Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

EMPTIES #22

Αν είχαν στόμα θα μίλαγαν! Θα μου έλεγαν ότι κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσω για αυτά για να "αναπαυθούν" και αυτά με τη σειρά τους. Ναι, ναι, για τις άδειες μου συσκευασίες λέω.


Το περίεργο αυτή τη φορά είναι πως μόλις τα έβγαλα από τη σακούλα συνειδητοποίησα πόσα από αυτά είναι προϊόντα μακιγιάζ. Σπάνιο.


Το photo finish liquid foundation της catrice στην απόχρωση 020 rosy beige (30 ml) μου άρεσε πάρα πολύ. Προσπαθούσα να πάρω και την τελευταία του σταγόνα, αλλά μάταια. Αν δεν το σταματούσε η εταιρία(το σταμάτησε, σωστά;) θα το αγόραζα ξανά σίγουρα. Το natural velvet long lasting matte foundation στην απόχρωση 03 natural velvet (35 ml) της seventeen δε μου άρεσε από την αρχή. Δε μου έστρωσε καλά η απόχρωση σίγουρα και γενικά ζόριζα τον εαυτό μου να το χρησιμοποιήσω. Έχω τελειώσει σχεδόν το μισό, αλλά το να το κρατάω είναι μάταιο, μιας και  δεν υπάρχει περίπτωση να το τελειώσω ποτέ. Άσε που το έχω αιώνες. Σίγουρα ξέρω ότι άλλαξε η συσκευασία του, ίσως και η σύνθεσή του, οπότε ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον, αν βρω μια ωραία απόχρωση του δώσω μία ευκαιρία. Στης benefit πάντως το that gal brightening face primer (7.5 ml) δε θα δώσω άλλη ευκαιρία. Μου φάνηκε παντελώς αδιάφορο, και λίγο περιττό σαν προϊόν.


Ας δούμε τις πούδρες τώρα. Από dido τελείωσα την απόχρωση 2 και την 5, και από elf από τη studio σειρά την απόχρωση sand. Συμπαθητικές, σχεδόν αδιάφορες κι αυτές. Δεν περίμενα όμως και πολλά, οπότε δε με απογοήτευσαν. Άσε που έχουν τέτοια τιμή-γύρω στα 3 ευρώ-που αν θέλεις μια απλή πούδρα για να σετάρεις το μακιγιάζ σου για λίγες ώρες θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Αλλά μέχρι εκεί.


Ας μιλήσουμε τώρα για μεγάλες αγάπες.
Αν και τα lip gloss τα αποφεύγω, το light purple no 23 από Κορρέ είναι μεγάλος έρωτας. Είναι το μοναδικό που έχω αγοράσει 3 νομίζω φορές και θέλω να έχω πάντα στη συλλογή μου. Εξίσου μεγάλος έρωτας είναι το color lip last των sephora στην απόχρωση no 09 life in pink. Πόνεσε η καρδιά μου όταν τελείωσε, αλλά όταν άνοιξα το καινούριο, ήρθε και ο έρωτας ξανά! Η επόμενη μεγάλη αγάπη είναι η καλύτερη μάσκαρα όλων των εποχών, benefit they're real(4 ml). Αν επισκεφθείς το review μου και δεις με τα μάτια σου το αποτέλεσμα, τότε σίγουρα θα μπει στη wishlist σου, αν όχι στο καλάθι σου. Να τονίσω μόνο ότι όταν έγραψα το review η τιμή της ήταν στα 22.5 ευρώ και αυτή τη στιγμή ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχει φτάσει αισίως #not στα 29, αν δε με απατά η μνήμη μου. Και αυτή συνολικά την έχω αγοράσει 3-4 φορές. Γύρω στις 5 φορές στο παρελθόν αγόρασα και το manhattn lip2last στην απόχρωση 44Q. Την θέση του όμως στην καρδιά μου πήρε το cream lip stain no 03 των sephora. Τέλος λοιπόν με τις μεγάλες αγάπες. Πάμε στις μετριότητες-βαριά κουβέντα: medi lips vanilla coconut, garnier repair lip, the body shop candied ginger lip balm, golden rose 3D fantastic lash mascara. Όλα καλά, αλλά όχι κάτι ανεπανάληπτο και αναντικατάστατο. Το μικρούλι όμως εκείνο πραγματάκι τέρμα δεξιά στη φωτογραφία είναι το μόνο μολυβάκι φρυδιών που έχω δοκιμάσει, αγοράσει και ξανααγοράσει. Bellaoggi no 01. Αξίζει να το δοκιμάσεις!


Το gel look top coat της golden rose δεν μπορώ να το τελειώσω. Έχει πήξει τρομερά και είναι τρομερά δύσχρηστο λόγω αυτού. Ίσως το δικό μου βγήκε ελαττωματικό. Who knows? Τα αγαπημένα μου όμως προϊόντα για τα νύχια είναι το base coat της aden (11 ml) και το top coat out the door της inm (15 ml). Όπως καταλαβαίνεις το να μου τελειώσουν και τα δύο ταυτόχρονα ήταν διπλή μαχαιριά στην καρδιά. Και γιατί τελείωσαν, και γιατί δύσκολα τα βρίσκεις, και γιατί πρέπει να βρω base και top coat από άλλη εταιρία. Οπότε περιμένω τις δικές σου προτάσεις!




Τα λέμε σύντομα... 



6 σχόλια:

  1. Και το δικό μου top coat από Golden rose έπαθε το ίδιο, οπότε μάλλον γενικά δεν είναι καλή η σύστασή του! Πλέον αγοράζω της Essence το gel effect στη μαύρη συσκευασία και είμαι πολύ ευχαριστημένη, αν θέλεις δοκίμασε το, είναι καλύτερο σίγουρα! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι, το έχω ήδη στη λίστα μου! Σίγουρα θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  2. Θέλω να δοκιμάσω το out the door, η μάσκαρα they're real εμένα δεν μου άρεσε καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πώπω πόσα empties <3
    καλή συνέχεια.
    www.beautyisallaround6.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή