Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

favorite lip combo #1

Ο συνδυασμός που ξεχώρισα και φόρεσα πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες στα χείλη μου είναι το all day lip color natural beige (no 02) και το supersmooth waterproof & longstay lip liner pencil natural (no 03) της seventeen. Για πολλά χρόνια τέτοιου είδους αποχρώσεις δεν ήταν κάτι που επέλεγα για το μακιγιάζ μου, αλλά με το που δοκίμασα τα δύο αυτά, τα ερωτεύτηκα. Είναι ένας συνδυασμός που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, με όσο απαλό ή έντονο μακιγιάζ επιλέξεις. Παρόλο που το μολύβι φαίνεται αρκετά πιο σκούρο από το κραγιόν, στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό. 









Η διάρκειά του είναι υπέροχη, όπως και η αίσθηση που δίνει. Δεν είναι βαρύ, δεν κάνει κομματάκια και δεν κολλάει καθόλου. Ακόμη κι αν χρησιμοποιήσεις και το top gloss του, είναι από τα ελάχιστα gloss που έχω δοκιμάσει με τόσο μαλακή και φίνα σύνθεση. Σίγουρα χρησιμοποιώντας το επηρεάζεται η διάρκεια του χρώματος, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που εμένα με κάνει να μην το χρησιμοποιώ. Αντιθέτως, αν και το gloss είναι το μόνο προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποιώ σπάνια εώς καθόλου, το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό που χαίρομαι να χρησιμοποιώ. Όσο για τη μυρωδιά...μου θυμίζει κάτι από βανίλια και καραμέλα. Λαχταριστό!

Ίσως το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να του προσάψω είναι το ότι η ποσότητα του χρώματος μου φαίνεται λίγη. Θα προτιμούσα να είχε περισσότερη ποσότητα χρώματος και λιγότερη ποσότητα top gloss μιας και δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που όταν χρησιμοποιεί τέτοιου είδους προϊόντα του τελειώνει ποτέ το gloss.

Δεν θυμάμαι να υπάρχουν πάρα πολλές αποχρώσεις, αλλά σίγουρα έχει κάποιες που αξίζει να δοκιμάσεις! Αυτό θα κάνω κι εγώ!



Τα λέμε σύντομα...



3 σχόλια:

  1. Μου άρεσε πολύ το μολυβακι και αυτή η muted απόχρωση του! Θα το αναζητήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι πραγματικά όμορφο! Εμένα πάντως με εξέπληξε ευχάριστα!

      Διαγραφή
  2. Μου άρεσε πολύ το μολυβακι και αυτή η muted απόχρωση του! Θα το αναζητήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή