Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Cherrybox: July-August

Η σημερινή ανάρτηση θα είναι λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες. Δεν θα σας δείξω τί περιείχε το δικό μου cherrybox. Μόνο! Επειδή παρήγγειλα τρία, ένα για μένα, και δύο για δύο φίλες μου, θα σας δείξω τί περιείχαν τα τρία κουτιά που παρέλαβα. 

κουτί πρώτο


1. bio plasis ορός τζελ ματιών 30 ml (full size)
2. Elixir βερνίκι νυχιών (full size)
3. Babor Ultra performance lip gloss (full size)
4.Marrakesh conditioner (δείγμα)
5. Laura Mercier Loose setting powder invisible (δείγμα) 
6. Marrakesh εκπτωτικό κουπόνι 30%

 κουτί δεύτερο


1. Castalia καθαριστικό προσώπου και σώματος 100 ml (δείγμα)
2. Elixir βερνίκι νυχιών (full size)
3. Japonesque ψεύτικες βλεφαρίδες (full size)
4. Laura Mercier primer (δείγμα)
5. Seliar σαμπουάν με λάδι αργκάν 100 ml (δείγμα)

κουτί τρίτο

Πάμε λοιπόν να δούμε τί περιείχε και το δικό μου κουτί;
Εννοείται πως είχε την καρτούλα με το μήνυμα της εταιρίας και από πίσω τα περιεχόμενα του κουτιού.




Εννοείται πως τα προϊόντα ήταν μέσα σε αρωματισμένο κίτρινο χαρτί!




1. Elixir βερνίκι νυχιών (full size)
2. Froika αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF20 50 ml (full size)
3. Laura Mercier lip glace in baby doll 2.8 ml
4. Seliar μάσκα μαλλιών με λάδι αργκάν 100 ml (δείγμα)
5. Juliette Armand Ενυδατική κρέμα 20 ml (δείγμα)












Παράπονο πρώτο!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμπληρώσαμε "προφίλ ομορφιάς". Τα διάβασε κανείς; Στο δικό μου κουτί το ένα από τα δύο full size προϊόντα μου είναι "άχρηστο". Απευθύνεται σε δέρματα λιπαρά με τάσεις ακμής. Εγώ έχω κανονικό προς ξηρό δέρμα. Άρα η αντηλιακή κρέμα σίγουρα είναι κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσω!

Αυτά που ανυπομονώ να δοκιμάσω είναι η μάσκα μαλλιών και η ενυδατική προσώπου  Juliette Armand hydra action cream.

Παρατήρηση!
Όλα τα δείγματα είναι σε πάρα πολύ καλά μεγέθη. Θα μπορέσουμε σίγουρα να καταλάβουμε αν κάτι μας αρέσει ή όχι! 


Και στα τρία κουτιά είχε κι από ένα ωραίο καλοκαιρινό κόσμημα για το λαιμό, ή το χέρι από  knikati accessories.


















Παρόλο που ήμουν από τα λίγα άτομα (όπως τουλάχιστον κατάλαβα εγώ) που έμειναν ικανοποιημένα από το cherrybox Ιουνίου, του Ιουλίου με δυσαρέστησε. Δεν είναι τόσο απογοήτευση, όσο δυσαρέσκεια. Γιατί; Κατά τη γνώμη μου δεν είναι σωστό, να μην γίνω αυστηρή και πω απαράδεκτο, τα κουτιά να έχουν διαφορετική "αξία". Τί εννοώ; Για μένα θα ήταν σωστό κι έντιμο να πουν: κάθε μήνα το κάθε κουτί θα έχει π.χ. 2 full size προϊόντα που συνολικά θα κοστίζουν 25 ευρώ και από εκεί και πέρα 3-4 δείγματα. Δεν μου άρεσε λοιπόν το γεγονός ότι τα τρία κουτιά που πέρασαν από τα χέρια μου ήταν διαφορετικού πραγματικού κόστους. Στο πρώτο κουτί ο ορός ματιών, το βερνίκι και το lip gloss, τα ΤΡΙΑ προϊόντα που ήταν σε κανονικό μέγεθος, κοστίζουν 50.30 ευρώ. Στο δεύτερο κουτί το βερνίκι νυχιών και οι βλεφαρίδες, τα ΔΥΟ προϊόντα που ήταν σε κανονικό μέγεθος, κοστίζουν 12.50 ευρώ. Στο τρίτο κουτί η αντηλιακή κρέμα και το βερνίκι νυχιών,τα ΔΥΟ προϊόντα που ήταν σε κανονικό μέγεθος, κοστίζουν 12.50 ευρώ. Υπάρχει όπως καταλαβαίνετε μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ, κατά την ταπεινή μου γνώμη, διαφορά. Για αυτόν λοιπόν το λόγο δυσαρεστήθηκα. Εξάλλου όλοι 10 ευρώ πληρώνουμε. Το ίδιο δηλαδή ποσό. Γιατί λοιπόν να μην "κοστίζουν" και το ίδιο;


Τα λέμε σύντομα...




p.s. Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν μέσα στα κουτιά μπορεί όποιος θέλει να τα αγοράσει μέσω του e-shop του cherrybox.
p.s.2 Για περισσότερες πληροφορίες για το cherrybox μπορείτε να επισκεφθείτε το site τους, ή ακόμη και να παρακολουθήσετε αυτό το video.
p.s.3 Για να μην χάσετε επόμενες αναρτήσεις μου, μπορείτε να με ακολουθήσετε στο google+ και στο bloglovin

32 σχόλια:

  1. έχεις απόλυτο δίκιο με τις τιμές είναι αρκετά άδικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία τα κουτάκια!Έκανε αρκετά καλή προσπάθεια το Cherrybox αυτό το μήνα τελικά...
    Συμφωνώ κι εγώ με τα παράπονά σου,ειδικά με το προφίλ ομορφιάς,διότι κι εγώ συμπλήρωσα στο Glowbox ότι είμαι 18 ετών και μου έστειλαν μάσκα face lift :p
    Τώρα για την αξία του κάθε κουτιού έχεις ένα δίκαιο...δηλαδή γιατί το ένα να κοστίζει 50 και το άλλο 12,5;Ας ήταν πάνω κάτω ίδια η αξία για να είναι και όλες ευχαριστημένες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι σίγουρη για το αν έκανε καλή προσπάθεια αυτό το μήνα! Μάλλον θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία, αλλά φαντάζομαι θα είναι η τελευταία!!!!

      Διαγραφή
    2. Σχετικά με του Ιουνίου που είδα κάτι αντικουνουπικά μαντηλάκια στο cherrybox και φρίκαρα, αυτό τουλάχιστον είχε μόνο προιόντα ομορφιάς :)
      Εγώ δε ξέρω αν θα ξαναπάρω το cherrybox μετά από το κλείσιμο του wall τους στο facebook λόγω αρνητικών παραπόνων...Θέλω να ακούγονται και τα θετικά και τα αρνητικά εκεί που επενδυω χρήματα.

      Διαγραφή
    3. Όντως, καθόλου καλό για αυτούς το κλείσιμο του wall!

      Διαγραφή
  3. Δεμ ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά επειδή είχα το συγκεκριμένο αντηλιακό το 50 αρη όμως με μεικτή επιδερμίδα δεν το λες ματ έβγαζε γυαλάδα.θα λεγα να το δοκιμάσεις!πάντως έχεις δίκιο πρεπει να ακολουθούν κάποιους κανόνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεμ ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά επειδή είχα το συγκεκριμένο αντηλιακό το 50 αρη όμως με μεικτή επιδερμίδα δεν το λες ματ έβγαζε γυαλάδα.θα λεγα να το δοκιμάσεις!πάντως έχεις δίκιο πρεπει να ακολουθούν κάποιους κανόνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλήθεια είναι κορίτσια ότι εγώ πήρα το cherry box του Ιουνίου και εντάξει, δεν τρελάθηκα.. σκέφτομαι από Σεπτέμβρη Οκτώβρη να του δώσω άλλη μια ευκαιρία.. nice review girl!!!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ απόλυτα!!!
    Δεν μπορεί να απέχει τόσο πολύ η αξία των προϊόντων από κουτί σε κουτί!!!
    Για μικρές διαφορές δεν το συζητώ αλλά να έχουμε πληρώσει όλες 10 ευρώ
    και η μία να παίρνει κουτί αξίας 12.5ευρώ και η άλλη 50ευρώ είναι λάθος πως να το κάνουμε....
    Τελικά μάλλον η σημαντικότερη βελτίωση ήταν τα αξιοπρεπή δείγματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι ' αυτό αποφάσισα να δείξω το περιεχόμενο και των τριών κουτιών κι όχι μόνο του δικού μου. Για να δείξω ακριβώς ποια είναι η ενστασή μου!

      Διαγραφή
  7. Kρίμα, γιατί το Cherrybox ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις... Εγώ αυτόν τον μήνα, παρήγγειλα το glowbox, και αναμένω...xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ γω πίστευα ότι θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα δώσουν περισσότερη προσοχή στο συγκεκριμένο κουτι πρώτον γιατι με του Ιουνίου έγινε ο κακός χαμός και δεύτερον γιατί το συγκεκριμένο ήταν κουτί 2 μηνών!

      Διαγραφή
  8. Έχεις δίκιο σε αυτά που είπες... Και το ότι πήρες κάτι που δεν ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας σου δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Πολύ διαφορετικά τα κουτιά μεταξύ τους:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Άντε να δούμε στου Σεπτέμβρη τι θα γίνει! Τελευταία ευκαιρία!!

      Διαγραφή
  9. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και εγώ.Ας προσπαθήσουν τουλάχιστον να μοιρασουν τα προιοντα ''ισαξια''.Είναι αδικο.Εγώ περιμένω το κουτί μου αυριο ή την επόμενη μέρα.Αναρωτιέμαι αν θα είμαι τυχερη ή οχι.Αυτό θα είναι και το τρίτο συνδρομητικο κουτι που δοκιμάζω και θα μου κοστισει με τα εξοδα αντικαταβολης κ.λ.π γυρω στα 20 ευρώ,οπότε αν τελικα η αξια των προιοντων ειναι μικροτερη θα είναι πολύ μεγαλη απογοητευση.Λεω κάπου εδω να σταματησω το σπορ γιατι μια το ενα κουτι μια το αλλο πφφφ νομίζω οτι τελικα σπαταλαω ενα σωρο χρήματα σε προιοντα-ρισκο.Μου θυμίζει το ολο σκηνικο τις τυχερες-δωροσακουλες ή τα αυγα kinder.Ωραίο το όλο concept αλλα δεν νομιζω οτι ειναι πάντα και συμφερον.Ματς και σορρυ για την φλυαρία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά τη φλυαρία! Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο μέχρι τώρα είναι το glowbox! Πιστεύω πως αν θες να πάρεις ένα μόνο, και να αξίζει τα λεφτά του, ας είναι εκείνο! Φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου. Μετανιωσα λιγακι που δεν πηρα και το δευτερο.Ηρθε και το δικό μου ρίξε αν θες μια ματια και πες μου γνώμη http://sofiasbeautyworld.blogspot.gr/2013/07/cherrybox-july-august.html

      Διαγραφή
  10. μη μιλατε καθολου... εμενα το μονο φουλ size προιον στο πακετο που μου ηρθε το πρωι, ηταν το βερνίκι, ενα Castalia καθαριστικό προσώπου και σώματος στα 100 ml (δείγμα) και αλλα 3 σε size περιοδικου απο 1ml-5ml...ουτε 13€ η αξια των προϊόντων...
    κοροιδια κανονικη σε σχεση με τ άλλα συνδρομητικά που εχω λαβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Δίκιο έχεις! glowbox και πάλι glowbox! Ειδικά αυτού του μήνα απ' ότι είδα... τέλειο!

      Διαγραφή
    2. Κι'εγω μόνο 1 full size βερνίκι νυχιών είχα!

      Διαγραφή
    3. Εγώ το αποφάσισα! Άλλη μία ευκαιρία θα δώσω στο cherrybox. μία και τελευταία!

      Διαγραφή
    4. Ναι κι'εγω! Ήδη πλήρωσα του Σεπτεμβρίου

      Διαγραφή
  11. exeis poluto dikio oson afora tin axia twn koutiwn!!!!!!den ginetai to ena na kostizei 30 kai to allo 50e...as evazan ena akoma pragmataki sto diko sou!!pantws to prwto kouti super!!tha ithela polu na dokimasw tin poudritsa! :) alla kai to gloss sou omorfo deixnei!
    egw den parhggeila kanena apo ta 2 auto ton mina..ton septemvri twra!
    episis na pw xana oti ki egw emeina ikanopoiimeni apo tou iouniou...oxi apoluta,alla den xenerwsa kiolas!

    genika apo mia apantisi tou glowbox (me ton idio tropo leitourgoun ola) katalava oti den dinoun idiaiteri simasia sto profil!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να πω? Λες να είμαστε εμείς τελικά αυστηρές γιατί βλέπουμε τα αντίστοιχα κουτιά του εξωτερικού και περιμένουμε κάτι τέτοιο;

      Διαγραφή
  12. geia sou Gen Emman! poly wraio post, prwti fora diavazw gia ta cherrybox kai skeftomai na ta ksekinisw!
    eimai i nea sou follower.!ean theleis tsekare kai to diko moy blog, twra ksekinaw :) http://chocomartiniheels.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. thanks!
      pws mporw na graftw sto diko sou blog???den vrika kapou epilogi!! na se vrw sto bloglovin?

      Διαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή