Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

REVIEW: They're real push-up liner by benefit

Ένα πράγμα που αγαπώ στο μακιγιάζ είναι το eyeliner. Gel, υγρό, σε στυλό, σε οποιαδήποτε μορφή, όλα τα δοκιμάζω. Λογικό ήταν να δοκιμάσω και το καινούριας μορφής eyeliner που λάνσαρε η benefit και πάνω στο οποίο δούλευαν για 2 χρόνια.


Πρόκειται για ένα gel eyeliner που αντί να είναι σε βαζάκι και η εφαρμογή του να γίνεται με πινέλο, βρίσκεται σε συσκευασία στυλό.


Προϊόν μακράς διάρκειας, αδιάβροχο, αγκαλιάζει τη γραμμή των βλεφαρίδων και κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα. Αυτοί είναι οι ισχυρισμοί της εταιρίας.




Με το που το ανοίγετε, θα δείτε το προστατευτικό που καλύπτει τη μύτη του "στυλό".


Το gel βγαίνει από ειδικά διαμορφωμένο στόμιο ώστε η εφαρμογή να γίνεται με ευκολία.



Και πάμε στο κρίσιμο ερώτημα: Μου άρεσε; 
Σε καμία περίπτωση δεν είναι απογοητευτικό προϊόν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικατέστησε αυτά που ήδη χρησιμοποιώ και προτιμώ. Είναι αρκετά μαύρο, αλλά όχι τόσο μαύρο όσο το liquid ink από essence. Η εφαρμογή του είναι διαφορετική από άλλα. Ναι, αγκαλιάζει καταπληκτικά τη γραμμή των βλεφαρίδων, αλλά λόγω του ότι στεγνώνει πολύ γρήγορα δεν μπορείς να κάνεις όλη τη γραμμή με 2-3 κινήσεις. Αν γυρίσεις το κάτω μέρος του ώστε να βγει το προϊόν λίγο, τότε θα χρειαστείς 5 περίπου κινήσεις για το ένα ματι. Αν το γυρίσεις πολύ, τότε θα "σπάσει" το gel(όπως παθαίνουν τα μηχανικά μολύβια) και θα χάσεις το προϊόν. Αν το γυρίσεις λίγο λιγότερο από πολύ, δεν θα προλάβεις να "γράψεις" στο μάτι μιας και θα στεγνώσει πριν προλάβεις να ολοκληρώσεις τη γραμμή. Σίγουρα δεν είναι ένα προϊόν που θα κάνει όσους δεν το έχουν και πολύ με τη χρήση eyeliner τη ζωή τους πιο εύκολη, ούτε θα βολέψει όσους τώρα ξεκινούν το μακιγιάζ. Η tricky κατά τη γνώμη μου εφαρμογή του είναι σίγουρα για άτομα που έχουν μία α' εμπειρία με eyeliners. Ακόμη ένα μειονέκτημά του είναι τα 1.4 gr προϊόντος. Πολύ μικρή ποσότητα για κάποιον που χρησιμοποιεί κάτι τέτοιο καθημερινά. Η διάρκειά του είναι όντως καλή. Με το συγκεκριμένο eyeliner, δεν μπορείς να κάνεις πολύ λεπτή γραμμή. Για τη συσκευασία δε θα πω πολλά γιατί μου αρέσει. Σαν ιδέα ήταν πολύ καλή, αλλά η χρήση/ποσότητα/τιμή θεωρώ ότι δεν έκαναν αυτό το προϊόν να ξεχωρίσει.

Παρόλο που η they're real mascara είναι η αγαπημένη μου ever και την προτείνω σε όλους, το they're real liner δεν είναι τόσο εντυπωσιακό.




Το έχετε δοκιμάσει;
Ποιο είναι το αγαπημένο σας eyeliner;




Τα λέμε σύντομα....





p.s. Καλό μήνα!



23 σχόλια:

  1. Όταν είδα το λανσάρισμα του συγκεκριμένου ξετρελάθηκα, μέχρι που διάβασα το πρώτο review εμπιστοσύνης, το οποίο έλεγε ότι όχι μόνο στεγνώνει πολύ γρήγορα, αλλά μετά κάνει το δέρμα να τραβάει. Γενικώς, δε θα το αγοράσω, θεωρώ πως υπάρχουν πολύ καλύτερα εκεί έξω. Δε θα έλεγα το ίδιο και για τη μάσκαρα όμως, τη λατρεύω και το ξέρεις! Πολύ καλό review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, κάνει το δέρμα να τραβάει!Σε γενικές γραμμές τα μόνα πλεονεκτήματά του είναι η συσκευασία, και το πόσο κοντά στις βλεφαρίδες γράφει συγκριτικά με τα υπόλοιπα! Αν θες να πάρεις κάποιο, πάρε τι liquid ink από essence και θα με θυμηθείς!

      Διαγραφή
    2. Παίρνω αυτό από H&M και είμαι μια χαρά, αλλά θα το κοιτάξω κι αυτό από Essence!

      Διαγραφή
  2. Το δοκίμασα στα Sephora και δεν μου άρεσε για τους ίδιους λόγους που ανέφερες!
    Πολύς ντόρος για το τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες!
      Και είναι πολύ κρίμα, γιατί σαν σκέψη ήταν πολύ καλό. Άλλο όμως η θεωρία κι άλλο η πράξη!

      Διαγραφή
  3. Κι'εγω το ήθελα μεχρι που διάβασα τα reviews κριμα! το πλασάρουν πάντως παρα πολύ! οπου παω υπαρχει και ένα τεράστιο σταντ μόνο με αυτό το eyeliner

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ'τη μια καλύτερα που δε μου άρεσε σαν εφαρμογή. Για 1.4γρ η τιμή είναι εξωφρενικά υψηλή!

      Διαγραφή
  4. Κρίμα που δεν σε βόλεψε την μασκαρα θελω να την δοκιμάσω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ'τη μια καλύτερα που δε μου άρεσε σαν εφαρμογή. Για 1.4γρ η τιμή είναι εξωφρενικά υψηλή! Η μάσκαρα όμως είναι καταπληκτική!

      Διαγραφή
  5. Οι περισσότεροι το αποθέωναν και μου φαινόταν περίεργο λόγω της τόσης πρωτοπορίας! Πολύ καλό review και χαίρομαι που διάβασα και μια αντίθετη άποψη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά Κοραλλία!
      Πάντως προς το παρόν δεν άκουσα κανέναν να ξετρελάθηκε με αυτό!

      Διαγραφή
  6. ουτε εμενα μου αρεσε...το δοκιμασα απο μια φιλη και πραγματικα χαρηκα που δεν το αγορασα γιατι μου φαινεται πανακριβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλη διαδικασία, μόνο που τα διάβασα κουράστηκα, τεστ νεύρων δηλαδή με τόσες κινήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κρίμα που δε σε βόλεψε όντως!~!! τελικά κάποια σε κάποια πράγματα γίνεται πολύ κακό για το τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το συγκεκριμένο τουλάχιστον, όντως πολύ κακό για το τίποτα!

      Διαγραφή
  9. Θεωρώ πως είναι ένα πολύ ακριβό προιόν, για να είναι "μέτριο". Δεν μου άρεσε από την αρχή που λανσαρίστηκε, χωρίς να υπάρχει λόγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό το λόγο το βρήκα απογοητευτικό. Αναποτελεσματικο+ακριβο=δεν το αγοράζω!

      Διαγραφή
  10. Δεν το έχω δοκιμάσει, και με το review που έκανες δεν νομίζω να το ρισκάρω .. Φιλάκια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή