Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

June: samples I used

Πάει σχεδόν ένας χρόνος που ξεκίνησα την στήλη "samples I used" και νιώθω πολύ χαρούμενη γι' αυτό!


43 συνολικά δείγματα σε 9 αναρτήσεις.
Όχι κι άσχημα,ε;
Και φανταστείτε πως κατά καιρούς έβαζα και στα empties κάποια δείγματα(ξεχνιόμουν βλέπετε), πράγμα που σημαίνει πως σε 12 περίπου μήνες χρησιμοποίησα πάνω από 43 δείγματα. Όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία, μέσα σε αυτόν τον χρόνο είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω πάνω από 32 καινούρια προϊόντα. Κάποια από αυτά με απογοήτευσαν, άλλα με άφησαν αδιάφορη κι άλλα μου άρεσαν τόσο, που τα αγόρασα στο κανονικό τους μέγεθος.

Ίσως με έπιασε η "τεμπελιά" μου το Μάιο(ίσως και λίγο τον περασμένο μήνα) και δεν δοκίμασα κάποιο καινούριο, γι' αυτό και δεν είδατε τον Ιούνιο "May: samples I used"... και στη συγκεκριμένη ανάρτηση θα δείτε μόνο δύο.



Silver Rain από La prairie 1.2 ml
Smoothing and mattifying primer από Sephora 1.5 ml


Κανένα από τα δύο δε με εντυπωσίασε και κανένα από τα δύο δεν θα αγοράσω. Γενικά δε χρησιμοποιώ primers, οπότε και το συγκεκριμένο από sephora δεν έκανε κάτι το αξιοσημείωτο στο μακιγιάζ μου. Για τη silver rain ίσως διάλεξα λάθος εποχή. Είναι βαριά η μυρωδιά της, πράγμα αρνητικό για τους καλοκαιρινούς μήνες. Το χειμώνα φαντάζομαι θα είναι κατάλληλη για τις νυχτερινές σας εξόδους, αν και για μένα που δεν προτιμώ τα βαριά αρώματα δε πιστεύω πως θα την ευχαριστιόμουν περισσότερο. Άσε που είμαι από τα άτομα που έχουν σταθερές προτιμήσεις σε κολώνιες και αρώματα και αγοράζουν ξανά και ξανά τα ίδια!



Θα σας ενδιέφερε σε κάποια επόμενη ανάρτηση από τη σειρά samples I used να έκανα κάτι σα mini giveaway μόνο με δείγματα;





Τα λέμε σύντομα...




p.s. Πήρατε μέρος στο summer giveaway;



3 σχόλια:

  1. Κι εγώ έτσι είμαι! Έχω να αλλάξω το άρωμά μου πάνω από 6-7 χρόνια, και δεν νομίζω και να το κάνω, αγαπώ hupnose από lancome! Δοκιμάζω βέβαια κι άλλα, αλλά το συγκεκριμένο το έχω πάντα. Μπράβο που κλείνει χρόνο αυτή η στήλη! Είναι πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι καλό να θυμόμαστε να χρησιμοποιούμε τα δείγματά μας. Εμένα αυτή η στήλη με βοήθησε να μην ξεχνιέμαι !

      Διαγραφή