Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Another mini haul!!!



Σήμερα πήγα μία βόλτα στο Cosmos (Θεσσαλονίκη) κι ενώ έλεγα θα κρατηθώ και δεν θα αγοράσω τίποτα, εννοείται πως δεν κρατήθηκα! Θα μου πεις δεν αγόρασα και όλο το  Cosmos, τρία πραγματάκια πήρα όλα κι όλα.
Πρώτη στάση τα Galerie de beaute. Ήθελα ένα top coat κι επειδή το είχα αυτό στο παρελθόν και ήμουν ικανοποιημένη το ξαναπήρα. Seventeen fast finish, 15 ml 6.60 ευρώ(νομίζω το ακρίβυναν). Αυτό που χρησιμοποιώ τώρα και είναι στα τελευταία του είναι ένα της Radiant(θα ακολουθήσει review σίγουρα). Ήθελα να δοκιμάσω και το Mavadry(έτσι λέγεται;) της Mavala, αλλά δεν το είχαν. Το έχετε δοκιμάσει; Καμία πρόταση; 


Δεύτερη στάση τα Fresh Line. Γιατί εκτός από το top coat μου, μου τελειώνει και το face scrub μου. Και αυτό το είχα στο παρελθόν και ήταν πολύ καλό. 60 ml 9 ευρώ


Η ευγενέστατη κυρία στο κατάστημα ρώτησε την ηλικία μου και μου έδωσε τα παρακάτω δείγματα για να τα δοκιμάσω. Αρκετά, έτσι;

 οι κρέμες σώματος είναι 10 ml και η κρέμα προσώπου και η κρέμα ματιών 2ml έκαστη


Τελευταία στάση τα Sephora. Πήρα την They' re Real mascara από Benefit γιατί εκτός από το κανονικό μέγεθος είχε δώρο και μία travel size γλυκούλα μασκαρίτσα ακόμα. 8.5 ml +4 ml στα 22.5 ευρώ. Ανοιχτή από δίπλα(στη φωτογραφία) έχω βάλει τη δικιά μου μάσκαρα. Την είχα ξαναπάρει και έμεινα πολύ ικανοποιημένη γι' αυτό και εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και την ξαναπήρα.



το βουρτσάκι 


 Βάζω και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε το αποτέλεσμα που δίνει. 




Πώς σας φαίνεται το αποτέλεσμα;
Εννοείται όταν τελειώσει αυτή που χρησιμοποιώ ήδη θα κάνω post με review.



Τα λέμε...







6 σχόλια:

  1. Η orpfeus & eurydice είναι θεική! Η they're real είναι από τις αγαπημένες μου μάσκαρες!!! Με γειές! Το top coat της seventeen τα στεγνώνει όντως γρήγορα? έχω το seche vite, το οποίο λατρεύω αλλά μια φθηνότερη εναλλακτική θα ήταν καλοδεχούμενη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. thelw k gw na dokimasw to seche vite, alla i akouw teleia logia, i xalia! otan eixa palia tis seventeen mou arese polu kai stegnwne grigora, kai kratouse polles meres to maniciour mou. den xerw omws an allaxan ti sunthesi. tha to diapistwsw otan arxisw na to xrimopoiw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το seche vite είναι κορυφή! Στεγνώνει το βερνίκι σε ένα λεπτό! Το μόνο του ελάττωμα είναι πως μετά από μερικούς μήνες αρχίζει να πήζει και είναι πιο δύσκολο στην εφαρμογή!

      Διαγραφή
  3. με'γεια, καλοφόρετα!
    δεν ήξερα ότι η συγκεκριμένη μάσκαρα είναι τόσο καλή!

    απο τα fresh line είχα αγοράσει πριν χρόοονια ένα λιπγκλος και μετά δεν έτυχε να ξαναψωνισω. Μου είχε φανεί και κάπως ακριβή εταιρία...
    τώρα τελευταία όμως ακούω πολλά θετικά για τα προϊόντα της, οπότε αν τύχει και περάσω από κανένα κατάστημα, θα μπω να ρίξω μια ματιά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. apo fresh line kapoia einai ontws akriva! to scrub thewrw exei kali timi! alla oti exw dokimasei apo tin etairia einai polu kalo! kai oi maskes proswpou!polu kales!

      Διαγραφή