Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

REVIEW: korres abyssinia oil mascara(cobalt blue)


Η μάσκαρα είναι ένα προϊόν που κατά τη γνώμη μου δίνει άλλη διάσταση σε οποιοδήποτε μακιγιάζ. Γι' αυτό και είμαι μόνιμα στην αναζήτηση του the next best best thing, ακόμη κι όταν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με μία που ήδη έχω.
Σήμερα θα σας μιλήσω για την μάσκαρα του Κορρέ με έλαιο αβησσυνίας. Στη συσκευασία αναγράφει πως είναι για όγκο, πως δυναμώνει τις βλεφαρίδες, όπως και ότι προσφέρει θρέψη. Είναι στα 8 ml και η τιμή της κυμαίνεται από 15 εώς 20 νομίζω ευρώ.


Εγώ την έχω στην απόχρωση 03 Cobalt blue, όμως βγαίνει και σε δαμασκηνί, καφέ και μαύρο.

Το χρώμα χωρίς φλας.

Το χρώμα με φλας.


Με την πρώτη εφαρμογή το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό. Μάλλον απογοητευτικό θα έλεγα.




Μετά από 2 όμως ή και 3 στρώσεις το αποτέλεσμα είναι σαφώς καλύτερο. Δίνει όγκο, μήκος και καμπύλη. Σίγουρα δεν είναι μία μάσκαρα που θα χρησιμοποιούσα εγώ για νυχτερινό μακιγιάζ, γιατί σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο δραματικό όσο θα ήθελα και γιατί κάποιες φορές κολλάει λίγο τις βλεφαρίδες. Επίσης, το χρώμα στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο έντονο όσο φαίνεται στις φωτογραφίες.


Για ένα όμως καθημερινό, απλό μακιγιάζ είναι ότι πρέπει. 
Να τονίζω επίσης ότι στην αρχή η σύνθεσή της ήταν αρκετά υγρή και σε καμία περίπτωση δεν έδινε το αποτέλεσμα που φαίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες.

Όταν μου τελειώσει δεν νομίζω να την ξαναπάρω. Θα προτιμήσω την Extraordinaire της Seventeen σε μπλε απόχρωση, που απ' ότι διάβασα κι άκουσα δίνει δραματικό αποτέλεσμα.



Έχετε δοκιμάσει καμία μπλε μάσκαρα που σας άφησε ικανοποιημένη και θα αγοράζατε ξανά; Περιμένω τις προτάσεις σας!



Τα λέμε σύντομα...


11 σχόλια:

  1. Είναι ωραίο το χρώμα της αλλά φαντάζομαι την τράβηξες με φλας. Γι αυτό δεν είναι τόσο έντονο στην πραγματικότητα. Σου πάει πάντως για κάθε μέρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα! Αγαπω τα παντα απο Κορρε!:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερο. Βεβαίως, αν λάβουμε υπόψην μας ότι προέρχεται από μία εταιρία φυτική, το αποτέλεσμα είναι όντως καλό! Άλλες με 500 χημικά, δεν κάνουν τέτοια δουλειά!

      Διαγραφή
  3. Τζινακι μου γλυκο!!!
    Η βλεφαριδες σου δειχνουν ωραιες και με ενα περασμα...
    Νομιζω οτι δεν θα αγοραζα ποτε αλλο χρωμα μασκαρα εκτος απο μαυρο...
    Δεν ξερω γιατι αλλα δεν θα μπορουσα να φορεσω αλλο χρωμα!!!!
    Σε φιλω πολυ πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει υπεροχότατο χρώμα, αλλά θεωρώ πως το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι και καλύτερο! Όπως και να χει, για καθημερινό μακιγιάζ είναι ότι πρέπει <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο review :)
    Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά το χρώμα φαίνεται υπέροχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα αλλά όχι και wow, πάντως το χρώμα της φαίνεται πολύ ωραίο. Νομίζω αξίζει γιατί καλές χρωματιστές μάσκαρες δύσκολα βρίσκεις. Εγώ θέλω πολύ να δοκιμάσω αυτές της Inglot!

    ΑπάντησηΔιαγραφή