Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

REVIEW: Korres nail polishes

Στα 14 αγαπημένα του 2014 δεν μπορούσα να παραλείψω τα βερνίκια νυχιών του Κορρέ! Επειδή όμως δεν πρόλαβα να σας γράψω για αυτά πριν από την ανάρτηση για τα 2014: 14 favorites, θα το κάνω σήμερα.
Όποια με παρακολουθεί τακτικά, σίγουρα έχει καταλάβει την αδυναμία μου στις ελληνικές εταιρίες. Όταν μάλιστα είναι και με αγνά συστατικά, τότε η αδυναμία μου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Οπότε όταν είδα ότι ο Κορρές έβγαλε βερνίκια νυχιών, η περιέργειά μου ήταν μεγάλη. Αρχικά πήρα 1, μετά άλλο 1, κι αφού έκανα την αρχή, τη συνέχεια μπορείτε να τη φανταστείτε.
Τα βερνίκια που έχω στη συλλογή μου-προς το παρόν πάντα- είναι 8.






(o)=with the old brush


αριστερά παλαιό βουρτσάκι, δεξιά καινούριο βουρτσάκι


Εννοείται πως το καινούριο τους βουρτσάκι είναι βολικότατο και σίγουρα καλύτερο από το προηγούμενο, καθώς λόγω του μεγέθους του αγκαλιάζει μεγαλύτερη περιοχή του νυχιού.

Από ένα βερνίκι νυχιών δε ζητάω πολλά. Καλή απόδοση, καλή διάρκεια, καλή φόρμουλα/σύσταση. Αυτά είναι τα κύρια στοιχεία που αναζητώ. Και τα συγκεκριμένα με καλύπτουν πλήρως. Δεν χρειάζομαι ποτέ πάνω από 2 στρώσεις, έχουν όμως και καλή χρωματική απόδοση ακόμη και με 1 μόνο. Δεν κάνουν ενοχλητικές γραμμές την ώρα που τα βάφεις, άρα είμαστε ok και με τη σύσταση, και στα δικά μου νύχια διαρκούν σίγουρα 7 ημέρες! Ακόμα και 1-2 φορές που τα χρησιμοποίησα άνευ top & base coat και πάλι με έβγαλαν ασπροπρόσωπη. 

Ενδεικτικά οι πιο αγαπημένες μου αποχρώσεις είναι η lavender και η blueberry, αν και στην παρακάτω φωτογραφία η δεύτερη αδικείται λίγο.






blueberry no 89

Μπορείτε να τα βρείτε 4.50-7.00 ευρώ, άκρως λογική τιμή για βερνίκι νυχιών, πόσο μάλλον  του Κορρέ. Έχουν ωραιότατη κατά τη γνώμη μου συσκευασία και περιέχουν 10-11 ml. Δεν σας ανέφερα στην αρχή ότι η σειρά αυτών των βερνικιών είναι με μύρο, ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5. Στη σειρά θα βρείτε πάμπολλες αποχρώσεις, όπως και top coat και base coat, τα οποία θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω.


Τα έχετε δοκιμάσει;
Ποια είναι η αγαπημένη σας απόχρωση;




Τα λέμε σύντομα... 


14 σχόλια:

  1. Δεν έχω ούτε ένα του Κορρε! Δεν τα βρίσκω και εύκολα στην Αγγλία.... Πρέπει να πάρω φαίνονται φανταστικα! Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι εξαιρετικά όμορφες οι αποχρώσεις κ φυσικά αποτελεσματικά!

      Διαγραφή
  2. Δεν εχω δοκιμασει του κορρε ποτε, φαινονται τελεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει βερνίκια του Κορρέ αλλά φαίνονται τέλεια..το 76 μου άρεσε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανεμορφες αποχρωσεις ολες!
    Σιγουρα τα βερνικια του Κορρε θα ειναι πολυ καλα απο αποψη συστατικων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φανταστικά χρωματάκια! Μου άρεσαν ιδιαίτερα το lavender και το blueberry! Παρόλ' αυτά, δεν τα έχω δοκιμάσει και με βάζεις σε πειρασμό!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο βερνίκι του αλλά είναι πολύ ωραίες οι αποχρώσεις που έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Κάνουν καλή επιλογή χρωμάτων! Για όλα τα γούστα!

      Διαγραφή
  7. και εμένα είναι απο τα αγαπημένα μου όχι τόσο για την διάρκεια μιας και δεν αντέχουν πάρα πολύ στα νύχια μου, αλλά για τη σύσταση τους. Είναι τόσο εύκολο να κάνω τα νύχια μου και στεγνώνουν γρήγορα λόγω της λεπτόρευστης σύστασης που έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ναι, αυτό ξέχασα να το αναφέρω. Κρίμα που δεν σου κρατάνε πολύ! Πάντως τα χρώματά τους είναι ένα κ ένα!

      Διαγραφή