Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

January: samples I used


Μέσα στον Ιανουάριο τα μόνα δείγματα που δοκίμασα ήταν δύο και προέρχονται από ελληνικές εταιρίες. 
Η μαλακτική κρέμα μαλλιών με αλόη και προβιταμίνη Β5 του Κορρέ έχει διακριτική μυρωδιά και προσφέρει ωραία μαλακά μαλλάκια. Βέβαια, εγώ που έχω μακρυά μαλλιά με χονδρή τρίχα και αρκετή ποσότητα ντεκαπάζ πάνω τους, για να σας πω με βεβαιότητα αν είναι κάτι αποτελεσματικό, ή όχι, θα πρέπει να πάρω την κανονική συσκευασία, μιας και το συγκεκριμένο δείγμα των 40 ml μου έφτασε για μία, άντε το πολύ 2 χρήσεις. Πάντως στην επόμενή μου επιδρομή στο φαρμακείο, σίγουρα θα βάλω στο καλαθάκι μου μια μάσκα μαλλιών, ή μία μαλακτική κρέμα του Κορρέ.
Η ενυδατική κρέμα της Apivita, aqua vita (για κανονικές ξηρές επιδερμίδες) είναι από τις πιο γνωστές της εταιρίας. Το δείγμα των 2 ml που δοκίμασα μου έφτασε για 4 περίπου χρήσεις και οφείλω να ομολογήσω πως μου άρεσε. Διακριτική μυρωδιά, επαρκής ενυδάτωση, άμεση απορρόφηση. Αυτά τα τρία πράγματα με έπεισαν πως πρόκειται για μια καλή ενυδατική κρέμα, που μόλις τελειώσουν όσες ήδη έχω και χρησιμοποιώ, θα είναι η επόμενη που θα αγοράσω.


Δοκιμάσατε καινούρια προϊόντα πρόσφατα;
Χρησιμοποιείτε τα δείγματα που έχετε στην κατοχή σας;



Τα λέμε σύντομα...

14 σχόλια:

  1. Ξεχνάω να χρησιμοποιήσω τα δείγματα που έχω σπίτι αλλά κάθε φορά που διαβάζω αυτές τις αναρτήσεις σου μου τα θυμίζεις και την επόμενη μέρα δοκιμάζω και κάτι καινούριο χιχι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ενυδατική την έχω κ εγώ και μου αρέσει πολύ!Αν θες κάτι πιο οικονομικό και εξίσου καλό θα σου πρότεινα της Bioten!Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την έχω πάρει και την έχω τελειώσει!
      Είχα κάνει και review post.
      Πράγματι καλή!

      Διαγραφή
  3. δοκιμαζω δειγματακια κατα καιρους αλλα δε μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη...την εχω πατησει πολλες φορες..δοκιμαζω το δειγμα ξετρελαινομαι και μετα το προϊον δε μου ταιριαζει απολυτα...του κορρε η μαλακτικη εμενα μου αρεσε πολυ γιατι εχω λεπτη τριχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, κάποιες φορές ένα δείγμα δεν είναι αρκετό. Αν όμως έχεις δυο τρία από το ίδιο προϊόν σίγουρα μπορείς να βγάλεις καλύτερα συμπεράσματα.

      Διαγραφή
  4. Εγώ δυσκολεύομαι να αποφασίσω από δείγματα αν μου αρέσει κάτι ή όχι. Παρ' όλα αυτά την ενυδατική την εκθειάζουν πολλές, και ίσως τη δοκιμάσω κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, κάποιες φορές ένα δείγμα δεν είναι αρκετό. Αν όμως έχεις δυο τρία από το ίδιο προϊόν σίγουρα μπορείς να βγάλεις καλύτερα συμπεράσματα. Κι εγώ από πολλές άκουσα τα καλύτερα για αυτήν!

      Διαγραφή
  5. Πριν λίγο καιρό δοκίμασα την κρέμα ματιών Aqua Vita. Η περιοχή των ματιών μου χρειαζόταν επειγόντως ενυδάτωση και η κρέμα αυτή φάνηκε πολύ αποτελεσματική. Με την πρώτη ευκαιρία θα την αποκτήσω και σε κανονικό μέγεθος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. την κρέμα την είχα αγοράσει όταν πρωτοκυκλοφόρησε αλλά δε μου ταίριαξε καθόλου, μου δημιούργησε πρόβλημα, μάλλον είχα αλλεργία σε κάποιο συστατικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλήθεια; Κρίμα. Καλή είναι και της bioten και της sostar(από οικονομικές), όπως και του Κορρέ και Neal's yard(από high end).

      Διαγραφή
  7. Πολυ όμορφα ολα!! Δοκίμασα καποια Aesop κ έμεινα πολυ ευχαριστημένη! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή