Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

REVIEW:Apivita cleansing 3 in 1


Σήμερα θα σας μιλήσω για ακόμη ένα από τα all time favorites προϊόντα μου. Όλο μιλάω για αυτό, όλο το αναφέρω, όλο λέω θα κάνω review και όλο κάτι τύχαινε. Ήρθε όμως η ώρα του!
Πρόκειται για το γαλάκτωμα 3 σε 1 για πρόσωπο και μάτια που καθαρίζει, τονώνει και αφαιρεί το μακιγιάζ με χαμομήλι και μέλι για κανονικές, ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες της Apivita.



Aς ξεκινήσω από αυτά που φαίνονται και στη φωτογραφία.
Η συσκευασία είναι από πλαστικό, έχει μία πολύ βολική αντλία και περιέχει 250 ml, αν και βγαίνει και σε συσκευασία ταξιδίου στα 75 ml, χωρίς όμως αντλία.


Σύμφωνα με την εταιρία:

  • Απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια με το έλαιο αμυγδάλου και ελιάς.
  • Το μέλι ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα,το χαμομήλι και η λεβάντα καταπραΰνουν την επιδερμίδα και προστατεύουν από ερεθισμούς.
  • Η πρόπολη προσφέρει ήπια αντισηπτική και αντιοξειδωτική δράση.
  • Για ενίσχυση της αντιοξειδωτικής δράσης, η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα πράσινου τσαγιού βιολογικής καλλιέργειας .
  • Το προϊόν δεν περιέχει συνθετικά συστατικά τα οποία μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία και στο περιβάλλον.


Είναι το καλύτερο προϊόν καθαρισμού που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα για πάρα πολλούς λόγους.


  1. Είναι πολύ βολικό το γεγονός ότι είναι και για το πρόσωπο και για τα μάτια.
  2. Έχει ωραία και διακριτική μυρωδιά.
  3. Δεν είναι καθόλου μα καθόλου λιπαρό.
  4. Κάνει ακριβώς ότι λέει. Καθαρίζει- Τονώνει- Αφαιρεί το μακιγιάζ. Πραγματικά 3 σε 1 προϊόν.
  5. Μη σας πω και 4 σε 1. Προσφέρει και ενυδάτωση(αν έχετε κανονικό προς ξηρό δέρμα, όπως εγώ).
  6. Δεν μου έχει προκαλέσει κανέναν ερεθισμό στο πρόσωπο.
  7. Δεν τσούζουν καθόλου τα μάτια.
  8. Αφαιρεί πάρα πολύ καλά το μακιγιάζ και από τα μάτια(δεν ξέρω κατά πόσο είναι αποτελεσματικό σε αδιάβροχα προϊόντα, γιατί δεν τα χρησιμοποιώ) χωρίς να χρειάζεται να τρίβεις και να ξανατρίβεις, ταλαιπωρώντας την επιδερμίδα σου.
  9. Δεν αφήνει καθόλου ενοχλητικά υπολείμματα προϊόντος που να χρειάζεται μετά τη χρήση του και αφαίρεση με νερό.Αντιθέτως, σε μένα τουλάχιστον, αφήνει το δέρμα μου σα να του έχω βάλει και ενυδατική.
  10. Είναι ελληνικό προϊόν.


Δεν ξέρω τί άλλο μπορώ να πω για να σας δώσω να καταλάβετε ότι είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια.Είναι το δεύτερο ή το τρίτο μπουκαλάκι που έχω αγοράσει. Ξέχασα να αναφέρω ότι κρατάει σχετικά πολύ καιρό. Η τιμή του ποικίλει ανάλογα από που θα το αγοράσετε. Στο φαρμακείο της περιοχής μου το έχει 13.30 ευρώ.

Και κάτι ακόμα. Παρόλο που στο site της εταιρίας αναφέρει ότι προορίζεται για άτομα με κανονικό, ξηρό, ευαίσθητο δέρμα, στη συσκευασία πάνω γράφει για όλους τους τύπους δέρματος. 

Αν βρεθεί μπροστά σας δώστε του μια ευκαιρία. Το αξίζει!


Το έχετε δοκιμάσει;
Τα λέμε σύντομα...





2 σχόλια:

  1. egw xrisimopoiw gel katharismou pou afairei k make up. de xerw giati alla me ta galaktwmata de ta paw kai toso kala. thelw panta na xeplenw to proswpo mou meta ti xrisi tous, giati niwthw oti kollaei to proswpo mou.. to oti einai omws kai gia matia einai ena megalo +... :) mporei na tou dwsw mia eukairia telika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασέ το!
      Είναι μοναδικό!
      Θελώ και εγώ να δοκιμάσω τζελ καθαρισμού της Apivita.
      Είναι και αυτά και για πρόσωπο και για μάτια;

      Διαγραφή