Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

The mask month, June


Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνω ιδιαίτερα είναι οι mask days, ή διαφορετικά pampering days. Χαλαρώνεις, κάνεις τις μάσκες σου και αισθάνεσαι άλλος άνθρωπος. Ειδικά όταν βλέπεις και τα θετικά αποτελέσματά τους στην επιδερμίδα σου. Για τις μάσκες express beauty by apivita σας έχω μιλήσει και στο παρελθόν. Είναι από τις αγαπημένες μου, γι' αυτό και σας τις έχω κάνει δώρο και σε giveaways. Όχι όλες βέβαια, αλλά αρκετές. 
Σε γενικές γραμμές προτιμώ τις ενυδατικές μάσκες, τις μάσκες που κάνουν ανάπλαση, δίνουν λάμψη και τρέφουν το δέρμα. Μου αρέσουν βέβαια και οι απολεπιστικές, αλλά δεν τις χρησιμοποιώ τόσο συχνά. 
Αυτό το μήνα προτίμησα τη μάσκα τροφής και ανάπλασης με καρότο, τη μάσκα τροφής με δημητριακά, τη μάσκα ματιών για μαύρους κύκλους και σακούλες, και τη μάσκα ενυδάτωσης με αλόη.  





Ακριβώς επειδή μου αρέσουν οι μάσκες της Apivita έχω δοκιμάσει τις περισσότερες που έχει κι έτσι υπάρχουν άλλες που αγαπώ περισσότερο, κι άλλες λιγότερο. Οι συγκεκριμένες δεν είναι από αυτές που θα αγοράσω ξανά. Είναι σίγουρα καλές, αλλά στο δικό μου δέρμα δεν ήταν τόσο αποτελεσματικές όσο κάποιες άλλες. Για ενυδάτωση για παράδειγμα, προτιμώ τη μάσκα ενυδάτωσης και δροσιάς με θαλάσσια λεβάντα κι όχι τη συγκεκριμένη με την αλόη. Για τροφή προτιμώ τη μάσκα με το μέλι, κι όχι τη συγκεκριμένη με τα δημητριακά ή με το καρότο. Όσο για τη συγκεκριμένη μάσκα ματιών, σίγουρα προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών, καθώς και μια πιο ξεκούραστη όψη. Λογικά στο μέλλον θα την αγοράσω και πάλι. 

Αυτό μου αρέσει στις μάσκες της Apivita. Η ποικιλία. Δεν έχει μία μόνο μάσκα για ενυδάτωση, αλλά πολλές. Δοκιμάζεις, και διαλέγεις την καλύτερη για σένα. Στις περισσότερες κατηγορίες έχει τουλάχιστον 2 μάσκες με διαφορετικά συστατικά που σημαίνει ότι δύσκολα δεν θα βρεις μάσκα που να είναι κατάλληλη για το δικό σου δέρμα. 
Κυκλοφορούν σε φακελάκια των 2x8ml και σε σωληνάρια των 40 ml(παλαιά κυκλοφορούσαν και σε σωληνάρια των 75 ml, αν θυμάμαι καλά).

Θεωρώ πως είναι από τις καλύτερες στην αγορά, και σίγουρα θα δεις την αποτελεσματικότητά τους άμεσα. 
Και γιατί όχι, να κάνεις δώρο σε αγαπημένα σου άτομα κάποιες από αυτές; Σίγουρα θα τις εκτιμήσουν!



Ποιας εταιρίας τις μάσκες προτιμάτε;



Τα λέμε σύντομα...

11 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο ποστ εχω κ εγώ τρέλα με μάσκες αγαπάω πολύ την apivita κ ολεσ τισ μάσκες τησ φιλία :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτη με το καροτο αν σου πω οτι πρωτη φορα τη βλεπω??δεν την εχω δει πουθενα..τις αλλες τις εχω δοκιμασει και μου αρεσαν παρα πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πάρα πολλές να σου πω την αλήθεια και δεν τις έχουν όλοι όλες!

      Διαγραφή
  3. Μου δημιούργησες την επιθυμία να βάλω κι εγώ μια από τις μάσκες που έχω!
    Η Apivita είναι τοπ στις μάσκες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχχαχαχ τί να κάνω...τις αγαπώ!!!
      Είναι καλό να περιποιούμαστε παραπάνω την επιδερμίδα μας που και που. (Θέλω να πιστεύω πως) κάποια στιγμή θα μας ευγνωμωνεί!

      Διαγραφή
  4. Μου αρέσουν και εμένα πολύ αυτές οι μάσκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θυμάμαι καλά, αδυναμία με την Άννα έχετε με τις juliette armand. Καμιά πρόταση?

      Διαγραφή
  5. Είναι αγαπημένες. Και το ότι μπορώ να τις πάρω και σε φακελάκια, με έχει βολέψει πάρα πολύ. Μπορώ να δοκιμάσω ποια μου ταιριάζει, χωρίς να αγοράσω το σωληνάριο, το οποίο θα μείνει στο ντουλάπι, αν δεν μου κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή