Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

My bronzers!


Τα παραπάνω τρία είναι τα bronzer που έχω τον τελευταίο καιρό στη συλλογή μου. Τα χρησιμοποιώ και τα τρία, ανάλογα με τη διάθεση και τον καιρό.




Το πρώτο είναι το Monoi oil bronzing powder του  Κορρές στην απόχρωση 01 sunglow light. 11 gr, περίπου 20 ευρώ.Το ίδιο το είχα και στην απόχρωση νούμερο 02, αλλά το τελείωσα. Το 01 το χρησιμοποιώ μόνο χειμώνα γιατί το καλοκαίρι μου είναι ανοιχτό. Το 02 είναι αγαπημένο για το καλοκαίρι. Δεν είναι εντελώς ματ, αλλά δεν έχει glitter ή λάμψη που γίνεται αντιληπτή εύκολα, γι' αυτό και το χρησιμοποιώ για contouring. Αυτό χρησιμοποιώ καθημερινά.


Το δεύτερο  είναι της Essence το sun club, matt bronzing powder for brunettes στην απόχρωση 02 sunny, 15 gr, περίπου 4.5 ευρώ. Έχει ωραία μυρωδιά, και ωραίο ανάγλυφο σχέδιο. Είναι ματ. Αυτό που δεν με τρελαίνει σε αυτό είναι το ότι κοκκινίζει/πορτοκαλίζει πράγμα που με κάνει να το θεωρώ περισσότερο ρουζ, παρά προϊόν για contouring.



Το τρίτο είναι το Elf, contouring blush and bronzing powder (από τη σειρά studio), 8 gr, 4.5 ευρώ. Είναι αρκετά σκούρο κι έτσι είναι κατάλληλο για το καλοκαίρι που έχουμε περισσότερο χρώμα και για βραδυνές εμφανίσεις. Δεν το χρησιμοποιώ στα πρωινά μου μακιγιάζ γιατί είναι αρκετά άγριο. Δεν είναι ματ, αλλά πάλι δεν έχει λάμψεις και glitter έντονα, πράγμα το οποίο το καθιστά κατάλληλο για contouring. 





Από τα τρία αυτά προϊόντα δεν θα αγόραζα ξανά μόνο της Essence γιατί δεν ταιριάζει στο χρώμα του δέρματος μου για contouring. Τα άλλα δύο όμως είναι πολυαγαπημένα μου. Ένα άλλο που θα ήθελα να δοκιμάσω είναι της Too Faced το Chocolate Soleil Bronzer αλλά συγκρατώ τον εαυτό μου, μιας και είμαι απόλυτα καλυμμένη με αυτά που έχω.



Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα bronzers για contouring ;
Τα λέμε!!

10 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο το blog σου! Έγινα μέλος με το όνομα όλγα κόνιαρη! Θα χαρώ πολύ αν θελήσεις και εσύ να γίνεις μέλος στο δικό μου! www.beautywitholga.blogspot.gr -BeautyStars

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η bronzing powder του Κορρέ είναι πολύ ωραία. Ωραίο ποστ. Φιλιά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι το νέο σου μέλος!
    Πέρνα αν θέλεις και εσύ μια βόλτα από το blog μου, έχω giveaway :)
    toothfairygardy.blogspot.gr
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέο μέλος και εγώ, σου έχω βραβειάκι αν θές πέρνα μία βόλτα να το παραλάβεις: http://ginaikologies.blogspot.gr/2012/11/and-oscar-goes-to.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο post!!! Είμαι η νέα σου follower!!!
    Αν θες πέρνα μια βόλτα από το blog μου itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή