Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

HAUL: fleriana

Πριν σχεδόν ένα χρόνο σας είχα γράψει πως βρήκα το ιδανικό για μένα προϊόν προστασίας από τα κουνούπια. Φυσικά μιλάω για το Fleriana φυσικό αντικουνουπικό spray γαλάκτωμα σώματος της power health.
Το αγάπησα τόσο πολύ που ήδη το έχω αγοράσει τρεις φορές και δε νομίζω να δοκιμάσω κάποιο άλλο μιας και είναι το αποτελεσματικότερο που έχω βρει, σε καλή τιμή και με ευχάριστη μυρωδιά. 
Σε μια αναζήτησή μου λοιπόν στο διαδίκτυο ανακάλυψα πως η fleriana δεν έχει μόνο προϊόντα προστασίας από τσιμπήματα κουνουπιών για το σώμα. Μετά λοιπόν από επικοινωνία με την εταιρία, έλαβα ένα πακέτο που με ενθουσίασε όσο κανένα άλλο.


Ας δούμε λοιπόν τα προϊόντα ένα ένα.






Υγρό plug in με φυσική γερανιόλη
Πλακίδια με φυσική γερανιόλη
Συσκευή και για υγρό και για πλακίδιο


Φυσικό αρωματικό για το σπίτι με άνθη άνοιξης
Φυσικό αρωματικό για το σπίτι με εσπεριδοειδή
Φυσικό εντομοαπωθητικό για έρποντα έντομα(κατσαρίδες, μυρμήγκια, κτλ.)


Φυσικό σκοροαπωθητικό
Φυσικά αρωματικά φακελάκια με γιασεμί 
Φυσικά αρωματικά φακελάκια με λεβάντα


φυσικό καταπραϋντικό βάλσαμο για την ανακούφιση της επιδερμίδας από τα τσιμπήματα


Για το τέλος σας άφησα το απορρυπαντικό ρούχων για το πλυντήριο και το χέρι με φυσικά εκχυλίσματα καμέλιας και αγνό σαπούνι ελιάς. 


Είμαι απίστευτα χαρούμενη που θα δοκιμάσω όλα αυτά τα προϊόντα. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι όλα τους περιέχουν εκχυλίσματα λουλουδιών και είναι 100% φυτικά. Α! Και ελληνικά!


Όλα τα προϊόντα τους μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα τους  και φυσικά μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός τους. Αυτή την περίοδο μάλιστα έχουν δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 15 ευρώ και -1 ευρώ στα περισσότερα προϊόντα τους.

Τη γνωρίζετε την εταιρία;
Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν τους;



Τα λέμε σύντομα...

2 σχόλια:

  1. Εγώ χρησιμοποιούσα το roll on, αλλά πέρυσι και φέτος δεν το βρήκα και τώρα έχω το σπρέι που δεν με βολεύει τόσο, αλλά τι να κάνω....Fleriana να'ναι κι ό,τι να'ναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή