Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

I love GREEK products #6

Μία σειρά που έλαβε αγάπη σε αυτό εδώ το blog είναι η I love GREEK products. Δυστυχώς, πάνε σχεδόν δυόμιση χρόνια από το #5 της σειράς. Δίνω όμως υπόσχεση. Θα σου γράφω συχνότερα για τα αγαπημένα μου ελληνικά προϊόντα!
Σήμερα θα διαβάσεις για το Ερατώ solid shampoo της fresh line. Πρόκειται για ένα σαμπουάν σε στερεή μορφή. Το συγκεκριμένο έχει επανορθωτικές και ενυδατικές ιδιότητες μιας και προορίζεται για κατεστραμμένα και αφυδατωμένα μαλλιά. Έχει φυτικά συστατικά, είναι 70 gr και είναι ροζ-όπως όλη η σειρά Ερατώ.





Είναι ίσως το μοναδικό σαμπουάν που καθαρίζει κυριολεκτικά καταπληκτικά τα μαλλιά, και ξεπλένεται πανεύκολα. Παρόλο που πιθανώς θα σκεφτείς ότι προτιμώ το κλασικό σαμπουάν, μιας και είναι πιο εύκολο στη χρήση, θα σου πω να το ξανασκεφτείς. Είναι πανεύκολο στη χρήση και κάνει καταπληκτική δουλειά. Μαλακώνει πράγματι τα μαλλιά και μοσχοβολάει. Η ποσότητά του φαίνεται μικρή, αλλά αν το προσέχεις-να το αφήνεις να στεγνώνει καλά-θα σου κρατήσει για πολύ καιρό. Δεν είναι ένα οικονομικό προϊόν, αλλά αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Μπορεί στο παρελθόν να σου είχα μιλήσει για το-ας πούμε-αντίστοιχό του από lush το godiva, αλλά το Ερατώ είναι καλύτερο με διαφορά. Γενικά η σειρά Ερατώ της fresh line κάνει πολύ πολύ καλό στα ταλαιπωρημένα, αφυδατωμένα, κατεστραμμένα, δυστυχισμένα μαλλιά.


Έχεις χρησιμοποιήσει σαμπουάν σε τέτοια μορφή;


Τα λέμε σύντομα...

8 σχόλια:

  1. Πρώτη φορά βλέπω σαμπουάν σε τέτοια μορφή και δείχνει πολύ ενδιαφέρον! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σαμπουάν σε στερεή μορφή ούτε είχα δει ποτέ ως τώρα, αλλά με έβαλες σε σκέψεις!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχε το στο νου σου! εμένα με βολεύουν! και πιάνουν και λίγο χώρο!

      Διαγραφή
  3. Όχι δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω σε τέτοια μορφή. Μόνο μπάρες σαπουνιού αν πιάνεται για εναλλακτική επιλογή. Δε θυμάμαι αν είναι cruelty free η εταιρεία αλλά θα το ψάξω και θα το δοκιμάσω γιατί φαίνεται πολλά υποσχόμενο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ εμένα μου αρέσουν οι μπάρες σαπουνιού!Ειδικά το καλοκαίρι!!!

      Διαγραφή
  4. Τι καταπληκτικό προϊόν είναι αυτο;Τρομερή καινοτομία και πολύ ενδιαφέρον φαίνεται!Σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας:)
    Θα χαρώ πολύ να σε δω και από το blog μου :)
    http://lenartlover.blogspot.gr/
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή