Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

The firsts of 2014!


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Σκεφτόμουν αρκετές ημέρες για το ποια να είναι η πρώτη ανάρτηση του νέου έτους. Τα 13 αγαπημένα για το 2013; Τα 13 μη αγαπημένα για το 2013; Το τελευταίο haul του 2013; Κι επειδή αυτά έχουν να κάνουν με το 2013 κατέληξα να κάνω μία ανάρτηση για τα πρώτα νέα για εμένα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποίησα με το που μπήκε το 2014! 



Ως άνθρωπος που περιποιείται τον εαυτό του, με το που μπήκε το 2014 δεν θα μπορούσα να αμελήσω την extra περιποίηση της επιδερμίδας μου. Την πρώτη λοιπόν pampering day του 2014 δοκίμασα για πρώτη φορά το enzyme peeling paste της Reviderm, το οποίο βρισκόταν στο beautytestbox του Δεκέμβρη. Μετά λοιπόν την απολέπιση δοκίμασα τη μάσκα εντατικής ενυδάτωσης με μετάξι και ελαιόλαδο της fette dermasel η οποία είχε μια απίστευτα μαλακή υφή, παιχνιδιάρικο ροζ χρωματάκι και μια ιδιαίτερα όμορφη μυρωδιά. Μέσα στο Δεκέμβρη ανακάλυψα για πρώτη φορά τα μολύβια χειλιών της the sun, αγοράζοντας ένα αρκετά έντονο κοραλοφουξ μολύβι και ενθουσιάστηκα! Αυτός ήταν εξάλλου κι ο λόγος μου αγόρασα άλλο ένα για εσάς και ήταν ένα από τα δώρα του χριστουγεννιάτικου giveaway μου που κέρδισε η Κατερίνα. Με την πρώτη λοιπόν ευκαιρία, αγόρασα άλλη μία απόχρωση, το νούμερο 910, ένα φυσικό χρωματάκι, πολύ κοντά στο χρώμα των χειλιών μου, και δεν σταμάτησα να το φοράω! Τέλος, δεν μπορώ να παραλείψω το βερνίκι νυχιών του Κορρέ στην απόχρωση 76 lavender.

Απλά πανέμορφο!

Σε αυτή την ανάρτηση σκέφτηκα να μη σας κουράσω με γνώμες και απόψεις και reviews, οπότε απλά σας έδειξα ποια είναι τα 4 πρώτα νέα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποίησα στο ξεκίνημα του καινούριου χρόνου.



Τα λέμε σύντομα...





p.s. Όποια θέλει μπορεί να κάνει κι αυτή το "the firsts of 2014",κάτι σαν tag δηλαδή, αρκεί να βάλει στον τίτλο τη λέξη tag, και στην ανάρτηση μέσα να υπάρχει ένα link της συγκεκριμένης ανάρτησης. Δεν νομίζω να υπάρχει ήδη αυτό το tag, οπότε θα περιμένω και τα δικά σας firsts!!!

8 σχόλια:

  1. Καλή χρονιάαα!! Πόσο υπέροχο το βερνίκι νυχιών!! Φανταστικό χρώμα!! Και η μάσκα όμως πρέπει να είναι πολύ καλή!! Έχει πολύ ενδιαφέροντα συστατικά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, γι'αυτό δεν κρατήθηκα και τα δοκίμασα πρώτα απ' όλα!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφη η απόχρωση του μολυβιού και τα γαλάζια αυτά βερνίκια τα λατρεύω έτσι κι αλλιώς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κοραλλία! Κ μένα αυτά τα βερνίκια έχουν γίνει από τα αγαπημένα μου!
      Καλή χρονιά!

      Διαγραφή
  3. Τι ωραίο χρωματάκι το βερνίκι του Κορρέ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το συγκεκριμένο βερνίκι μ'αρέσει κι εμένα πολύ! Με γεια όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ!
      Κι εκτός από ωραίο χρώμα, έχει και καλή ποιότητα!

      Διαγραφή