Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

2 products I regret buying!

1. Avon 24k gold mascara in golden black, 7ml, 13.5 ευρώ περίπου


Το βουρτσάκι είναι πλαστικό και το μέγεθός του είναι κανονικό. Αν μπορείτε να διακρίνετε από τη δεύτερη φωτογραφία, έχει πολύ μικρά κομματάκια σαν glitter χρυσά. Δεν είναι όμως αυτός ο λόγος που δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το προϊόν. Με απογοήτευσε, γιατί δεν κάνει τίποτα για τις βλεφαρίδες μου. Έβαλα μία στρώση, δύο στρώσεις, τρεις στρώσεις, τέσσερις στρώσεις και πάλι το αποτέλεσμα ήταν μέτριο. Από τη στιγμή που μετά από τέσσερις στρώσεις δεν την λες ούτε καν καλή, για μένα δεν αξίζει ΚΑΘΟΛΟΥ. Ειδικά τη στιγμή που έχω δοκιμάσει avon mascaras από τη σειρά colortrend που είναι πιο φθηνές και πάρα πολύ καλές, είχα άλλες απαιτήσεις από αυτήν. Πόσο μάλλον όταν η κανονική τιμή της είναι 10-15 ευρώ. Χάλια. Χάλια. Χάλια.Το μόνο της θετικό ήταν ότι ήταν buildable. Τί να το κάνω όμως;

2. Essence kajal pencil in 04 white, 1gr, 1.5-2.0 ευρώ.



Όπως καταλαβαίνετε από τη δεύτερη φωτογραφία είναι απίστευτα μαλακό. Σε φάση που με το που ακουμπάς τη μύτη του στραβώνει και φεύγει από τη θέση της και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις! Αυτό το παθαίνει το καλοκαίρι και γενικά όταν έχει ζέστη. Όταν δε πας να το βάλεις στη waterline είναι λες και πήρες λευκό βερνίκι νυχιών. Τόσο έντονα γράφει. Καθόλου φυσικά. Σαν να έπαθαν κάτι τα μάτια σου. Άσε που αφήνει και κομμάτια στο πέρασμά του. Αυτή την περίοδο δεν είναι τόσο μαλακό. Γι' αυτό το λόγο φυσικά δεν γράφει και τρελά στην υγρή γραμμή του ματιού.  Υποτίθεται μάλιστα πως είναι και long lasting, τρομάρα του.


Όσα έγραψα σε αυτή την ανάρτηση είναι η δική μου προσωπική γνώμη! Μπορεί να έχετε κάποιο από τα δύο αυτά προϊόντα και να το λατρεύετε. Για μένα όμως δεν έκαναν τίποτα και δεν θα τα αγοράσω ξανά!

Τα λέμε σύντομα...
   


12 σχόλια:

  1. Έχω και εγώ μια μάσκαρα της avon που επίσης δε μου άρεσε.. Κάνει δουλειά μόνο αφότου σου βγαλει την πίστη..
    όσο για το μολύβι το έχω και εγώ αλλά το έχω χρησιμοποιησει μονο μια φορα και δε μπορω ακομα να εκφερω αποψη, αν ψαχνεις ομως οικονομικο και καλο λευκο μολυβι εχω να σου προτεινω το αγαπημενο μου ever, της azade, γραφει πολυ εντονα στην υγρη γραμμη του ματιου και εχει πολυ καλη διαρκεια, και των h & m επίσης! Ελπίζω να βοήθησα :)
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχχαχα,ελιωσα στο γελιο με το σχολιο σου για το λευκο μολυβι!η αληθεια ειναι οτι εχω φετιχ με το μαυρο μολυβι στο waterline αλλα αν υποθεσουμε οτι η αλλη εχει πολυ μικρα ματια και ειναι και καποιας ηλικιας θα προτιμουσα κατι σε ιβουαρ και οχι ασπρο.δοκιμασε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα απλά μολύβια της Essence δε με τρελαίνουν κι εμένα, τα μηχανικά είναι λίγο καλύτερα νομίζω. Αν θες πάντως μολύβι για waterline εγώ έψαχνα καιρό και με βόλεψε το Nude kajal της Oriflame, είναι λίγο πιο ανοιχτό από το δέρμα και φαίνεται αλλά δεν κάνει μπαμ ούτε μοιάζει διαστημικό όπως το άσπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Avon μονο τη Super shock εχω δοκιμασει!thanks για το ποστ!Καλυτερα να λεμε και τι δε μας αρεσει ;)

    xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. enas apo tous logous pou xekinisa to blog itan autos!pera apo agapimena proionta na leme kai osa den mas aresoun giati etsi k o allos tha to skeftei gia na to agorasei!apo tote pou anakalupsa to youtube kai ta blogs, spaniws kati pou pairnw me apogoiteuei!alla otan to kanei tha to lew!!!!!tha akolouthisoun kai alla tetoia posts diladi!!!stay tuned!!!!

      Διαγραφή
  5. Αφού έχει μόνο 2 που δεν σου άρεσαν πάλι καλά!έγω πρέπει να εκδόσω τόμο!Γενικά αυτά τα βουρτσάκια στις μάσκαρες με εκνευρίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή