Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

EMPTIES #13


Όσοι διαβάζετε καιρό αυτό το blog, ξέρετε πως από τις αγαπημένες μου αναρτήσεις είναι αυτές με τα άδεια προϊόντα. Μου αρέσει να τις διαβάζω, μου αρέσει να τις γράφω! 14 πραγματάκια κατάφερα να τελειώσω αυτή τη φορά.


Στο neutro roberts αποσμητικό(50 ml) με κέρδισε η μυρωδιά και το ροζ στη συσκευασία. Αποτελεσματικό σίγουρα, αλλά ένας λόγος που ίσως με κάνει να μην το αγοράσω ξανά είναι ότι περιέχει αλουμίνιο. Στο coconut sugar rub με watermelon infusion (240 ml) της reniu με κέρδισε η μυρωδιά, η αποτελεσματικότητα και τα αγνά συστατικά του. 100% extra virgin coconut oil, raw cane sugar και άρωμα καρπούζι. Από τα καλύτερα απολεπιστικά προϊόντα σώματος που έχω δοκιμάσει, με ένα μόνο μειονέκτημα...δύο για την ακρίβεια. Το πρώτο είναι πως αν δεν το ξεπλύνεις καλά, λόγω της ζάχαρης, θα κολλάς. Και το δεύτερο είναι πως μπορείς να το προμηθευτείς μόνο από τα Fiji islands και ίσως από το ebay. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για το hydrating body lotion with mango της pure fiji (350 ml). Δυστυχώς τελείωσε και θα μου λείψει πολύ η μοναδική μυρωδιά του! Στο αφρόλουτρο της beauticology  strawberry cupcake (100 ml) δεν με κέρδισε τίποτα. Ωραία μυρωδιά, δε λέω, αλλά δε μένει. Κάνει ικανοποιητικό αφρό και καθαρίζει σαν οποιοδήποτε άλλο αφρόλουτρο. Η cute συσκευασία είναι σίγουρα ένα + . Το intimate daily για την ευαίσθητη περιοχή με χαμομήλι και πρόπολη της apivita(75 ml) με έχει κερδίσει εδώ και χρόνια. Γιατί; Δοκίμασέ το και θα καταλάβεις! Και η euphoria του Calvin Klein με έχει κερδίσει εδώ και χρόνια. Η κρέμα σώματος αυτή(100 ml) δεν μου τελείωσε, αλλά χάλασε. Αυτά παθαίνει κανείς όταν κρατάει πράγματα που λήγουν για "καλή" περίσταση. Τα ξεχνάει, και καταλήγει να τα πετάει. Κλαψ!











Για τη συνέχεια σας έχω λιγότερο ενδιαφέροντα πράγματα. Ένα ασετόν της victoria silk touch (1000 ml) που σίγουρα θα ξαναπάρω, το καλύτερο αντικουνουπικό ever της fleriana(100 ml), το sterillium αντισηπτικό χεριών-δέρματος (500 ml) που είναι το αγαπημένο μου, την κρέμα χεριών της apivita με αλόη και μέλι   (50 ml) που επίσης προτιμώ, υγρά μαντηλάκια καθαρισμού χεριών frotto με άρωμα πεπόνι(15 τεμ.) και υγρά μαντηλάκια καθαρισμού χεριών wet hankies με άρωμα spring flower(15 τεμ.). Τα wet hankies στη συγκεκριμένη μυρωδιά δεν θα τα αγοράσω ξανά σίγουρα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου και περίμενα πότε θα τελειώσουν.


Για το τέλος σας άφησα δύο αγαπημένα μου σαπούνια. Το lux soft touch with silk protein extract&cherry cream (85 gr) είναι το καλύτερο ever σαπούνι για τον καθάρισμό χεριών(δεν το  δοκίμασα για το σώμα) και το spiced vanilla soap της the body shop (100 gr) είναι από τα αγαπημένα μου για το σώμα, με απίστευτα ζεστή μυρωδιά, και με κρεμώδη αφρό. 


Σε αυτό το empties post όπως διαβάσατε, βρίσκονται πολύ αγαπημένα μου προϊόντα, και μόνο 1-2 που δεν θα αγοράσω ξανά. 


Τί είδους προϊόντα τελειώνετε εσείς πιο συχνά;



Τα λέμε σύντομα...

14 σχόλια:

  1. Πόσα πράγματα τελειώνουμε κάθε φορά...! Θέλω και εγώ να δοκιμάσω εδώ και καιρό κάποιο αφρόλουτρο της Beauticology, αλλά δεν έχει τύχει μέχρι τώρα... Κρίμα που δεν σου άρεσε ιδιαίτερα... Πάντως, αν μη τι άλλο, η συσκευασία του είναι μία γλύκα, όπως είπες και εσύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραιο ποστ! Ποσο δικιο εχεις σε αυτο που ανεφερες για την euphoria..! Ετσι κ εγω κρατω την manifesto και καλα για ειδικη περισταση! Πολυ κακως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχω το ίδιο άρωμα σε trvel size πάντα μέσα στην τσάντα μου, τί υπέροχο!!! θέλω και εγώ να δοκιμάσω κάποιο Beauticology αλλά δεν τα έχω πετύχει πουθενά μέχρι τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπημενο προϊον το Intimate και απαραιτητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά που τελειώνω γρήγορα είναι κυρίως τα προϊόντα για τα μαλλιά. ίσως και για το σώμα. Εγώ πλέον δεν κρατάω προϊόντα για καλές περιστάσεις. Την έχω πατήσει πολλές φορές πετώντας αγαπημένα και δυστυχώς και ακριβά, μόνο και μόνο επειδή τα άφησα να λήξουν. Πιστεύω πως αξίζουμε λίγη "πολυτέλεια" ακόμα και στην καθημερινή ρουτίνα, την ζεις αλλιώς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το έχω δει πολλές φορές στο κανάλι σου και σίγουρα κάποια στιγμή θα το πάρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή