Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

REVIEW: Michael Todd true organics

Πολύ καιρό πριν είχα παραγγείλει κάποια προϊόντα περιποίησης από την εταιρία Michael Todd true organics. Απλούστατα γιατί είναι στην κατηγορία των οργανικών, αγνών, αλλά και αποτελεσματικών προϊόντων. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν να βγάλουν συμπέρασμα για τέτοιους είδους προϊόντα με λίγες χρήσεις, γι' αυτό και μου πήρε αρκετούς μήνες για να γράψω τελικά αυτό το review. 
Επειδή θα βγει μεγάλη αυτή η ανάρτηση, θα σας γράψω μόνο τη γνώμη μου για αυτά, οπότε αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα τους, αλλά και την ίδια την εταιρία, δεν έχετε παρά να την επισκεφτείτε!

Αυτό που διάλεξα εγώ ήταν ένα από τα έτοιμα πακέτα περιποίησης, ανάλογα με τον τύπο δέρματός σου, που προορίζεται για ξηρά-ευαίσθητα δέρματα. Πλέον, το ίδιο πακέτο έχει ναι μεν πάλι 6 προϊόντα, αλλά τα 2 από αυτά είναι διαφορετικά απ' ότι ήταν όταν έκανα την παραγγελία μου.
Ποια δοκίμασα εγώ;



1. Honey & oat gentle deep pore cleanser, 210 ml.
2. Cranberry antiox toner, 250 ml.
3. Tropical fruit scrub, 100 ml.
4. Avocado & mango hydrating mask, 100 ml. 
5. Intensive organic cream eye treatment, 15 ml.
6. Hydration boost facial serum, 30 ml.

Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένη υπέρ του δέοντος από την εταιρία. Υπέροχα προϊόντα, απλές και όμορφες συσκευασίες, υπέροχη ποιότητα, και εξαιρετικές ποσότητες σε κάθε προϊόν.

Συγκεκριμένα:
Το καθαριστικό προσώπου είναι από τα ωραιότερα που έχω δοκιμάσει ποτέ! Καθαρίζει αποτελεσματικά, αφήνοντας απόλυτα καθαρή την επιδερμίδα. Κάνει υπέροχο αφρό, και λόγω της μυρωδιάς εσπεριδοειδών που έχει, σίγουρα σε τονώνει. Αφαιρεί ακόμα και μάσκαρα! Το απολεπιστικό προσώπου είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα μου ever, αν εξαιρέσεις τη μυρωδιά του(αν και πολλές την αγαπούν). Έχει μορφή κρέμας, και περιέχει άπειρους μικρούς κόκκους. Περισσότερο μου θυμίζει προϊόν microdermabrasion, παρά scrub. Αποτέλεσμα; Σούπερ απαλή επιδερμίδα! Από τα αγαπημένα προϊόντα του πακέτου ήταν επίσης και η μάσκα. Πρώτα, με εξέπληξε η μυρωδιά και το χρώμα της. Όταν την εφαρμόζεις στο πρόσωπο, πραγματικά φαίνεται σαν να "έλιωσες" ένα μάνγκο και το άπλωσες πάνω σου. Φυσικά, δε φταίει μόνο η όψη της, αλλά και η υπέροχη μυρωδιά φρέσκου μάνγκο. Μοναδικό προϊόν! Αισθάνεσαι και βλέπεις ότι κάνει δουλειά από την πρώτη κιόλας χρήση. Είναι από αυτές που σε "κοκκινίζουν". Αναπλάθει το δέρμα, δίνει λάμψη και ενυδάτωση. Δεν σας προτρέπω να τη δοκιμάσετε αν έχετε ΥΠΕΡευαίσθητο δέρμα. Δεν μπορώ να πω κακιά κουβέντα ούτε για την τονωτική λοσιόν με cranberry. Είναι ΥΠΕΡενυδατική. Σκεφτείτε ότι πολλές φορές πριν ξεκινήσω το μακιγιάζ μου, αν βαριόμουν να πλύνω το πρόσωπό μου, να βάλω ενυδατική και να περιμένω να στεγνώσει, ή αν δεν είχα πολύ χρόνο, τότε ένα βαμβακάκι εμποτισμένο με τη λοσιόν αυτή μου προσέφερε καθαρισμό, τόνωση και ενυδάτωση. Ακόμη ένα μοναδικό προϊόν! Περιττό φαντάζομαι είναι να αναφέρω ξανά την ωραία μυρωδιά που έχει κι αυτό. Ο ορός δεν με ξετρέλανε. Το χειμώνα ναι, απορροφάται άμεσα, αλλά το καλοκαίρι χρειάζεται πολύ ώρα να απορροφηθεί. Είναι το μόνο από αυτά που δοκίμασα που η μυρωδιά του θυμίζει προϊόντα Neal's Yard. Έντονη, πιπεράτη μυρωδιά που θυμίζει και λιβάνι μη σας πω. Δεν μπορώ όμως να αμφισβητήσω την καταπληκτική ενυδάτωση που προσφέρει στο δέρμα. Το μοναδικό προϊόν που με άφησε αδιάφορη είναι η κρέμα ματιών. Λεπτή υφή, γρήγορη απορρόφηση, διακριτικότατη εώς ανύπαρκτη μυρωδιά, ΑΛΛΑ... ούτε μείωση των λεπτών γραμμών είδα, ούτε μείωση μαύρων κύκλων. Το μόνο που προσφέρει είναι ενυδάτωση.

