Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

EMPTIES #5




Εδώ βλέπετε όλα τα προϊόντα που μου τελείωσαν τον τελευταίο καιρό. Αυτή τη φορά είναι αρκετά μπορώ να πω. 

Ξεκινάω λοιπόν με τα προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών.
  • Garnier Fructis shampoo από τη σειρά θρέψη και επανόρθωση. Πολύ ωραίο και πολύ ενυδατικό σαμπουάν, ειδικά για όσες έχετε ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά.
  • John  Frieda luxurious volume thickening blow dry lotion με θερμοπροστασία. Δεν μου άρεσε, αλλά για περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θα κάνω ξεχωριστό review.
  • L' Oreal elvive μάσκα από τη σειρά δράση αργινίνης. Ήταν μια συμπαθητική μάσκα που δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο και δεν θα ξαναπάρω. Έχω ήδη κάνει review για το αντίστοιχο σαμπουάν.





Συνεχίζω με διάφορα προϊόντα σώματος.
  • Apivita body nourish αφρόλουτρο για ξηρές επιδερμίδες μα αμύγδαλο και λεβάντα. Πολύ πολύ αγαπημένο μου αφρόλουτρο. Και για το συγκεκριμένο θα κάνω ξεχωριστό review γιατί του αξίζει!
  • Just Cavalli Her perfume. Είναι ένα άρωμα που αγοράζω εδώ και περίπου μια πενταετία, κατάλληλο για όλο το χρόνο για να το φοράτε από το πρωί εώς το βράδυ και ιδιαίτερα για άνοιξη και καλοκαίρι!
  • Noxzema αποσμητικό shower fresh. Ένα απλό αποσμητικό που κάνει τη δουλειά του. Όπως έχω ξαναπεί, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις στα αποσμητικά. Για μένα, όλα καλά είναι.
  • Fesh τζελ χεριών. Ποτέ δε λείπει ένα τζελ για τον καθαρισμό των χεριών από την τσάντα μου. Πολύ καλό και αυτό.




Συνεχίζω με δύο προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου.
  • Apivita cleansing γαλάκτωμα 3 σε 1 για το οποίο σας έχω ήδη μιλήσει εδώ. Το έχω πάρει πολλές φορές ήδη και σίγουρα θα το αγοράσω ξανά.
  • Caudalie Beauty elixir. Ένα ωραίο προϊόν για την περιποίηση του προσώπου για το οποίο θα κάνω σύντομα review. Το έχω αγοράσει ήδη ξανά, στη μεγάλη συσκευασία.



Το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που μου τελείωσε αυτή τη φορά είναι της Essence το κραγιόν στην απόχρωση in the nude 52. Δεν θα το ξαναπάρω για λόγους που θα σας γράψω αναλυτικά σε ξεχωριστό review.


Για το τέλος άφησα διάφορα προϊόντα, όπως και κάποια δείγματα.

  • Pom pon δίσκοι ντεμακιγιάζ. Τα έχω αγοράσει και δεύτερη και τρίτη φορά.
  • Petalos de rosa μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Έχω ακόμη ένα πακετάκι γιατί μου τα έκαναν δώρο με κάτι αγορές μου. Δεν τα χρησιμοποιώ στο πρόσωπο, γιατί τα θεωρώ αρκετά στεγνά, όμως με βόλεψαν πολύ για να καθαρίζω τα χέρια μου μετά το μακιγιάζ μου.
  • Apivita body calm αφρόλουτρο και κρέμα σώματος με χαμομήλι και ελιά για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ωραία και τα δύο, αλλά μου άρεσε πιο πολύ η μυρωδιά του body nourish με λεβάντα και αμύγδαλο.
  • Apivita express gold with rose επιθέματα ματιών για άμεση ξεκούραση και ενυδάτωση. Πολύ ωραίο προϊόν για ξεκούραση και αναζωογόνηση των ματιών.
  • Neutrogena lippen ενυδατικό στικ χειλιών. Αγαπημένο μου χρόνια τώρα και από τα λίγα που έχω αγοράσει ξανά και ξανά.
  • La Roche-Posay hydraphase intense serum δείγμα. Ωραίος ελαφρύς ορός ενυδάτωσης. Δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο για τον συγκεκριμένο, γιατί το δείγμα μου έφτασε για λίγες μόνο χρήσεις.





Αυτά ήταν τα empties μου λοιπόν.
Όπως είδατε θα ακολουθήσουν πολλά reviews, όπως πάντα, γι' αυτό όσες ενδιαφέρεστε μείνετε συντονισμένες.

Τα φιλιά μου...
Τα λέμε σύντομα....

4 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιο και ενημερωτικό πόστ.

    φιλιά

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα! Το Cavalli το φοράω γύρω στα 8 χρόνια, από τότε που βγήκε, είναι το αγαπημένο μου άρωμα, ταιριάζουν τα γούστα μας!:D Επίσης θέλω να δοκιμάσω κάποιον καθαρισμό Apivita, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Πολύ ωραίο post και θα περιμένω reviews! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. na dokimaseis!!!
      axizoun genika ta proionta tous polu!
      agapimeni mou etairia!
      ontws sumpiptoun ta gousta mas!

      Διαγραφή