Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

EMPTIES #12 (makeup)


Για κάποιους μία από τις καλύτερες στιγμές είναι όταν αγοράζουν καινούρια προϊόντα. Για μένα είναι όταν τα τελειώνω. Πόσο μάλλον όταν αυτά είναι προϊόντα μακιγιάζ, τα οποία όλοι ξέρουμε πως δεν τελειώνουν και γρήγορα! Για την ακρίβεια, τελειώνουν γρήγορα, αν είσαι κανονικός άνθρωπος. Αν είσαι beauty junkie, αυτό είναι άθλος!



Δυστυχώς μου τελείωσαν δύο πολύ αγαπημένα μου προϊόντα νυχιών. Το base coat anchor από zoya και το βερνίκι νυχιών snow globe από china glaze. Τα εμπιστεύτηκα μέχρι την τελευταία τους σταγόνα και σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα!




Στη συνέχεια έχω το colour supplement από lush(20 gr) στην απόχρωση light yellow και τη BB cream miracle skin perfector από garnier(50 ml). Είναι δύο "βάσεις" προσώπου τις οποίες σίγουρα δεν θα αγοράσω ξανά, και τις οποίες δυστυχώς δεν προτείνω σε κανέναν. Ίσως τα πρότεινα σε άτομα με ώριμη επιδερμίδα, ή πολύ ξηρή. Είναι άκρως ενυδατικά, οπότε και λιπαρά, πράγμα που σημαίνει πως σίγουρα δεν προορίζονται για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες. Έχουν ελαφριά προς μέτρια κάλυψη.Το colour supplement είναι πολυχρηστικό, μιας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ως foundation, τοπικά ως concealer, κι ακόμα μπορείτε να το αναμίξετε με την ενυδατική/αντηλιακή σας κρέμα και να φτιάξετε τη δική σας bb/tinted moisturiser.


To colour supplement δεν το έφτασα στο τέλος του μιας και με "αποχαιρέτησε", κρίνοντας τη μυρωδιά του!
 Αν έπρεπε να αγοράσω ξανά ένα από τα δύο, αυτό θα ήταν η bb, αλλά θα περιόριζα τη χρήση της μόνο το χειμώνα, μιας και τότε η επιδερμίδα έχει μεγάλη ανάγκη από ενυδάτωση.



Τα δύο ενυδατικά προϊόντα χειλιών που έφτασα στο τέλος τους είναι από αγαπημένες ελληνικές εταιρίες με φυτικά καλλυντικά. Το lip care με cocoa butter από apivita και το korres mandarin lip butter. Και τα δύο ήταν άχρωμα, κι όπως σας είπα παλαιότερα και τα δύο είναι αποτελεσματικά. Λίγο πιο ενυδατικό θα έλεγα είναι αυτό της apivita.


Τελείωσα επίσης το chromeglass lipgloss στην απόχρωση pulsesetter από MAC(4.8 gr) και το μηχανικό μολύβι ματιών και χειλιών από glamorous no12(0.3gr). Καταρχήν, δεν κατάλαβα, δεν καταλαβαίνω, και δεν νομίζω να καταλάβω αυτό το concept με το να είναι ένα μολύβι και για τα μάτια και για τα χείλη. Δεν θεωρώ ότι τα 0.3 gr είναι σοβαρή ποσότητα, και σε καμία περίπτωση δεν είναι αδιάβροχο, όπως αναφέρει στη συσκευασία. Για το chromeglass τώρα... είναι από παλαιά limited edition collection. Δεν μπορούμε να το βρούμε πια, και πιστέψτε με δε χάνουμε και πολλά. Δε λέω, είχε καταπληκτική απόδοση χρώματος, αλλά ήταν αρκετά κολλώδες.


Από προϊόντα ματιών αυτή τη φορά σας έχω το gel σταθεροποίησης glitter από seventeen το οποίο δυστυχώς δε κυκλοφορεί πια, αν και πολύ θα ήθελα, το μαύρο μολύβι ματιών του Κορρέ στην απόχρωση 1s το οποίο λατρεύω για smokey looks και την μοναδική they're real mascara από benefit  την οποία δεν αλλάζω με καμία εδώ και σχεδόν 2 χρόνια. Τους λόγους σας τους έχω εξηγήσει ήδη σε παλαιότερη ανάρτηση.



Ποια είναι τα δικά σας empties;
Πότε χαίρεστε περισσότερο; Όταν αγοράζετε προϊόντα, ή όταν τα τελειώνετε;



Τα λέμε σύντομα...




10 σχόλια:

  1. Ωραία empties.. Την they're real mascara θέλω πολύ να την δοκιμάσω, μόλις μειώσω λίγο αυτές που έχω θα είναι η επόμενη αγορά μου!!

    Έχω έναν διαγωνισμό στο blog, αν θέλεις πέρνα να πάρεις μέρος :)
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τη δοκιμάσεις!
      Ναι, είναι δύσκολη στην αφαίρεση, αλλά είναι σούπερ!

      Διαγραφή
  2. Για την BB της garnier έχω ακριβώς την ίδια άποψη, ήταν η 1η BB που έπεσε στα χέρια μου και παραήταν λιπαρή για μένα.
    Εγώ χαίρομαι εξίσου και όταν αγοράζω και όταν τελειώνω προϊόντα ;Ρ

    http://beautydoctor24.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ΒΒ την είχα πάρει όταν πρώτοβγήκε και δεν έκατσε στο λιπαρό μου δέρμα! θέλω πολύ να δοκιμάσω προϊόντα απο lush!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχουν κάποια πολύ καλά, αλλά και κάποια μέτρια. Όπως το colour supplement, το jungle conditioner, και γενικά τις κρέμες μαλλιών. Τα σαμπουάν, τα σαπούνια, το αγαπημένο μου buffy όμως είναι τέλεια!

      Διαγραφή
  4. Ένα supplement από Lush εγώ θέλω να το πάρω για να κάνω πιο ανοιχτόχρωμες τις βάσεις μου πάντως - πολύ καλό σαν ιδέα, κρίμα που σου έληξε/χάλασε. Πολύ ενδιαφέροντα empties!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχει λιπαρή επιδερμίδα, δε νομίζω να σε βολέψει! Εκτός αν τα foundation που έχεις είναι αρκετά ματ/στεγνα.

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφο το βερνίκι από china glaze! Την they 're real την αγαπώ κι εγώ, όσο για την πρώτη bb από garnier συμφωνώ απόλυτα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι πραγματικά πανέμορφο και λυπηθηκα πολύ που τελείωσε!όπως και η they're real φυσικά!

      Διαγραφή