Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

REVIEW: Lush buffy body butter


Καθώς προχωράμε στα μέσα του καλοκαιριού, σκέφτηκα να σας μιλήσω για ακόμη ένα από τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά(κυρίως) προϊόντα. Σας έγραψα για το αγαπημένο μου προϊόν για τα πόδια, για τα χείλη, για αντηλιακή προστασία, για προστασία από τα κουνούπια, για τον καθαρισμό αλλά και την ενυδάτωση του σώματος, όπως και τα αγαπημένα μου σπρέι προσώπου. Σήμερα θα σας μιλήσω για το πολυαγαπημένο μου απολεπιστικό προϊόν σώματος. 


Είναι σε μορφή σαπουνιού.


Οι απολεπιστικοί του κόκκοι είναι σε μέγεθος που πρέπει και τόσοι όσοι πρέπει. Αρκετοί υποστηρίζουν ότι είναι λίγο "άγριοι" αλλά δεν συμφωνώ με αυτό. Για μένα είναι το καλύτερο! Απολεπίζει εξαιρετικά! Αυτό όμως που μου αρέσει σε αυτό είναι ότι έχει κι άλλες χρήσεις! Σας έχει τύχει ποτέ, λόγω αποτρίχωσης, κάποιες τριχούλες να μεγαλώνουν εσωτερικά; Βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό. Σα να τις βγάζει στην επιφάνεια! Δεν το συνάντησα σε κανένα άλλο προϊόν αυτό! Η τρίτη δουλειά που κάνει, είναι η ενυδάτωση. Σα να έχετε βάλει παιδικό λαδάκι. Το ξέρω πως αν έχετε κανονικό δέρμα και δεν έχετε ανάγκη από extra ενυδάτωση, αυτού του είδους η ενυδάτωση δεν θα σας αρέσει και φαντάζομαι πως ούτε τη θέλετε. Για εμάς όμως που το σώμα μας είναι πιο ξηρό, τί καλύτερο από ενυδάτωση και απολέπιση με ένα μόνο βήμα.Σας έχει τύχει αυτό με κάποιο προϊόν;
Είναι το τρίτο που τελειώνω, και έχω ακόμη ένα που με περιμένει μετά από αυτό. Κάτι ακόμη που ξέχασα να αναφέρω είναι πως στο δικό μου δέρμα τουλάχιστον είδα μείωση της κυτταρίτιδας με λίγες μόλις χρήσεις. Απίστευτο! Το είδα και δεν πίστευα στα μάτια μου! Ένα προϊόν απολεπίζει, ενυδατώνει, μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και βγάζει τυχόν τριχούλες που δεν θέλουν να βγουν στην "επιφάνεια".
Φυσικά κι έχει και κάτι αρνητικό. Όχι όμως κάτι που δε ρυθμίζεται. Λιώνει! Είναι πολύ μαλακό και αν το έχετε στο μπάνιο, ή γενικά σε ζεστό και υγρό περιβάλλον λιώνει. Όπως και το χειμώνα γίνεται πιο σκληρό, πιο στερεό. 

 Το έχετε δοκιμάσει;

Τα λέμε σύντομα...



p.s.  Για όσους δεν το κάνατε ήδη, ακολουθείστε με στο bloglovin και στο google+ γιατί όπως ξέρετε το gfc μας αποχαιρετά!!!
p.s.2 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

8 σχόλια:

  1. Δεν το έχω ξαναδεί! Φαίνεται ενδιαφέρον! Θυμάσαι ποσο το πήρες? Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. An πας στο λινκ που έχω στο "buffy", λέει τιμή. Ή και στο site των lush!

      Διαγραφή
  2. Φαινεται πολυ ενδιαφερον, αν το δω μπροστα μου θα το παρω να το δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να είναι τέλειο! Γενικά μ'αρέσει η Lush!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kalo mina!!!!!!!
    thelw tosooo polu na dokimasw proionta Lush!!Isws to kanw suntoma! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή