Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Beautytestbox: February


Πρώτη ανάρτηση για τον καινούριο μήνα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το αγαπημένο μου κουτί ομορφιάς BeautyTestBox. Κι εφόσον μετά από επίμονες προσπάθειες κατάφερα να το αποκτήσω κι αυτό το μήνα, πάμε να σας δείξω τι περιείχε.



4 προϊόντα περιποίησης


1. Sans Soucis Herbal day balm, 50 ml/25.58 ευρώ.
Βάλσαμο ενυδάτωσης της επιδερμίδας για ευαίσθητα δέρματα. Το "δείγμα" είναι στα 30  ml.
2. Panthenols Hand Care Cream 25 ml( δεν γνωρίζω τιμή μιας και ούτε στο site τους το βρήκα).
Ενυδατική κρέμα χεριών με λάδι ελιάς για ξηρά και σκασμένα χέρια.
3. Medicosmetics Rose Water, 100 ml/10.02 ευρώ.
100% φυσικό ροδόνερο χωρίς συντηρητικά ή αρώματα. Το "δείγμα" είναι στα 30 ml.
4. Bochery Nature Intensive Whitening Cream 75 ml/44.16 ευρώ.
Ισχυρή νανοτεχνολογική λευκαντική κρέμα. Υπόσχεται ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, νεανική και λαμπερή επιδερμίδα εντός 8-12 εβδομάδων. Το "δείγμα" είναι στα 15 ml.


3 προϊόντα μακιγιάζ 


1. Beauty UK Posh Pout in power to the purple 3.7 gr/5.40 ευρώ.
2. Jessica βερνίκι νυχιών in purple edge 14.8 ml/11.07 ευρώ.
3. Me me me blush me in pink 8 gr/11.21 ευρώ.


Οπότε, 7 προϊόντα αυτή τη φορά, εκ των οποίων τα 3(βερνίκι, ρουζ, κραγιόν) είναι full size, και η αξία των οποίων είναι 27.68 ευρώ. Αναλογικά αν δω την αξία και των υπολοίπων προϊόντων μιλάμε για 15.348+8.832+3.006=27.186 ευρώ. Συνολικά δηλαδή 54.866 ευρώ, χωρίς να υπολογίσω την κρέμα χεριών μιας και δε γνωρίζω ακριβή τιμή. 



Αυτό όμως που μου άρεσε περισσότερο είναι πως όλες αυτές οι εταιρίες είναι καινούριες σ' εμένα. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τίποτε από Sans Soucis, Beauty UK, Me me me, ούτε όμως κι από τις υπόλοιπες που βρίσκονται αυτό το μήνα στο κουτί μου, εκτός της Bochery Nature, μιας και αυτή την εταιρία τη γνώρισα μέσα από το BeauyTestBox του Δεκεμβρίου. Αυτό λοιπόν είναι για μένα το καλύτερο. Όχι μόνο το ότι δεν σε "κοροϊδεύουν" με δείγματα του 1 και 2 ml, ή το ότι σου βάζουν προϊόντα από εταιρίες που ήδη τις γνωρίζεις, αλλά το ότι μπορείς να γνωρίσεις καινούριες εταιρίες και καινούρια προϊόντα. Και φυσικά μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν γνωρίζω τί έχει μέσα το κουτί μου, μιας και απ' ότι βλέπω δεν στέλνουν σε όλους τα ίδια. Το ότι κάποιος διαλέγει ένα ένα τα προϊόντα για μένα, και για την κάθε μία από εμάς, με εντυπωσιάζει ιδιαίτερα, διότι βλέπω πως είναι100% στο γούστο μου ότι μου έχει έρθει μέχρι τώρα. Δίνουν σημασία στο προφίλ ομορφιάς που συμπληρώνεις, βλέπουν τί σου έχουν στείλει σε προηγούμενο κουτί, και κάθε μήνα περιμένεις με ανυπομονησία να δεις τί διάλεξαν για σένα. Κάτι τελευταίο που μου άρεσε είναι η ισορροπία σε προϊόντα μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης. Δεν έχω δει κουτιά με μόνο προϊόντα μακιγιάζ, ή μόνο προϊόντα περιποίησης. 

Μόνο δύο φορές έφτασε το κουτάκι στα χέρια μου, αλλά και τις 2 με άφησε πλήρως ικανοποιημένη και ανυπόμονη για το επόμενο.





Πήρατε κανένα συνδρομητικό κουτί ομορφιάς αυτό το μήνα;


Τα λέμε σύντομα...

12 σχόλια:

  1. τέλεια πραγματάκια! αχ θέλω κι εγώ αυτό το κουτάκι και δεν το πρόλαβα! ελπίζω να προλάβω του Μαρτίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο περιεχόμενο και καλή αναλογία προϊόντων μακιγιάζ/περιποίησης! Θα το πάρω κι εγώ κάποια στιγμή το Beautytestbox.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aξίζει!
      Απορώ γιατί κόλλησα με τα άλλα δύο, και δεν το δοκίμασα νωρίστερα!!!

      Διαγραφή
  3. WOW!Αυτό μάλιστα..αξιζει!!
    Τι τέλεια που πέτυχες το μολυβοκραγιόν και το ρουζ!!
    Τωρα το σκεφτομαι κι εγώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ομορφα πραγματα, δεν εχω παρει κανενα κουτακι μεχρι στιγμης χμμ φαινεται παντως πολυ καλο αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή