Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

HAUL: e.l.f.


Όχι, μη βιαστείτε να πείτε πως κύλισα... Όχι... Απλά τα παρήγγειλα πριν αποφασίσω για makeup no buy περίοδο. Κι εξάλλου, δεν είναι ουσιαστικά makeup. Είναι πινέλα. Εκτός από ένα. Λοιπόν, όπως βλέπετε πήρα το flat top powder brush, το stippling brush, το kabuki face brush, το eyelash & brow wand και μία πούδρα(studio pressed powder in sand). Το Jumbo lip gloss stick στην απόχρωση flirty & girly δε μετράει, διότι είναι ένα από τα χριστουγεννιάτικα δωράκια σας. 












Επειδή ήδη έχω ξεκινήσει να τα χρησιμοποιώ, οφείλω να ομολογήσω πως είναι υπέροχα. Απίστευτα απαλά και δεν "μαδάνε"-προς το παρόν τουλάχιστον-καθόλου. Το powder brush μου αρέσει είτε για την εφαρμογή του foundation, είτε της πούδρας, είτε του bronzer. Το stippling brush το χρησιμοποιώ για πολύ έντονα ρουζ, ή για highlighter. Το kabuki-ω ναι τι πρωτότυπο-για πούδρα.


Ένα μίνι τοσοδούλι παράπονό μου είναι πως έφτασαν λίγο στραπατσαρισμένα. Αντί για κυκλικά, είναι οβάλ. Θα στρώσουν όμως, που θα πάει;


Και ναι, αυτό είναι kabuki brush! Όχι της Avon. Οι φωτογραφίες μιλάν από μόνες τους! Άσε που της avon κοστίζει όσο σχεδόν δύο kabouki από e.l.f. .


Έχετε δοκιμάσει τα πινέλα τους;
Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο προϊόν από e.l.f.;



Τα λέμε σύντομα...





p.s. Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στο christmas giveaway μου!




16 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από e.l.f. αλλά έχω δει αρκετά ωραία πράγματα - τα πινέλα τους φαίνονται πολύ καλά! Με γεια όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια;
      Απίστευτο μου φαίνεται!
      Εγώ όταν ξεκίνησα να παρακολουθώ blogs&videos(youtube) τα πρώτα πράγματα που αγόρασα ήταν από elf!
      Πως κ έτσι;

      Διαγραφή
    2. Δε θέλω πολλά, μόνο ένα κόκκινο κραγιόν έχω βάλει στο μάτι. Και κανένα πινέλο. Κατά τ'άλλα δε θέλω να πάρω κάτι γιατί έχω πολλά παρόμοια, από σκιές και ρουζ π.χ. Αλλά φαίνονται ωραία όπως και να'χει!

      Διαγραφή
  2. Με γεια! Έχω ακούσει καλά λόγια για τα πινέλα τους και είναι και πολύ οικονομικά! Σε σύγκριση με το kabuki από Avon, της Elf δείχνει πολλές φορές καλύτερο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι εξαιρετικά απαλά! λες και ακουμπάς στο πρόσωπό σου λούτρινα αρκουδάκια!

      Διαγραφή
  3. αν και δεν έχω κάτι απο elf για το flat top powder brush ειδικά έχω διαβάσει τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζουν πραγματικά! Ειδικά αν σκεφτείς και την τιμή τους!

      Διαγραφή
  4. Με γεια σου :) Δεν τα εχω δοκιμάσει...ακόμα! Εχω παραγγείλει ηδη όμως και αναμένω! Χαιρομαι που διαβασα ότι σου αρεσαν, και ετσι τωρα ξέρω τί περιμένω ;)) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πάρα πολύ καλά. Απορώ πως δεν τα είχα δοκιμάσει νωρίτερα!

      Διαγραφή
  5. To stippling brush τους ειναι τεεεελειιοοοοο! Έχω το μινι και ειναι τελειο για τα υγρα προιοντα!!! Με γεια σου τα πραγματακια!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμουν ανάμεσα στο μικρό και το κανονικό και προτίμησα το κανονικό.Βλακεία! Έπρεπε να τα πάρω και τα 2!

      Διαγραφή
  6. Τα πινέλα (και το ψαλιδάκι φρυδιών) της ELF ίσως είναι και απο τα καλύτερα προϊόντα τους.
    Να τα χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλεφαρίδων εννοείς φαντάζομαι... Δεν χρησιμοποιώ ψαλιδάκι για βλεφαρίδες. Αν χρησιμοποιούσα σίγουρα θα το έπαιρνα, διότι έχω ακούσει μόνο καλά λόγια!

      Διαγραφή
  7. καλησπερα! εχω κανει μια παραγγελια απο elf αγγλιας αλλα επειδη καθυστερησαν πολυ τους εστειλα email και μου ειπαν να απευθυνθω στην εταιρια courier εδω. εσενα σου ηρθαν με courier η απο τα ελτα? για να ξερω που να τα ανα<ητησω... ευχαριστωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν θυμάμαι καλά με ELTA. Συνεργάζονται απ' ότι θυμάμαι με μια γερμανική εταιρία μεταφορών και δεν έρχονται ιδιαίτερα γρήγορα. Από elf τα έστειλαν? Αν θέλεις μπες στο site τους, δες με ποια εταιρία συνεργάζονται και επικοινώνησε μαζί με αυτούς. Θα ξέρουν καλύτερα.

      Διαγραφή