Σίγουρα αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία στην εταιρία αυτή. Η σχέση ποιότητας-τιμής-ποσότητας είναι μοναδική. Δύσκολα βρίσκεις προϊόντα περιποίησης με οργανικά, φυτικά συστατικά με αποδεδειγμένα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση, σε λογικές τιμές. π.χ. η λοσιόν που τονώνει, ενυδατώνει κι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες βρίσκεται στα 250 ml και κοστίζει 16 περίπου ευρώ, ενώ στα 50 ml 3.50 ευρώ. 
Κάτι ακόμα που μου αρέσει είναι η ποικιλία επιλογών που έχεις από προϊόντα, αλλά και η επιλογή που έχεις για να δοκιμάσεις κάποια από αυτά σε travel size. Μπορείτε να βρείτε μεμονωμένα όποιο προϊόν θέλετε, ή να δείτε τα έτοιμα πακέτα, τα οποία συμφέρουν πολύ περισσότερο. 




Έχετε δοκιμάσει κάτι από michael todd true organics;
Είναι κανένα προϊόν της εταιρίας στη wishlist σας;


Τα λέμε σύντομα...

16 σχόλια:

  1. Και με ενδιέφερε πολύ η συγκεκριμένη εταιρία!
    Πολύ αναλυτικό και κατατοπιστικό review!
    Φιλιά,
    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην το προσπαθήσεις καν, η κρέμα ματιών είναι χάλια! Κρίμα γιατί είχα πολλές ελπίδες! Την αγαπάω την εταιρεία αυτή και την προτιμώ! Εμένα μου άρεσε πολύ ο ορός αλλά τώρα τελευταία βρήκα έναν άλλον που μου αρέσει και τον παράτησα αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια! Δεν είμαι η μόνη...κατά τα άλλα είναι μια υπέροχη εταιρία!

      Διαγραφή
  3. Τα είχα ακουστά αλλά ομολογώ το review σου είναι κατατοπιστικό :)
    Θα τα τσεκάρω σίγουρα :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν εχω δοκιμασει ποτέ μετά τ ποστ σου όμως θα το ψάξω λίγο παραπάνω. νομιζω οτι έιναι διαθέσιμ ακαι στο feelunique αν δεν κάνω λαθος. Για τις κρέμες ματιων αν και δεν αντιμετωπίζω κάποιο ιδιαιτερο πρόβλημα πιστεύω οτι όλεσ λίγο πολύ μ΄νο ενυδατωση προσφαίρυν αι τιποτα παραπάνω... Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψάξ'τα γιατί πραγματικά αξίζουν. Και λόγω συστατικών, και λόγω αποτελεσματικότητας!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίο και αναλυτικό post!!! θα ήθελα κάποια στιγμή να τα δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν εχω δοκιμασει κατι απο αυτη την εταιρεια αλλα θα το ηθελα. Γενικα το τελευταιο καιρο εχω στραφει σε πιο φυτικα καλλυντικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάνεις κατά τη γνώμη μου...Δεν είμαι κ εγώ πολύ υπέρ των πολλών χημικών!

      Διαγραφή
  7. Great post, well done. I'm seeking advise for an eye cream that actually works, please help :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή