Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

REVIEW: Missha M-Perfect cover bb cream


Όταν αποφάσισα να δοκιμάσω κορεάτικα προϊόντα ομορφιάς, όλοι οι δρόμοι με οδήγησαν στα προϊόντα μακιγιάζ της Etude House και στα προϊόντα περιποίησης της Missha(τουλάχιστον για bb creams που έψαχνα). Με την πρώτη ευκαιρία παρήγγειλα την M perfect cover bb cream στην απόχρωση #21 διστακτικά στην αρχή τη μικρή συσκευασία των 20 ml. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε bb creams(έχω δοκιμάσει μόνο της garnier και της carroten), όμως μετά από λίγες μόνο χρήσεις την ερωτεύτηκα. Έτσι, δεν έχασα άλλο καιρό και παρήγγειλα και την #23 στην κανονική αυτή τη φορά συσκευασία των 50 ml. 

αριστερά #23, δεξιά #21


-Ισχυρίζεται ότι φωτίζει τον τόνο της επιδερμίδας, θεραπεύοντας ορατές ρυτίδες και κοκκινίλες, έχοντας εξαιρετική κάλυψη και πως προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος, καθώς κι ότι έχει αντιρυτιδικές ιδιότητες.
-Προσφέρει υψηλότατη προστασία από τον ήλιο, έχοντας SPF 42, PA+++.
-Είναι δερματολογικά ελεγμένη.
-Λειτουργεί όχι μόνο ως foundation, αλλά κι ως concealer.
-Ενυδατώνει, θρέφει, λευκαίνει, προστατεύει, καλύπτει και προλαμβάνει (από φθορές) την επιδερμίδα.
-Η εταιρία είναι κατά των δοκιμών σε ζώα.
-Έχει ελαφριά μυρωδιά.
-Βγαίνει σε 5 αποχρώσεις(13,21,23,27,31) που καλύπτουν από τις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες μέχρι (όχι πολύ) σκούρες.
-Έχει καλά συστατικά όπως έλαιο jojoba, macadamia seed,  εκχύλισμα δενδρολίβανου, χαβιαριού, φυκιών και χαμομηλιού, ceramide , υαλουρονικό οξύ και gatuline RC.
-Παρόλο που ακούγεται ότι είναι σούπερ καλυπτική, δε δίνει εφέ μάσκας. Έχει πολύ ωραία κάλυψη που χτίζεται, κι αν την εφαρμόζετε σιγά σιγά δεν δίνει καθόλου βαρύ αποτέλεσμα, αλλά αντιθέτως το αποτέλεσμα είναι απίστευτα φυσικό. Σίγουρα αν βάλετε με τη μία πολλή ποσότητα θα είναι πιο βαρύ το αποτέλεσμα, αλλά σε καμία περίπτωση αφύσικο κι άσχημο. Εκτός φυσικά αν βάλετε πάρα πολύ προϊόν.
-Η υφή της είναι υπέροχη και το τελείωμα φυσικότατο. 
-Ποτέ δεν έχω βάλει πριν από αυτήν ενυδατική κρέμα, μιας και προσφέρει ωραία ενυδάτωση.
-Οι δύο αποχρώσεις που έχω στην κατοχή μου δεν είναι ούτε ροζ, ούτε κίτρινες, πράγμα που για μένα είναι ακόμη ένα θετικό.
-Έχει μεγάλη διάρκεια.
-Δεν χρειάζεται να βάλετε από πάνω άλλο foundation, όπως συμβαίνει με πολλές(μην πω όλες, μιας και δεν τις έχω δοκιμάσει όλες) δυτικές bb creams.
-Είναι όντως ένα καταπληκτικό προϊόν. Όποια πρωινά την χρησιμοποιώ, αντικαθιστά το αντηλιακό, την ενυδατική, το concealer αλλά και το foundation μου, μιας και πραγματικά είναι αυτά τα 4 μαζί σε ένα. 
-Δεν οξειδώνεται και δεν αλλάζει χρώμα κατά τη διάρκεια της ημέρας και θεωρώ πως προσαρμόζεται στον τόνο της επιδερμίδας αν υπάρχει μια μικρή απόκλιση από το δικό σας τόνο. 
-Το μόνο αρνητικό που μπόρεσα να βρω είναι ότι έχει parabens(methylaparaben&propylparaben) τα οποία είναι το 31ο και 32ο συστατικό. Το μόνο που δεν με ανησυχεί ιδιαίτερα είναι ότι είναι από τα τελευταία συστατικά, επομένως βρίσκονται σε πολύ πολύ μικρή ποσότητα.

από αριστερά:#23,#21, carroten bb divine care in medium to light, garnier bb cream miracle skin perfector in 02-light

από αριστερά:#23,#21, carroten bb divine care in medium to light, garnier bb cream miracle skin perfector in 02-light



Είναι από τα προϊόντα που δοκίμασα και σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα έγινε πολύ πολύ αγαπημένο μου. Έχει πολλά καλά πράγματα μαζί, και μόνο ένα αρνητικό. Δεν μπορώ να σας πω με βεβαιότητα για το κατά πόσο "λευκαίνει" όντως τα σημάδια του προσώπου, μιας και για κάτι τέτοιο σίγουρα χρειάζεται χρήση μηνών. 






Ποια είναι η δική σας αγαπημένη bb cream; 


Τα λέμε σύντομα...



p.s. Αν θέλετε να κάνω comparison post για τις bb creams που έχω δοκιμάσει, μη διστάσετε να μου τα γράψετε στα σχόλια!

9 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον ποστ!Πρώτο σχόλιο: SPF 42?????Ουάου!Δεν έχω ξαναδεί bb με τόσο υψηλό δείκτη..Με βάζεις σε πειρασμό μπορώ να πω!Κρατάει ματ το πρόσωπο?Και επίσης που μπορούμε να την βρούμε..Εγώ νομίζω είμαι η πιο ανοιχτή απόχρωση..Φυσικά να μας κάνει σύγκριση των bb που έχεις δοκιμάσει! :)
    Εγώ εδώ και καιρό χρησιμοποιώ της Garnier και είμαι ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι περισσότερες κορεάτικες bb απ' όσο γνωρίζω έχουν υψηλότατο spf. δίνει φυσικό τελείωμα, κι αν βάλεις από πάνω πούδρα για σετάρισμα σίγουρα θα κάνει ματ την επιδερμίδα και θα έχει πολύ καλή διάρκεια. Βέβαια εξαρτάται κ από τον τύπο δέρματος του καθενός. Και τις δύο τις πήρα από τον ίδιο πωλητή στο ebay. Αυτός έχει τις 3 από τις 5 αποχρώσεις. Εγώ που είμαι C3(studio fix) ή NW20 από mac,ή sand από elf αν σε βοηθάει, μου ταιριάζει η #23. Σίγουρα χρησιμοποιώ και την #21 αλλά όχι βάζοντας πολύ ποσότητα γιατί με ασπρίζει.
      Θες link?

      Διαγραφή
  2. Ακούγεται απίστευτη και πραγματικά spf 42 δεν έχω ξαναδει. Να σημειώσω ότι βλέπω τέλεια κρεμώδη υφή! Πρέπει να τη δοκιμάσω!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η υφή είναι πραγματικά πάρα πολύ κρεμώδης!
      Είναι εξαιρετική! Αξίζει πραγματικά να τη δοκιμάσεις.
      Και σκέψου πως και η τιμή δεν είναι απαγορευτική, όπως κάποιες άλλες high end bb creams που δεν έχουν καν καλά συστατικά!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο ποστ και αναλυτικό!!!
    Έχω παρόμοιο review για μια άλλη ΒΒ της ίδιας εταιρίας, αν θέλεις ρίξτου μια ματιά!
    new follower
    Εύχομαι να τα λέμε συχνά! Φιλιά!

    http://womensstuff83.blogspot.gr/2014/03/missha-signature-real-complete-bb-cream.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πέρασα κ από σένα και έκανα εγγραφή. Ωραιότατη η ανάρτησή σου! Σίγουρα θα τη δοκιμάσω στο μέλλον!

      Διαγραφή
  4. Φαίνεται πάρα πολύ καλή!!!Νομίζω πως είναι η καλύτερη λύση για τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι μόνο..έχω ξοδέψει πολλές ώρες ψάχνοντας μια bb cream που να είναι για πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες χωρίς αποτέλεσμα και έτσι είπα να το τολμήσω να δοκιμάσω κάποια κορεάτικη. Θα μπορούσες να μου δώσεις το λινκ απο το οποίο την προμηθεύτηκες; Σ ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.ebay.com/usr/cosmeticmarket2012?_trksid=p3984.m1439.l2754
      Αυτός είναι ο πωλητής. Αν είσαι τόσο ανοιχτόχρωμη θα σου έλεγα να προτιμήσεις την #17 ή την #21 απόχρωση.

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή