματάκι με τα κουνούπια τους καλοκαιρινούς μήνες!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ιδέα ήταν της Angie. Δες και τα video της για περισσότερα ωραία προϊόντα!
      Σε ευχαριστω!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμο post και πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σειρά αυτή της frezyderm είναι πράγματι ακριβή. Έχω κι εγώ σοβαρό πρόβλημα με τα κουνούπια και χρησιμοποιώ για εντομοαπωθητικο πάνω μου προϊόντα fleriana. Θα τα βρεις στο φαρμακείο. Η μυρωδιά του είναι λεμονάτη, δεν μοσχοβολάς αλλά είναι καλύτερη από άλλα. Επίσης δεν είναι πολύ ακριβό, είναι ελληνικό και οικολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλο πρόβλημα έθιξες και μπράβο που μας το έλυσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με ρουφάνε ατελείωτα κάθε καλοκαίρι!Πολύ ωραία ιδέα,μπράβο που τη συνέχισες,και μάλιστα με πολύ χρήσιμα προϊόντα! :) Η κριλέν,αν και πανάκριβη,είναι η πιο αποτελεσματική κρέμα που έχω δοκιμάσει.Θα δοκιμάσω και το άλλο που προτείνεις!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. LOL wraio blogpost kai xrisimo gia pollous .. eutuxws egw den antimetopizw tetoio provlima alla oloi oi gurw mou upoferoun... Ta filia mou kai perimenw kai ti sunexeia ton posts... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ χρησιμα τα προιοντα.Εγω χρησιμοποιω τα κλασικα Autan και Fenistil αλλα μου αρεσουν πολυ οι εναλλακτικες που προτεινεις.Ολοι λιγο πολυ υποφερουμε απο τα σπαστικα πετουμενα.Μπραβο σε ολους οσους στηριζουν τα ελληνικα προιοντα πασης φυσεως..Ματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή