Τρίτη 6 Μαΐου 2014

REVIEW: The sun cosmetic pencils


Δεν είναι γνωστή εταιρία. Το γνωρίζω. Οπότε όταν βρέθηκα μπροστά τους, διστακτικά αγόρασα το μολύβι χειλιών της The sun cosmetic νούμερο 6970. Έμεινα τόσο ικανοποιημένη που σας το είχα συμπεριλάβει στα χριστουγεννιάτικα δωράκια μου για να το δοκιμάσει και μία από εσάς. Λογικό ήταν μετά να τιμήσω κι άλλες αποχρώσεις της εταιρίας αυτής όχι μόνο χελιών, αλλά και ματιών.

Τα μολύβια χειλιών είναι από τα αγαπημένα μου. Καταπληκτική χρωματική απόδοση, μεγάλη διάρκεια στα χείλη, ωραία σύνθεση και φοβερή τιμή. Μόλις 1 ευρώ. Πιο φθηνά ακόμα και από τα μολύβια της essence, τα οποία κατά τη γνώμη μου δεν είναι τόσο καλά όσο αυτά. Δεν είναι τόσο μαλακά όσο της essence, πράγμα το οποίο προσωπικά εμένα μου αρέσει μιας και κατ' αυτόν τον τρόπο δεν μένει υπερβολική ποσότητα προϊόντος στα χείλη μου. 
Όσο για τα μολύβια ματιών τους, δυστυχώς δεν μπορώ να πω τόσο καλά λόγια, μιας και είναι κάπως σκληρά για τα δικά μου γούστα. Είναι βολικά αν θέλεις να κάνεις γραμμή eyeliner με αυτά, αλλά σκληρά για να "γράψεις" στην υγρή γραμμή του ματιού. Η διάρκειά τους είναι καλή, αλλά σίγουρα όχι κάτι το τρομερό. Σε καμία περίπτωση δε λέω πως δεν είναι καλά. Απλά εξαρτάται τί χρήση θέλεις να τους κάνεις.

από αριστερά: για τα μάτια 1109, 569, 1117, για τα χείλη 6970, 910.


Το αγαπημένο μου είναι το μολύβι χειλιών νούμερο 910 το οποίο ταιριάζει απίστευτα με τα ροζ κραγιόν μου και μου αρέσει να το φοράω ακόμα και μόνο του. Νομίζω ότι μπορώ να το φορέσω με οποιοδήποτε κραγιόν θέλω, εκτός φυσικά από κόκκινο και πορτοκαλί, μιας και είναι μια σχεδόν "φυσική" απόχρωση.

Εννοείται πως τα μολύβια χειλιών είναι κάτι που θα συνεχίσω να αγοράζω, αλλά δεν είμαι το ίδιο αισιόδοξη για τα μολύβια ματιών. Εκτός βέβαια και αν με τον καιρό αλλάξει η γνώμη μου για αυτά. 


Έχετε ακουστά τη συγκεκριμένη εταιρία;


Τα λέμε σύντομα...

14 σχόλια:

  1. Εχω το 910 και όντως γράφει ωραία..Αν και λίγο σκληρό για χείλη..Έχω και ένα για τα ματιά και έχει πολύ κακή διάρκεια..Γράφει ωραία μέσα στο μάτι αλλά μετά από λίγη ώρα φέυγει..Το έχω σε άσπρο δεν ξέρω αν φταίει αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμένα μου αρέσει να μην είναι πολύ μαλακά, γιατί αισθάνομαι λες κ λιώνουν! Των ματιών αν τα χρησιμοποιήσεις ως eyeliner είναι καλύτερα απ' ότι αν τα βάλεις στη waterline!
      Kαλό βράδυ!

      Διαγραφή
  2. πολυ ωραια τα μολυβια χειλιων...που τα βρισκουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Θεσσαλονίκη στα stop to shop!
      Αλλά τα βρήκα και σε μικρό συνοικιακό μαγαζάκι.

      Διαγραφή
  3. πολυ ωραια αποδοση χρωματος...το καφε τριβεται λιγο ή το πατησες πολυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έσπασε λίγο η μύτη του γιατί ήταν πολύ ξυμένο.
      Γράφουν όλα πολύ ωραία!

      Διαγραφή
  4. Πρώτη φορά βλέπω αυτήν την εταιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ όμορφα χρώματα!!! Δεν εχω ακούσει ξανά αυτη την εταιρία αλλα αν τη βρω θα ρίξω μια ματιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα τα τσεκάρω σίγουρα, πάω συχνά στο συγκεκριμένο μαγαζί :) Ωραία φαίνονται, με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το 910! Αυτό να δοκιμάσεις!
      Το συνιστώ μιας και πάει σχεδόν με όλα τα κραγιόν.

      Διαγραφή
  7. έχω και εγώ ένα μολύβι ματιών σε light blue απόχρωση

    http://nickysbeautystarlight.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή