Τρίτη 14 Μαΐου 2013

FOUNDATION COLLECTION


Σε αυτή τη φωτογραφία βλέπετε τα foundations που έχω στη συλλογή μου αυτή την περίοδο. Δυστυχώς, ακόμα δεν έχω βρει κάποιο που να με έχει ενθουσιάσει, πράγμα που σημαίνει πως εξακολουθώ να ψάχνω για το ιδανικό για μένα!

Ξεκινάω με το stay all day 16h long lasting make-up στην απόχρωση 20 soft nude της essence για το οποίο όλοι οι bloggers και youtubers έλεγαν τα καλύτερα. Ωραίο προϊόν, με βόλεψε αρκετά, αλλά δεν είναι κάτι τo απίστευτο. Είναι πάντως καλό για την τιμή του που είναι μόλις στα 4 νομίζω ευρώ.


Το επόμενο είναι το Natural Velvet  long lasting mate foundation με SPF20 από τη seventeen στην απόχρωση 03. Δεν έχω να πω πολλά για το συγκεκριμένο γιατί η απόχρωση είναι αρκετά ανοιχτή για μένα, κι έτσι δεν μπορώ να διαπιστώσω αν μου αρέσει ή όχι. Όσες φορές και να το φόρεσα, ήθελε αρκετή προσπάθεια για να το κάνω να μου ταιριάξει σαν απόχρωση, πράγμα που με κούρασε. Παρεμπιπτόντως, σκέφτομαι να κάνω ένα blog sale με λίγα προϊόντα που έχω και δεν με βόλεψαν, όπως αυτό για παράδειγμα. Θα ενδιαφερόταν καμία;



Συνεχίζω με την επίσης πολυσυζητημένη πρώτη b.b. cream της Garnier στην απόχρωση light. Εμένα με βόλεψε. Λόγω του κανονικού προς ξηρού δέρματός μου ήταν ιδανική για το χειμώνα για πρωινή φυσικά χρήση. 


Επόμενο είναι η studio fix πούδρα της mac στην απόχρωση C3. Είναι ένα προϊόν που αγοράζω από όταν ήταν το κατάστημα της Mac στη στοά στην Τσιμισκή. Μπορεί δηλαδή να πέρασαν και 10 χρόνια. Μου αρέσει πολύ!!!!




Έπειτα έχω το studio tech από τη mac στην απόχρωση NC27. Αυτό το προϊόν είναι σχετικά καινούρια ανακάλυψη για μένα. Το πήρα τον Αύγουστο, και μου άρεσε πολύ. Πάρα πολύ. Μέχρι που συνειδητοποίησα ότι τελειώνει πάρα μα πάρα πολύ γρήγορα. Δεν συμφέρει καθόλου! Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι κοστίζει 34 ευρώ και με καθημερινή χρήση-φαντάζομαι- θα αντέξει για ένα με ενάμιση μήνα.



Το επόμενο προϊόν το είχα αγοράσει από περιέργεια!
Colour supplement από τα Lush στην απόχρωση Light Yellow. Είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του για κάλυψη, σαν concealer δηλαδή ή σαν foundation, αλλά και με την ενυδατική, φτιάχνοντας έτσι μια ενυδατική με χρώμα. Συμπαθητικό προϊόν με πολύ ενδιαφέρον.



Για το τέλος άφησα ένα ακόμη αγαπημένο μου προϊόν, για το οποίο σας είχα μιλήσει και παλαιότερα. 
Shiseido sun protection compact foundation στην απόχρωση SP60.





Από τα παραπάνω προϊόντα δείκτη προστασίας έχουν:
shiseido SPF30
garnier SPF15
seventeen SPF20

Από ποσότητα τώρα:
stay all day 30ml
natural velvet 35ml
bb cream 50 ml
studio fix 15gr
studio tech 10gr
colour supplement 20gr
sun protection 12gr

Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις!!!!!!


p.s. Είδατε την τελευταία μου ανάρτηση;





16 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία παρουσίαση!! Ζήλεψα λίγο έχω να σου πω.. κυρίως το Shiseido που θέλω τόσο μα τόσο πολύ να το δοκιμάσω αλλά και το Lush, που πάντα τα ζηλεύω, και μου άρεσε και η ιδέα του "πολυχρηστικού" ;-)

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι βγάζουν στα shiseido 1+1. Πάνε τότε να το πάρεις!
      Αξίζει!!!
      είδες το giveaway μου στο προηγούμενο ποστ????

      Διαγραφή
  2. Το shiseido το έχω δοκιμάσει κι εγώ και μου έστρωνε αρκετά καλά απ οτι θυμάμαι..νομίζω ήταν λίγο τσουχτερό στη τιμή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λίγο τσουχτερό, ναι. Αλλά όταν τα βγάζουν 1+1 αξίζει να το πάρεις!

      Διαγραφή
  3. Το studio fix της Mac, όπως και το Shiseido, θέλω πολύ να το δοκιμάσω! Νομίζω για καλοκαιράκι θα είναι καλή επιλογή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία όλα! Της MAC και της Lush θα ήθελα να τα δοκιμάσω! Πολύ καλό review. Εγώ χρησιμοποιώ το Natural Fix της Radiant και είναι αρκετά καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. της mac πιστεύω θα σε βολέψει!
      όσο για της lush δε νομίζω.θεωρώ ότι είναι αρκετά λιπαρο!

      Διαγραφή
  6. Ωραία παρούσίαση. Το essence δεν το δοκιμασα ποτέ γιατί ακόμα και το πιο ανοιχτό είναι πολύ σκούρο για μένα.
    Αυτή τη στιγμή έχω το unifiance της LRP, το dermablend της Vichy, της Jordana, της Revlon το colorstay, το lasting performance της Maxfactor, και τις BB απο garnier, skinfood και mua.
    Αγαπημένο το dermablend!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως οι αποχρώσεις της essence είναι πολύ περιορισμένες!

      Διαγραφή
  7. ωραιο ποστ!πρεπει να πω οτι τη studio fix σχεδον τη μισω (πρεπει να ειναι το μοναδικο mac μαζι με το prep'n'prime eyes) κι αυτο γτ δεν ταιριαζει καθολου στο ξηρο δερμα μου αλλα ολες οι κοπελες(τοτε στη στοα..!) επεμεναν οτι αυτη χρειαζομαι..θελω πολυ ομως να δοκιμασω επιτελους τη shiseido!!την bb της garnier τη φοραω φετος συνεχεια και καθε μερα!το αγαπημενο μου makeup ειναι της chanel το perfection lumiere :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λατρευω την πουδρα της Shiseido , διαβασεκ το δικο μου review αν θελεις...Φετος αγαπησα κ το αντιστοιχο foundation. Απο Lush δεν εχω δοκιμασειι τπτ
    φιλια
    Μαιρη

    fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολυ ωραιο ποστ! εγω εχω της essence το foundation αλλα δεν το χρησιμοποιω εγω αλλα η μαμα μου πραγμα που δεν την πολυ καλυπτει! νταξει θα μου πεις η μαμα μου θελει περισσοτερο καλυψη απο ενα απλο foundation αλλα ηταν πολυ φθηνο!
    εχεις και βραβειακι απο μενα!
    μπες να δεις! :)
    http://stellasbeautyworld.blogspot.gr/2013/05/1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή