Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

HAUL: FEBRUARY


Tα παραπάνω είναι τα πραγματάκια που αγόρασα μέσα στον Φεβρουάριο και από τα περισσότερα έχω πάρα πολύ καλές εντυπώσεις!

Ξεκινάω με την μάσκα θρέψης και εντατικής αναδόμησης από τη σειρά Keratinology της Sunsilk.

Tα επόμενα τρία είναι βερνίκια νυχιών. Τα δύο είναι από τη Flormar(422,431) 11 ml και το τρίτο από την Trendy Color Cosmetics (28) 10 ml. Εξαιρετικά και τα τρία με απίστευτη διάρκεια και χρωματική απόδοση! Σύντομα έγιναν πολύ αγαπημένα μου προϊόντα!


Συνεχίζω με την αγαπημένη Essence. Αυτή τη φορά επέλεξα το stay all day long lasting make-up στην απόχρωση 20 soft nude 30 ml και το stay natural concealer στην απόχρωση 01 soft beige 1.5 ml. Και τα δύο μου άρεσαν πολύ, μόνο που με το concealer έχω ένα πρόβλημα.  


Το περιστρέφω που λέτε για να βγει προϊόν από το βουρτσάκι και δε βγαίνει εκείνη τη στιγμή. Αν το αφήσω και το ξαναπάρω μετά από ώρα, αντικρίζω την παρακάτω εικόνα.




Το προϊόν βγαίνει μετά από ώρα μέσα στο καπάκι. Δεν ξέρω αν αντιμετώπισε καμία από εσάς το ίδιο πρόβλημα, αν όλα είναι έτσι, ή αν απλά το δικό μου βγήκε ελαττωματικό. Είναι πάντως πάρα πολύ καλό και δεν "κάθεται" στις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια!

Από την ίδια εταιρία πήρα και το extra long lasting eyeliner pen 1 ml και το XXXL shine lipgloss στην απόχρωση 19 nude candy 5 ml. Εξαιρετικά και τα δύο. Προς το παρόν τουλάχιστον! Όπως επίσης και το nail art express dry drops 8 ml που χρησιμοποιώ κάθω φορά που κάνω τα νύχια μου και είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα αγοράσω ξανά και ξανά.


Συνεχίζω με τρία μολυβάκια χειλιών, δύο από την glamorous(12,36) και ένα από την Flormar (201). Της flormar είναι πολύ πολύ καλό και σίγουρα καλύτερο από τα άλλα δύο.

Για το τέλος άφησα ένα κραγιόν από την καινούρια σειρά της Avon, τα style lipsticks στην απόχρωση mirage(πήρα και το soft peach, αν θυμάμαι καλά το όνομά του, αλλά δεν το έχω να σας το δείξω γιατί το έδωσα στη μητέρα μου). Κατά τη γνώμη μου είναι από τα καλύτερα κραγιόν που έχει βγάλει η συγκεκριμένη εταιρία!! Σίγουρα θα τα προτιμήσω ξανά!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε swatches από τα προϊόντα χειλιών του συγκεκριμένου haul. 
Από αριστερά: essence(nude candy), avon(mirage), flormar(201), glamorous(12,36)

με φλας

χωρίς φλας


Αυτά ήταν τα πραγματάκια που αγόρασα τον μήνα που μας πέρασε. Τα περισσότερα ήταν επιτυχημένες αγορές και έγιναν πολύ γρήγορα αγαπημένα μου προϊόντα. Σίγουρα σε επόμενο giveaway θα έχω δωράκι κάποιο ή κάποια από αυτά!

Δοκιμάσατε κάποιο από αυτά;
Καμία πρόταση για προϊόντα της Flormar;
Έχετε δοκιμάσει τίποτα από την εταιρία Trendy Color Cosmetics;



6 σχόλια:

  1. Το concealer το εχω παρει και εγω και ειναι παρα πολυ καλο. Οσο για το προβλημα που αντιμετωπιζεις δεν μου ετυχε .. μαλλον ειναι ελλατωματικο .οντως είναι πολυ καλο concealer για καθημερινο μακιγιαζ .... φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα μανό της flormar είναι υπέροχα,το ροζ το έχω και εγώ,είναι τέλειο!!!!!!!τώρα με αυτά που λες λέω να δοκιμάσω και ένα μολύβι χειλιών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια!
    Ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα από τη flormar..Πρέπει να την επισκεφτώ σύντομα!
    Να κάνεις review στη μάσκα!!Έχει ακουστεί πολύ τώρα τελευταία και λέω να την πάρω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kai gw me tosa pou akousa pira kai to sampouan kai ti maska kai to conditioner!
      sigoura tha kanw review otan ta testarw arketa!

      Διαγραφή