Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

MAC EMPTIES!!!



Πρόσφατα έκανα μία ανάρτηση με τα τελευταία μου empties, αλλά ξέχασα να συμπεριλάβω και τα παραπάνω. 
3 ακόμα empties λοιπόν από την αγαπημένη MAC αυτή τη φορά.
1. Studio fix στην απόχρωση C3. Πολυαγαπημένη πούδρα την οποία αγοράζω χρόνια τώρα και ήδη αγόρασα ξανά και έχω στη συλλογή μου.
2. Blush Style (frost). Είναι η δεύτερη φορά που αγοράζω τη συγκεκριμένη απόχρωση και θα ξαναπάρω, όχι όμως σύντομα γιατί πήρα μια παρόμοια από essence, όπως είδατε και στο τελευταίο μου haul.
3. Lipgelee (δεν γράφει απόχρωση δυστυχώς). Δεν είναι ένα προϊόν που με εντυπωσίασε και που θα αγόραζα ξανά. Εξάλλου και να ήθελα να το πάρω ξανά δεν θα μπορούσα, μιας και δεν κυκλοφορεί πλέον. Όχι η συγκεκριμένη απόχρωση, αλλά τα lipgelees γενικότερα.

Αυτά από μένα για σήμερα...
Τα λέμε σύντομα!

12 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα αυτά τα review που φτιάχνετε οι bloggers ομορφιας!!! Χαιρόμαστε που βρήκαμε και σενα και σε ακολουθουμε!! Σε περιμενουμε στο blog μας... chicates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πούδρα από MAC δεν έχω δοκιμάσει και θα ήθελα, αν και νομίζω όλες λίγο κιτρινίζουν κι εγώ τις θέλω με ροζ υποτόνους. Πάντως ενδιαφέροντα empties! Άντε και καλό Back to MAC!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα ευτυχώς με βολεψε η συγκεκριμένη.
      Περιμένω και γω το back to mac!!!
      Τα ξαναλέμε!!!

      Διαγραφή
  3. τη συγκεκριμένη πούδρα θέλω πολύ να τη δοκιμάσω!! είναι καλυπτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εξαρτάται απ'το τί θέλεις να καλύψεις. Είναι πάντως καλυπτική. Σκέψου ότι πολλοί τη βάζουν στην κατηγορία foundation και όχι πούδρας σεταρίσματος! Για πούδρα πάντως, έχει καλή κάλυψη.

      Διαγραφή
  4. Lipgelee είχαμε κι εγώ(σ'ένα ωραίο λιλά) κι αδερφή μου στο ίδιο μ'εσένα,το έχει ακόμη!Εμένα μου άρεσε πολύ,και τρελαινόμουν για τη μυρωδιά του..Με τσαντίζει που σταματάνε προϊόντα έτσι στο κούκου-έχω κι ένα lip conditioner stick από Mac που πλέον δεν βγαίνει παρά μόνο σε καθόλου πρακτικό βαζάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όντως δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα απ' το να βρίσκεις κάτι που σε βολεύει και σου αρέσει και ξαφνικά μια μέρα, χωρίς προειδοποιήση, η εταιρία να το σταματάει!

      Διαγραφή
  5. πως νιώθεις να πετάς τις συσκευασίες mac;; εγώ σε αγαπημένα μου προιοντα με παίρνει λίγο από κάτω,χιχιχ!!!μακάρι αυτά που μας αρέσουν να μην τέλειωναν ποτέ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά νοιώθω, γιατί σκέφτομαι το κραγιονάκι που θα πάρω όταν κάνω back to mac!!!

      Διαγραφή
  6. Agapw ki egw thn studio fix kai exoume kai thn idia apoxrwsh. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή