Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

HAUL (for summer)

Το καλοκαίρι έφτασε! Λέμε τώρα... Αυτό σημαίνει 2 πράγματα, ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο. Κουνούπια και ήλιος. Πράγμα που με τη σειρά του σημαίνει πάλι 2 πράγματα. Αντικουνουπικά και αντηλιακά.

Οπότε έψαξα και βρήκα ένα καινούριο ηλεκτρονικό φαρμακείο το οποίο είχε μεγάλη ποικιλία εταιριών και προϊόντων και εξαιρετικά καλές τιμές.
Τί αγόρασα;


Από την πολυαγαπημένη Apivita πήρα το πολυαγαπημένο αντηλιακό γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα με SPF30 με θαλάσσια λεβάντα και πρόπολη, το after sun προσώπου και σώματος, τη φυσική λοσιόν σώματος για το καλοκαίρι με γεράνι και βασιλικό(για τα κουνούπια) και το σαμπουάν για ευαίσθητο τριχωτό με λεβάντα και μέλι. 
Από τον Κορρέ προτίμησα το γαλάκτωμα με μύρτιλο και σιτρονέλα(για τα κουνούπια) και το roll on για όλα τα τσιμπήματα με μελισσόχορτο.

Και μια μέρα ξαφνικά βλέπω κάτι καταπληκτικές προσφορές σε κάποια προϊόντα του Κορρέ, οπότε καταλαβαίνετε πως έκανα άλλη μια παραγγελία-που να συγκρατηθώ η δόλια- και πήρα 6 βερνίκια νυχιών(ω ναι) στις αποχρώσεις 89 blueberry, 20 pink azalea, 32 light mocca, 79 metallic purple, 35 pastel mint και 72 spring lilac, τα 3 lip butter gloss του στις αποχρώσεις pink, peach, natural και τα 3 creamy blush stick στις αποχρώσεις pink, peach, natural.






Μου άρεσε πολύ που ο Κορρές άλλαξε τα πινελάκια από τα βερνίκια νυχιών και πλέον είναι τα πολύ αγαπημένα μου πλατιά πινελάκια.

πάνω καινούριο, κάτω παλαιό


αριστερό καινούριο, δεξιά παλαιό 


Για το pharmacylife έχω μόνο καλά λόγια να πω.
Για αρχή να αναφέρω πως τη μέρα που πήγα να κάνω την πρώτη παραγγελία, δεν κατάφερα να την ολοκληρώσω. Προσπάθησα πολλές φορές, έβαλα διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, αλλά τίποτα. Οπότε άφησα τα προϊόντα στο καλάθι μου και σκέφτηκα να προσπαθήσω άλλη μέρα. Την επόμενη μέρα χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνω και με ενημερώνουν πως είναι από το φαρμακείο αυτό, μου εξηγούν το πρόβλημα που είχαν με την ιστοσελίδα τους το προηγούμενο βράδυ, και με τα λίγα με τα πολλά ολοκληρώνω την παραγγελία μου. Επειδή εφόσον έφτασε η παραγγελία μου είχα πρόβλημα με ένα προϊόν έστειλα email και είχαμε άψογη επικοινωνία και συνεννόηση. 
Μου άρεσε ο επαγγελματισμός τους, η επικοινωνία μας, η άμεση ανταπόκρισή τους και η επίλυση του προβλήματος που υπήρξε. Μου άρεσε η άμεση αποστολή, αλλά και παραλαβή των πακέτων μου, όπως και το γεγονός ότι μου έβαλαν αρκετά δείγματα για να δοκιμάσω. 
Έχουν μεγάλη ποικιλία σε εταιρίες, πολλά προϊόντα, ενημερωμένη και εύχρηστη ιστοσελίδα, διάφορους τρόπους πληρωμής και γενικά δε βρήκα κανένα μα κανένα αρνητικό. 
Σίγουρα θα προτιμήσω ξανά(όπως και ήδη έκανα) το  pharmacylife και στο μέλλον. 


Γνωρίζατε το συγκεκριμένο φαρμακείο;
Ψωνίζετε γενικά από ηλεκτρονικά φαρμακεία;



Τα λέμε σύντομα...




6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα όλα! Κι εγώ τα ίδια αντικουνουπικά παίρνω, αλλά φέτος θα δοκιμάσω ακόμα ένα της frezyderm, για το οποίο έχω ακούσει καλά λόγια. Τα βερνίκια είναι όλα τέλεια! Να τα ευχαριστηθείς πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To crilen, ε; Έχω δοκιμάσει κι εγώ πολλά και πάντα δοκιμάζω κι άλλα γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα!
      Τα βερνίκια του Κορρέ γενικά έγιναν από τα αγαπημένα μου! Και φυσικά έχει φοβερές αποχρώσεις!

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου! Πήρα κι εγώ το αντηλιακό προσώπου της Apivita πριν 10 μέρες! Πολύ καλό μπορώ να πω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία όλα τα προϊόντα που πήρες...δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο φαρμακείο οπότε πάω αμέσως να το επισκεφτώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχει καταπληκτικές προσορές!!!
      Πες μου αν βρεις κάτι καλό, αν και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις!

      Διαγραφή