Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

περιποίηση από τη Neal's Yard Remedies

Μία παγκοσμίως γνωστή "καλή" εταιρία περιποίησης επιδερμίδας είναι η Neal's Yard. Κι όταν λέω "καλή", αναφέρομαι στα καλά συστατικά της.


Είχα κάποια δείγματα, οπότε αποφάσισα να τα χρησιμοποιήσω όλα την ίδια φορά, για να δω τί μπορούν να προσφέρουν στην επιδερμίδα μου όλα μαζί. 


Αυτά που χρησιμοποίησα είναι το wild rose beauty balm, η white tea enriching facial mask και το rejuvenating frankincense facial serum. Κοινώς, καθάρισα/απολέπισα το δέρμα μου με το πρώτο, του έδωσα θρέψη με το δεύτερο και κλείδωσα τα οφέλη και ενυδάτωσα την επιδερμίδα μου με τον ορό. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και τα συστατικά του κάθε προϊόντος, για να διαπιστώσετε και μόνες σας την ποιότητά τους.


beauty balm

facial mask

facial serum

Το Beauty balm είναι ένα κίτρινο, γυαλιστερό balm, σα λάδι, άκρως πολυτελές. Έχει έντονη μυρωδιά τριαντάφυλλου-λογικό-έχει λίγους κόκκους και κάνει το δέρμα απίστευτα μαλακό και σούπερ ενυδατωμένο. Η μάσκα είναι λευκή, δεν είναι λεπτόρρευστη και δεν είναι από αυτές που στεγνώνουν κατά την εφαρμογή τους. Φυσικά έχει έντονη μυρωδιά, όχι ευχάριστη κατά τη γνώμη μου. Τέλος, το serum είναι λευκό και λεπτόρρευστο και έχει μυρωδιά μπαχαρικών(έτσι τουλάχιστον κατάλαβα εγώ).
Σίγουρα είναι πολυτελή προϊόντα, κυρίως το beauty balm, το οποίο είναι το μόνο που θα αγόραζα σε κανονικό μέγεθος από τα 3. Κυρίως γιατί καθαρίζει, απολεπίζει, θρέφει την επιδερμίδα, και της δίνει λάμψη. Ναι, έδωσαν σούπερ ενυδάτωση και λάμψη στο δέρμα μου, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι προϊόντα που απευθύνονται είτε σε πιο ώριμες επιδερμίδες, είτε σε πιο ξηρές επιδερμίδες. Αν είστε από τα άτομα που δεν σας αρέσουν να μυρίζουν τα προϊόντα που βάζετε στο πρόσωπό σας έντονα, μην περιμένετε να μείνετε ικανοποιημένοι από τα συγκεκριμένα προϊόντα της Neal's Yard. 



Ποια είναι η γνώμη σας για τη Neal's Yard; Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν τους;



Τα λέμε σύντομα... 

6 σχόλια:

  1. Εμενα δεν μου πολυ αρεσουν οι εντονες μυρωδιες, πολυ ωραιο review!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά έχουν τις πιο έντονες μυρωδιές που έχω συναντήσει!

      Διαγραφή
  2. πρωτη φορά ακούω αυτή την εταιρία και φαίνεται πολύ καλή :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα έχω δοκιμάσει και τα τρία και μου άρεσαν απίστευτα.. Λατρεύω το άρωμα τους και ειδικά το serum βοήθησε πραγματικά την επιδερμίδα μου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυχερούλα τότε... εμένα μου φαίνονται πολύ έντονες οι μυρωδιές τους!

      Διαγραφή