Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Comparison: Αντικουνουπικά #2

Μετά το comparison: αντικουνουπικά σήμερα σας έχω το comparison: αντικουνουπικά #2. Στην άλλη ανάρτηση σας σύγκρινα τα counterbite, basil και m free, και σήμερα σας έχω άλλα 3 αντικουνουπικά προς σύγκριση. Ναι, γνωρίζω πως το μοναδικό πράγμα που δε μας απασχολεί αυτή την εποχή είναι τα κουνούπια, αλλά είπα να κάνω αυτή την ανάρτηση τώρα, ώστε όταν έρθει ο καιρός των κουνουπιών να μην ψάχνετε τελευταία στιγμή ποιο να προτιμήσετε.




Ξεκινάω από αριστερά.
Fleriana φυσικό αντικουνουπικό spray γαλάκτωμα σώματος της power health. 100 ml 6.80 ευρώ. 100% φυσικό αντικουνουπικό. Απορροφάται άμεσα, δεν αφήνει λιπαρότητα και έχει κλασική μυρωδιά αντικουνουπικού.
Apivita propoline φυσική λοσιόν σώματος με βασιλικό και γεράνι. 100 ml περίπου 8 ευρώ. Περιέχει κατά 90% φυσικά συστατικά. Δεν έχει parabens. Έχει έντονη μυρωδιά.
Korres μύρτιλο και σιτρονέλα γαλάκτωμα . 125 ml 8 ευρώ περίπου. Δεν περιέχει parabens κι έχει ιδιαίτερα ευχάριστη μυρωδιά.

Και τα τρία έχουν αντλία ψεκασμού χωρίς προωθητικά αέρια. Το fleriana είναι σε πλαστική συσκευασία, ενώ της apivita και του Κορρέ σε μεταλλική. Φυσικά και τα τρία τα βρίσκετε σε φαρμακεία.

Καλύτερη μυρωδιά; korres
Χειρότερη μυρωδιά; apivita
Καλύτερη αίσθηση; fleriana, apivita
Χειρότερη αίσθηση; korres
Αποτελεσματικότερο; fleriana
Λιγότερο αποτελεσματικό; korres
Φθηνότερο; fleriana
Ακριβότερο; korres, apivita

ποιο θα αγόραζα ξανά από τα τρία; Σίγουρα fleriana. Είναι το καλύτερο όλων και με διαφορά. Συμπαθητική μυρωδιά, καλή συσκευασία, καλή τιμή, καταπληκτική εντομοαπωθητική δράση. 

Είναι αυτό που σίγουρα θα αγοράσω το Μάιο, και μάλιστα θα δοκιμάσω και το roll on fleriana για μετά τα τσιμπήματα. Το έχετε μήπως δοκιμάσει;





Τα λέμε σύντομα...

8 σχόλια:

  1. Μα εχουμε φτάσει μεσα Οκτώβρη και ακομη με τσιμπάνε τα άτιμα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κουνούπια ως συνήθως με έκαναν σουρωτήρι!!! Πριν αρκετά χρόνια η μαμά μου αποφάσισε να αγοράσει το spray της Apivita. Από τότε βάλω δεν βάλω τα κουνούπια με βλέπουν και στρίβουν! :Ρ Λες να φταίει η μυρωδιά του (που μεταξύ μας δεν διώχνει μόνο τα κουνούπια...:Ρ);
    Πολύ ωραίο άρθρο! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα δυστυχώς δεν με προστάτεψε τόσο της apivita, όσο της fleriana!

      Διαγραφή
  3. Εγώ έχω μόνιμο πρόβλημα με τα κουνούπια. Και το χειρότερο είναι ότι είμαι αλλεργική στα τσιμπήματα των εντόμων, με αποτέλεσμα ένα τσίμπημα να μεταφράζεται σε 20 κοκκινίλες μεγαλύτερες από αυτές του αρχικού τσιμπήματος. Οπότε καταλαβαίνεις ότι το θέμα με απασχολεί όλο το χρόνο! Και ναι, τα έχω και τα 3, και με μεγάλη διαφορά προτιμώ Fleriana! Προστατεύει πολύ αποτελεσματικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ γω τα απεχθάνομαι! Με κάνουν να μη θέλω το καλοκαίρι! Ευτυχώς το fleriana είναι θαυματουργό!

      Διαγραφή
  4. Όλες έχουμε θέμα με τα κουνούπια ακόμα και τώρα, τέλη Οκτώβρη! Τα άτιμα! Πολύ χρήσιμο post!
    Ps: Έλαβα το δωράκι και είναι και τα 2 υπέροχα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή