Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

1 product I regret buying

Μιας και το καλοκαίρι έφτασε για τα καλά και ήδη σου έδειξα τα προϊόντα που αγόρασα για φέτος, είπα να σου δείξω κι ένα προϊόν που όχι απλά δε θα αγοράσω ξανά, αλλά ούτε καν το χρησιμοποίησα.

Bioderma Hydrabio eau de soin SPF30PA++ moisturising anti-UV mist 50ml


Το ονομάζουν "τεχνολογικό επίτευγμα". Το αναφέρουν ως το πρώτο αντιοξειδωτικό αντηλιακό και ενυδατικό νερό προσώπου για ευαίσθητα και αφυδατωμένα δέρματα. Ισχυρίζεται ότι τελειοποιεί το μακιγιάζ και ότι παρέχει έντονη, μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση. Φυσικά, χωρίς άρωμα και χωρίς paraben.  Και φυσικά διαβάζοντας όλα αυτά λες δε γίνεται, πρέπει να το αποκτήσω. Πώς έβγαινα τόσα χρόνια στον ήλιο χωρίς αυτό;;;
Θα σου γράψω εγώ τι αισθάνθηκα φορώντας το. Ένιωσα να ψεκάζω το πρόσωπό μου με λακ για ελαφρύ κράτημα. Ω ναι! Καμία ενυδάτωση, ούτε μικρής ούτε μεγάλης διάρκειας. Δεν ξέρω αν προστατεύει καλά από τον ήλιο μιας και όσες φορές το δοκίμασα-γύρω στις 5 για να είμαι ακριβής- έπλυνα το πρόσωπό μου γιατί είχε αυτήν την κολλώδη αίσθηση της λακ που μάλιστα έκανε και ασπράκια. Και δεν έφτανε αυτό, μετά τις 5 σχεδόν φορές που το δοκίμασα δεν ψεκάζει κανονικά παρά μια-δυο σταγόνες. 
Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, παρόλο που της bioderma τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει μου αρέσουν και ήθελα να μου αρέσει κι αυτό, είναι το πρώτο που με απογοήτευσε εντελώς. Δεν κάνει τίποτα από αυτά που υπόσχεται, έχει ελαττωματική συσκευασία που σε οδηγεί στο να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμη κι αν το θέλεις-λέμε τώρα-και κοστίζει γύρω στα 15 ευρώ.
Οπότε είναι αναποτελεσματικό, ακριβό και δύσχρηστο.


Το έχεις δοκιμάσει;
Ποιο είναι το αγαπημένο σου αντηλιακό;


Τα λέμε σύντομα...

p.s. Αν θέλεις να διαβάσεις και για άλλα προϊόντα που μετάνιωσα που αγόρασα δεν σου έχω ούτε 1,ούτε 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, αλλά 10 αναρτήσεις.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

EMPTIES #28 (samples)

Παλαιότερα σου έγραφα κάθε μήνα για τα δείγματα που δοκίμαζα και είχα καλό feedback. Γράφοντάς σου τότε τόσο συχνά για αυτά είχα δοκιμάσει σχεδόν 50 δείγματα σε ένα χρόνο. Τον τελευταίο μήνα έβαλα σκοπό να τελειώσω όσα περισσότερα δείγματα μπορώ-κατά προτίμηση όλα όσα έχω. Σήμερα θα σου γράψω για 11 από αυτά.


+ LRP toleriane dermo-cleanser fluid 4ml
Έφτασε για 1 φορά και έκανε εξαιρετικό ντεμακιγιάζ και στο πρόσωπο και στα μάτια.
+ Bioderma hydrabio serum 5ml
Έφτασε σίγουρα για 5 χρήσεις και η ενυδάτωση που προσέφερε ήταν μοναδική. Αγόρασα ήδη το κανονικό μέγεθος όπως είδες.
+ Korres  αντηλιακή κρέμα προσώπου κόκκινο σταφύλι SPF50 1.5ml
Έφτασε για 2-3 χρήσεις και μου άρεσε γιατί δεν αφήνει λιπαρότητα και απορροφάται γρήγορα.
+ Uriage bariesun SPF50 3ml
Έφτασε για 3-4 χρήσεις και μου άρεσε γιατί δεν αφήνει λιπαρότητα και απορροφάται σχετικά γρήγορα.
- Lierac mesolift serum 2ml
Έφτασε για 2-3 χρήσεις και δε μου άρεσε ούτε η μυρωδιά του, ούτε η αίσθηση που άφηνε στο πρόσωπο.
- Mac pro eye makeup remover 6ml
Έφτασε για 3-4 χρήσεις και δε μου άρεσε γιατί δεν κάνει κάτι παραπάνω από άλλα αντίστοιχα προϊόντα που σίγουρα είναι και οικονομικότερα.
- Apivita suncare anti-wrinkle light texture SPF30 2ml
Έφτασε για 2-3 χρήσεις και δε μου άρεσε γιατί αφήνει λιπαρότητα και δεν απορροφάται γρήγορα παρόλο που έχει light texture.
- Curaprox candy lover toothpaste 10 ml
Έφτασε για πολλές φυσικά χρήσεις μιας και δεν είναι ακριβώς δείγμα. Τις αγαπώ αυτές τις οδοντόκρεμες. Ο μόνος λόγος που βάζω - κι όχι + είνια γιατί η συγκεκριμένη γεύση δεν είναι η αγαπημένη μου και δε θα την αγοράσω.
-  Vichy slow age daily care 1.5ml
Έφτασε για 2-3 χρήσεις. Παλαιότερα που το ξαναδοκίμασα μου άρεσε. Αυτή τη φορά όχι τόσο και μάλιστα μύριζε περίεργα και διαφορετικά από την προηγούμενη φορά, παρόλο που δεν είχε λήξει. 
- Juliette Armand elements 03 2ml
Έφτασε για 2-3 χρήσεις. Καλή, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο όπως σου έχω γράψει στο παρελθόν. Για ηλικίες 25+ και αφυδατωμένες επιδερμίδες πιστεύω θα είναι ιδανική.
- Olivellenic organics βιολογική, αναζωογονητική&ενυδατική κρέμα ημέρας 3ml
Έφτασε για 3-4 χρήσεις και δε μου άρεσε γιατί παρόλο που γράφει ότι έχει αντηλιακά φίλτρα, δεν αναγράφεται η προστασία που προσφέρει. Επίσης, δεν τρελάθηκα με τη μυρωδιά. Η ενυδάτωση όμως που προσέφερε ήταν καλή.


Τί δείγματα τελείωσες τελευταία;


Τα λέμε σύντομα....

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

μικρός θησαυρός #5

Μία από τις αγαπημένες μου σειρές αυτού του blog είναι αυτή. Αναρτήσεις που σου γράφω για μικρά διαμαντάκια, άγνωστα στο πολύ κοινό, που όμως κατά τη γνώμη μου αξίζουν και με το παραπάνω την προσοχή σου.



Για σήμερα έχω να σου γνωρίσω πάλι ένα ελληνικό προϊόν. OptoFresh relax masks της Intermed. Είναι μάσκες ματιών για κουρασμένα μάτια, κατάλληλες για μαύρους κύκλους και σακούλες. Είναι δερματολογικά ελεγμένο προϊόν χωρίς parabens. Εμπεριέχουν 6 εκχυλίσματα βοτάνων, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε. Έχουν κλινικά δοκιμασμένα δραστικά συστατικά. 
Εγώ τις έχω μόνιμα μέσα στο ψυγείο και όταν αισθάνομαι τα μάτια μου κουρασμένα, παίρνω μία και την φοράω για 10-15 λεπτά. Δροσίζει, τονώνει και ξεκουράζει τα μάτια. Μου αρέσει να τις χρησιμοποιώ όλο το χρόνο, αλλά το καλοκαίρι τις καταευχαριστιέμαι. Δεν θα σου πω ότι παρατήρησα κάποια σημαντική διαφορά στο θέμα των μαύρων κύκλων, μιας και δεν τις χρησιμοποιώ συχνά. Πιστεύω πως για να παρατηρήσεις διαφορά πάνω σε αυτό θα πρέπει να τις χρησιμοποιείς συστηματικά. 
Η συσκευασία περιέχει 10 μάσκες και κοστίζει περίπου 5 ευρώ.

Έχεις καμιά πρόταση για μάσκα ματιών;

Τα λέμε σύντομα...