Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

EMPTIES #8


 Αυτή τη φορά τα empties ήταν τόσα πολλά που αποφάσισα να σας δείξω κάποια από αυτά και σύντομα να κάνω άλλο ένα empties post, διαφορετικά η ανάρτηση θα ήταν τεραστίων διαστάσεων!



Ξεκινάω με προϊόντα σώματος.


Από τα δύο αυτά αποσμητικά έχω αγοράσει πολλές φορές στο παρελθόν και θα συνεχίζω να προτιμώ στο μέλλον αυτό της Noxzema. Της Dove ήταν ένα αδιάφορο αποσμητικό, του οποίου ούτε καν τη μυρωδιά δε θυμάμαι!


Περνάμε στο πιο hot προϊόν του καλοκαιριού. Έκανε πάταγο και φυσικά οι περισσότερες το τιμήσαμε. Δυστυχώς δεν μου άρεσε. Αρχικά είχα δοκιμάσει ένα δείγμα που ήταν μέσα σε ένα από τα συνδρομητικά κουτιά(νομίζω glowbox) και δεν μου άρεσε. Βεβαίως εκείνο ήταν για κανονικές επιδερμίδες. Οπότε σκέφτηκα πως λογικά το συγκεκριμένο που είναι για ξηρές επιδερμίδες θα είναι καλύτερο. Καλύτερο μπορεί να ήταν, όμως σε καμία περίπτωση δεν προσέφερε επαρκή ενυδάτωση στη δική μου επιδερμίδα. Άσε που τα 250 ml του αρκούν για περίπου 6 χρήσεις. Οπότε ξαναγύρισα στις ενυδατικές κρέμες σώματος και στα body butters.


Από την Avon το ενυδατικό scrub σώματος με βανίλια ήταν ένα από τα προϊόντα που χρησιμοποιούσα όταν ήθελα ένα ήπιο απολεπιστικό προϊόν. Οι λεπτοί του κόκκοι και το μεθυστικό άρωμά του ήταν σίγουρα δύο παράγοντες που θα με έκαναν να το ξανααγοράσω, μόνο που δυστυχώς έχουν περάσει μήνες από όταν το είδα τελευταία φορά σε κατάλογο της Avon.


Μια φορά κι έναν καιρό, είχαμε Origins στην Ελλάδα! Ω ναι, μη σας κάνει εντύπωση. Όσες προτιμούσατε τα πιο αγνά, φυτικά προϊόντα και συχνάζατε σε φαρμακεία για τα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, και φυσικά είστε τουλάχιστον 26+(περίπου) χρονών θα τα θυμάστε. Τη συγκεκριμένη εταιρία τη λάτρευα! Πολύ πριν τα beauty blogs και τη beauty community στο youtube. Όσα προϊόντα της είχα δοκιμάσει ήταν ένα κι ένα. Το συγκεκριμένο αντηλιακό σώματος ήταν από τα λίγα-τότε- που προοριζόταν και για πρόσωπο και για σώμα. Και αυτός ήταν ο λόγος που το είχα προτιμήσει. Είχε ωραία μυρωδιά, αλλά δυστυχώς δεν απλωνόταν εύκολα και άφηνε τη γνωστή "ασπρίλα" που αφήνουν ορισμένες φορές αντηλιακά με υψηλή αντηλιακή προστασία. Δυστυχώς, ενώ το έψαχνα για αρκετό καιρό το συγκεκριμένο(χρόνια για την ακρίβεια), δεν μπορούσα να το βρω με τίποτα. Πράγμα που σημαίνει πως τώρα που το βρήκα προφανώς έχει λήξει/χαλάσει. Οπότε, παρόλο που δεν είναι empty προϊόν, δίκαια κατέχει μία θέση σε αυτή την ανάρτηση διότι θα ακολουθήσει τα υπόλοιπα στην ανακύκλωση.  Όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία το είχα χρησιμοποιήσει αρκετά.




Για το συγκεκριμένο gel καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή με χαμομήλι και πρόπολη της Apivita δεν θα πω πολλά, παρά μόνο ότι είναι το αγαπημένο μου και το μόνο που αγοράζω τα τελευταία χρόνια.


Τελευταίο προϊόν σώματος, το σπρέι ποδιών από The Body Shop για το οποίο σας έχω μιλήσει αναλυτικά παλαιότερα. Μου αρέσει πολύ και σίγουρα θα το ξαναπροτιμήσω τους πιο ζεστούς μήνες!



Περνάμε στο προϊόντα προσώπου.



Το απαλό ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών της L' Oreal είναι χρόνια τώρα το αγαπημένο μου. Μπορείτε να δείτε τους λόγους εδώ.


Για το ντεμακιγιάζ σε μορφή τζελ της Diadermine σας έχω μιλήσει ήδη. Δεν είναι κάτι που μου άρεσε και δεν θα το αγοράσω ξανά στο μέλλον.


Η συγκεκριμένη οδοντόκρεμα από Colgate ήταν καλή. Τίποτα το ιδιαίτερο. Τώρα το κατά πόσο λευκαίνει τα δόντια...δεν ξέρω. Έχω δοκιμάσει και καλύτερες!


Για το πολυαγαπημένο Bioderma δεν σας έχω μιλήσει ξανά αναλυτικά. Είναι αποτελεσματικότατο και βολικότατο. Το έχω αγοράσει ήδη δύο φορές, και σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες.


Προτελευταίο empty προϊόν προσώπου είναι το τζελ ήπιας απολέπισης με βερύκοκο της Apivita. Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία που το παίρνω. Είναι μέσα στα 3 καλύτερα απολεπιστικά προσώπου που έχω δοκιμάσει. Αξίζει!   


Για το τέλος σας άφησα τη μάσκα με άγριο τριαντάφυλλο του Κορρέ για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.



Empty προϊόντα μαλλιών έχω μόνο δύο αυτή τη φορά. Τη μάσκα της Garnier Fructis που μου άρεσε πάρα πολύ και τη λακ από τη Wella για πολύ δυνατό κράτημα. Και τα δύο είναι προϊόντα που με άφησαν ευχαριστημένη και που κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμήσω ξανά στο μέλλον.


Δε θα μπορούσαν να λείπουν από ανάρτηση για empties μαντηλάκια χεριών. Δε νομίζω πως περιμένετε να γράψω πολλά για τα συγκεκριμένα. Μου αρέσουν και τα δύο. Τα wet hankies(15 τεμάχια) τα έχω μέσα στην τσάντα μου γιατί είναι antibacterial και με τα ΜΑΜΑ ΜΙΑ(24 τεμάχια) καθαρίζω τα χέρια μου μετά τη διαδικασία του μακιγιάζ.

Επίσης δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι δίσκοι ντεμακιγιάζ από βαμβάκι. Οι Pom Pon είναι αυτοί που προτιμώ τις περισσότερες φορές. Όταν όμως δεν μπορώ να τους βρω τη στιγμή που τους θέλω δοκιμάζω κι άλλους. Συμπαθητικοί κι αυτοί της ISEREE από Lidl μόνο που δεν αποτελούνται 100% από βαμβάκι όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω και δεν θεωρώ πως αυτό είναι καλό.





Για το τέλος σας άφησα δύο προϊόντα μακιγιάζ.


Ένα κραγιόν της Avon κι ένα eyeliner της Oriflame.


Σε παλαιότερη ανάρτησή μου σας μίλησα και για το συγκεκριμένο κραγιόν. Δεν τελείωσε, δεν είναι empty, όμως πρέπει να χάλασε οπότε το αποχαιρετώ.






Το eyeliner αυτό μου αρέσει πολύ. Δεν στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα που τελείωσε γιατί έχω ήδη αγοράσει άλλο ένα. Παρόλο που μου αρέσει το μαύρο eyeliner γενικότερα, αυτό το αγάπησα με την πρώτη χρήση. Επίσης είχε και πολύ βολικό πινελάκι.


Ποια προϊόντα τελειώσατε εσείς πρόσφατα;
Είχαμε κανένα κοινό;



Τα λέμε σύντομα....




p.s. Λάβατε μέρος  στο christmas giveaway μου; Λίγες μέρες έμειναν!




17 σχόλια:

  1. πωπωωω πολλά κι εσύ σαν κι εμένα!!!
    Θέλω πολύ να δοκιμάσω την μάσκα fructis γιατί μου άρεσε πάραααααα πολύ το αντίστοιχο σαμπουάν!
    Το apivita intimate το χρησιμοποιώ κι εγώ!Αχχχ αυτή η origins...Πολύυυυυ καλή εταιρία αλλά ιδιαίτερα ακριβή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και φαντάσου να τα έβαζα όλα! Θα έγραφα το post 2 μέρες!
      Το σαμπουάν κ γω το δοκίμασα και μου άρεσε πολύ! Όπως και το λαδάκι τους!

      Διαγραφή
  2. λοιπον bioderma,dove Κα ιintimate apivita τα αγαπω...για το condinioter σωματος της nivea εκανα ακριβως την ιδια σκεψη με σενα, αλλα τελικα με φωτισε ο θεος και δεν το πηρα..πολυ κακο για το τιποτα αποτι ακουω..το scub Της apivita ειναι υπεροχο και μαρεσει που δεν ερεθιζει το δερμα.το εχω παρει σε φακελακια πολλες φορες αλλα θα το πραω και σε φουλ size..επισης μαρεσει πολυ και η μασκα του κορρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήξερα ότι είχαμε Origins κι εδώ!
    Αναμένουμε και για το part 2! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που σκέφτομαι πόση ώρα θα μου πάρει να ετοιμάσω και την άλλη ανάρτηση.... Πολλά είναι τα άτιμα. Καμιά φορά αναρωτιέμαι πότε τα τελειώνω!
      Εγώ τα γνώρισα τα origins περίπου το 2003, και αν θυμάμαι καλά, γύρω στο 2008 τα σταμάτησαν. Κρίμα!!!

      Διαγραφή
  4. Το spray με μέντα από TBS μ'αρέσει κι εμένα! Πολύ ενδιαφέροντα empties!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά αναρωτιέμαι για το πόσα ακόμα κοινά μπορούμε να βρούμε!
      Thanks!

      Διαγραφή
  5. Μαρακι μου Μαρακι μου!!!!!
    Τελικα η Apivita ειναι ποοοολυ αγαπημενη εταιρεια!!!
    Μου ειχες πει για ενα λαδακι νυχιων απο Jumbo????
    Αν ναι, εφαγα τα Jumbo και δεν το βρηκα... Γραψε παλι βρε Μαρακι ποιο ειναι.
    Σε φιλω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να φανταστώ αλλού ήθελες να γράψεις το σχόλιο? Ποια είναι τέλος πάντων αυτή η Μαρία?
      Τζίνα εδώ! :-)

      Διαγραφή
  6. Για το Conditioner της Nivea έχω ακούσει απο πολλές κοπέλες οτι ήταν αδιάφορο. Ευτυχώς που όταν πήγα να το πάρω δεν το είχα βρει! Θέλω να δοκιμάσω το scrub της Apivita αν και εγώ ενθουσιάστηκα με της Body Shop που αν δεν κάνω λάθος δεν σου άρεσε. Κάνε ένα αναλυτικό ποστ για της Bioderma please!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετοιμάζω post σύγκρισης 3 προϊόντων τύπου bioderma και φυσικά του bioderma. Γι' αυτό δεν έχω κάνει ακόμη review στο συγκεκριμένο.

      Διαγραφή
  7. Πω πω!Μπράβο κοπέλα μου, πόσα empties??! To face scrub της Apivita το έχω και εγώ και μου αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ που είσαι ακόμα! Έχω σχεδόν άλλα τόσα, γι' αυτό και τα χώρισα!
      Ωραίο το scrub και μοσχοβολιστό!

      Διαγραφή
  8. Wow! So many empties :D Great work. I'm hardly able to empty stuff as I keep switching between products. Barely able to do a post on it every 2-3 months :P

    Would you like to follow each other on GFC and G+?

    ΑπάντησηΔιαγραφή