Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

REVIEW: The Body Shop nutriganics smoothing eye cream


Ακόμη ένα review από τα the body shop. Αυτή τη φορά ήρθε η σειρά για την "απαλυντική" κρέμα ματιών της σειράς nutriganics.


Έχει πολύ ωραία και "μαλακή" υφή. Δεν είναι ούτε λεπτόρρευστη, ούτε παχύρρευστη. Έχει και μικροσωματίδια λάμψης, όπως βλέπετε παρακάτω.

Έχει πολύ βολική συσκευασία. Πλαστική, με αντλία και περιέχει 15 ml προϊόντος, όπως οι περισσότερες κρέμες ματιών. Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να δεις πόση ποσότητα σου απομένει και δεν μπορείς να ξέρεις πότε τελειώνει. 
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στις κρέμες ματιών κι έτσι δεν μπορώ να πω αν δουλεύει ή όχι. Σίγουρα όμως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι την πήρα για να "διορθώσω" τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, και πάνω σε αυτό δεν είδα καμία πρόοδο. Το σίγουρο είναι ότι δίνει φωτεινότητα στην περιοχή των ματιών. Δεν ξέρω αν για να δεις αποτελέσματα με μια κρέμα ματιών θα πρέπει να τη χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ ανελλιπώς. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που δεν είδα αποτέλεσμα.
Από άποψη τιμής, δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς είχε, αλλά θυμάμαι ότι δεν ήταν ούτε ακριβή ούτε φθηνή. Γύρω στα 10-20 ευρώ θα τολμήσω να πω.
Ξέχασα να αναφέρω ότι έχει μια διακριτική(πάντα καλό) και ευχάριστη μυρωδιά.

Καμία πρόταση για κρέμα ματιών;;; 
Περιμένω τις συμβουλές σας...


7 σχόλια:

  1. Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό το προϊόν! Αλλά ξέρω πολύ καλά πως (όπως όλα τα προΪόντα) πρέπει επί καθημερινή βάση & συτηματικά να χρησιμοποιείς ένα προΊόν ή κρέμα ματιών, μιας και μιλάμε γαι κρέμα ματιών, για να δεις αποτελέσματα. Επ΄σιης, θεωρώ απαραίτητη την κρέα ματιών από ρτα 25 και μετά (όπως έχω πει τόσες φορές) γιατή η περιοχή των ματιών είναι πολύ εύαισθητη και εκεί φαίνονται τα πρώτα σημάδια του χρόνου.
    Κρέμα ματιών καλή και προσιτή στη τιμή έχω να σου προτέινω της bioten... έχω γράψει σχετικό review στο blog μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. thanks!Μόλις διάβασα την ανάρτησή σου και με έπεισες!!!Αυτή θα είναι η επόμενη αγορά μου!

      Διαγραφή
  2. Δεν το είχα ξαναδεί αυτό το προιόν αλλα φαίνεται πολύ αξιόλογο. Μια πολύ καλή κρέμα ματιών που σ προτείνω είναι η premium Yeux της Lierac απο τις καλύτερες !
    αν θέλεις τσέκαρε το blog μου : http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπέροχη κρέμα, την βρήκα στο φαρμακείο www.qpharmacy.gr/ , έχει τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή