Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

empty samples

Τον τελευταίο καιρό πειραματίστηκα με αρκετές κρέμες προσώπου. 4 για την ακρίβεια. Και γενικότερα δοκίμασα αρκετά καινούρια προϊόντα περιποίησης προσώπου. Το περίεργο είναι ότι τα περισσότερα μου άρεσαν. 


Παρόμοια ανάρτηση δεν έχω ξανακάνει. Δεν εννοώ ανάρτηση άδειων συσκευασιών ή δειγμάτων, αλλά ανάρτηση κατά την οποία δεν μιλάω ξεχωριστά για κάθε προϊόν με πολλές λεπτομέρειες. Απλούστατα γιατί δεν με απογοήτευσε κανένα. Εξάλλου δεν ήταν κανονικές συσκευασίες. 2-4ml τα περισσότερα, εκτός από το καθαριστικό της nuxe το οποίο ήταν στα 15 ml. 

Από κρέμες προσώπου δοκίμασα την bentholia αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών, την macrovita 24ωρη κρέμα προσώπου με ρύζι, κουπουασού και συνένζυμο Q10 και την panthenol extra ενυδατική προστατευτική κρέμα ημέρας με SPF15. Αγαπημένη από τις 3 η panthenol extra. Υπέροχη μυρωδιά, υφή κι ενυδάτωση. Με μικρή διαφορά ακολουθεί η macrovita και τελευταία έρχεται η bentholia μιας και υστερούσε λίγο στη μυρωδιά. Αλλά σε καμία περίπτωση δε λέω ότι με απογοήτευσε κάποια από τις 3. 
Από panthenol extra δοκίμασα επίσης και τον ενυδατικό ορό, για τον οποίο δεν έχω να γράψω πολλά, καθώς ένας ορός θέλει χρόνο για να δείξει την αποτελεσματικότητα του. Ενυδάτωση πάντως έδινε.
Δοκίμασα επίσης την night force A+E της frezyderm, αντιγηραντική κρέμα νυχτός με ρετινόλη και βιταμίνη Ε. Υπέροχη κι αυτή. Παρόλο που δεν έχω ανάγκη ακόμη από προϊόντα που έχουν πάνω τους τη λέξη αντιγήρανση, δεν ήταν καθόλου βαριά. Ήταν τόσο βαριά, όσο μια ενυδατική κρέμα νυχτός για ξηρές επιδερμίδες. 
Η κρέμα καθαρισμού και απολέπισης προσώπου της camoil johnz by Zarbis σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει ήπια απολέπιση. Έχει "δυνατούς" κόκκους. Hardcore απολέπιση. Καλό κι αυτό, αν και δεν είμαι οπαδός της τόσο άγριας απολέπισης στο πρόσωπο. 
Για το τέλος σας άφησα ένα από τα πιο μοσχοβοληστά καθαριστικά προσώπου που κυκλοφορεί στην αγορά, για το οποίο σας μίλησα και στο παρελθόν.


Ποια είναι η δική σας σχέση με τα δείγματα;
Τα χρησιμοποιείτε, ή τα πετάτε;Τα λέμε σύντομα...p.s. Λάβατε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε και να δοκιμάστε κι εσείς κάποια προϊόντα περιποίησης προσώπου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου